2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben ilkinde hastane tipi makina vardı onu kiralamıştım.baya büyük bir şey.hastane de görmüştüm üstünde numaraları arayıp kiralamiştik.evde başka vardı ama canımı çok acıtmişti .ama hastane tipi çok iyi gelmişti.29 haftalık dogum yapmama rağmen hemen gelmişti süt.zaten ilk basta lazım olmadı sonrası için.tabi onunla da yara oldu, kanadı .kanlı sütleri attım ama pes etmedim . şükür tam 2 sene emzirdim kızımı.

Kızlar hamilelik fotoğraflarınızı sosyal medyanızda paylaştınız mı? Benimde beğendiğim bir-iki fotoğrafım var, anı olarak paylaşmak istiyorum. Hamileliğim boyunca da hiç fotoğraf paylaşmadım bu arada ama eşim ya nazar değerse diye korkuyor. Bende tek çocuk doğuran ben değilim ya Allah’a emanetiz, Allah korur diye düşünüyorum ama bi ikilemde kaldım yine de sizlerin ne düşündüğünü merak ettim

Oy maşAllah canım bebeğin nasıl peki bende 32.haftada yaptım küvezde şuan.. kanaması Nasıl geçti göğüslerin benimkiler hassaslaştı kıazardı napmak lazım ki

ben de hiç fotoğraf paylaşmadım. eşim sıcak bakmıyor bu konuya ki ben de paylaşmamaktan yanayım. sadece aileme attığım fotoğraflar oldu o kadar. doğumdan sonra da paylaşmam sanırım

Oy maşAllah canım bebeğin nasıl peki bende 32.haftada yaptım küvezde şuan.. kanaması Nasıl geçti göğüslerin benimkiler hassaslaştı kıazardı napmak lazım ki
5 yıl önceydi tabi bunlar yani şimdi bebek değil çok şükür hareketli konuşkan sevecen bir kızım var.benimki mastit olmustu yani sagmama ragmen süt kanalları tıkanmşti o da yüksek ateş yaptı.oyüzden ilaç falan vermişti doktor.lansinosh göğüs ucu kremi falan kullandım sonra geçmişti.

ben de hiç fotoğraf paylaşmadım. eşim sıcak bakmıyor bu konuya ki ben de paylaşmamaktan yanayım. sadece aileme attığım fotoğraflar oldu o kadar. doğumdan sonra da paylaşmam sanırım
Evet canım bende iki düşünce arasında ikilemde kaldığım için sizlerle konuşmak istedim hemde biraz kafamız dağılır, doğum stresinden biraz uzaklaşırız diye böyle bi konu açtım

Canım gözün aydın yaa okadar anlatişın hoşuma gitti ki hayırla bizimde bebeklerimiz sıkıntısız sağlıklı gelsin

Canım senin kararın ama mesela benim instada 3 4 tane 8 10 yıldır belkide daha fazla evlat hasreti ceken arkadaslarim var hani onların istediklerini bile bile paylaşmak asla içimden gelmez birde ben nazardan çok korktuğum için malesef hep basima gelir

Doğru söylüyorsun canım, gerçi bildiğim kadarıyla öyle bi arkadaşım yok ama insanların anlatmadığı ne dertleri vardır gözlerine sokmak olmaz. Benimde uzun süre kayıplarım oldu, hamile birini gördüğümde hiç gözüm kalmazdı aksine tanıdığım biriyse dua isterdim kendim için , tanımadığımsa Rabbim bana da nasip et derdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah

Tamam canım sağol iyi olanı bulmam lazım inşAllah doğru makinayı bulurum
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama hastane tipi bulabilirsen onlar çok iyi 4 sene once kizim da kullandım oğlumda da istiyordum ama erken olunca doğum bulamadim en erken çarşamba gelirmiş adanadan makine tavsiyem ameda hastane tipi sut sağma makinesi

Illa evlat hasreti olmak zorunda değil diyelim hamileyken kötü günler yaşadı eşiyle ayrıldı vs vs hayatta herşey var her bakan bi kere iç geçirecek mutluluguna ozenecek yani belki karsi gelebilirsiniz ama insta da ne zman eşimle foto atsam 1 hafta rahat küs kalırız saçma sapan sebeplerle

Canım benimde erken doğum hastane bana şuan 4saat uzak yarın gidicez ev tuttuk orda kalıcaz bi cihaz alayım kendime ev için diyorum bide hastaneye sorarım ordan da kiralarım olmadı dediğinede bakayım sağol canım kaçıncı haftada oldu erken doğumun

Valla normalde 37 olmam lazım ama bebek gelismemis 33 haftalık görülüyordu suyu bitmişti o yuzden erken oldu ben 4 sene once kiraladım hem yaralari da iyileştiriyor makine piyasada satılan makineler beni sağamadı o kadar kötüydü çekim gucleri

Benimki de medela hastane tipiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…