2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun bebeğin. Dikkat et kendine bol yürüyüş yapmaya çalış.

Tebrikler canm hayırlı olsun

Am Amin ins zaten üzülmüyorum saolsun yenidoğan doktoru fazla bi sorunu yok güçlü demiş 15 gün yada 15 günden biraz fazla yatar atlatır demiş ben ağrımdan dha gidip göremedim ama doğum sırasında gösterdiler aynı babası sıpa

En kısa zamanda bebişinle kavuşuraun inşallah canım. Gaz ağrısı mı acaba sendeki gasicon diye bir yağ varmış iyi geliyormuş. Sen herhangi bir şey kullandın mı canım?

En kısa zamanda bebişinle kavuşuraun inşallah canım. Gaz ağrısı mı acaba sendeki gasicon diye bir yağ varmış iyi geliyormuş. Sen herhangi bir şey kullandın mı canım?
Evet gaz sancısı diyolar saolun duaniz icin ben bisey kullanmadım ağrıdan yatıyorum ara ara kalkıp yürüyorum.ama dikiş yerlerim aciyor

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun bebeğin. Dikkat et kendine bol yürüyüş yapmaya çalış.
Teşekkür ederiz canım ben çok iyiyim. Ayaktayım aktifim. Bebeğin de kilosu boyu gayet iyi emmeye de başladı. Artık darısı tüm annelerin başına inşallah:)

Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?

Demek aralıklı da gelebiliyor canım inşallah gelirse ayırt edebilirim anladığım kadarıyla, suyu gelenlerin ortak bahsettiği miktarı, akıntıdan ayırt edebilecek ve çamaşırı baya ıslatacak kadar geliyor
Bebişine sağlıklı ömürler diliyorum canım Allah bağışlasın

Canım biz Lansinoh kullanmıştık ilk çocuğumda, o dönem için memnun kalmıştım ben..

Teşekkür ederiz canım ben çok iyiyim. Ayaktayım aktifim. Bebeğin de kilosu boyu gayet iyi emmeye de başladı. Artık darısı tüm annelerin başına inşallah:)

Maşallah canım, Allah bizlere de seninki gibi doğumlar nasip etsin inşallah Sen lohusasın bize de duâ et canım, sütün de gelmiş hemen maşallah maşallahhh

Başınız sağolsun canım Rabbim senin evladına da şifa versin tez zamanda kavuşun inşAllah

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün

MaşAllah rabbim bizlerede kolay doğumlar nasip etsin canım gözün aydın ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…