2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben lansinohun elektrikli pompasını kullanıyorum. Acıtmıyor. Memnunum. Hatta sağarken lansinohun mochi gibi bir ürünü olan aparatı diğer meme takıyorum süt birikiyor onda da
Hastane tipi pompa çok acıtmıştı. Elle sağma hem acıttı, hem zor oldu, süt birikti .

Estağfurullah canım neden karşı geliyim, aksine yeni bir bakış açısı kazandım, hiç o şekilde düşünmemiştim, olabiliyor böyle şeyler

bizim kız benimle aynı kan grubuna sahip. ikimizde 0 Rh+ Ilk bebegim babasıyla aynı kan grubuna sahip onda da sarılık atlatmıştık. inş en kısa sürede geriler sarıldığımız
Ne yazikki yukselfi sariligimiz hastanedeyiz geceden beri fototerapi goruyor. Kilo kaybida var 2 saattr bir sutumu veriyorum, gogsumu de alamiyor sagiyorum. Zor bir surec aksam 10-11 gibi netlesecek durumumuz

Kuzum ben 36+5 te doğum yaptım açılmam vardı sancım yoktu suni sancı ile normal doğum yaptım yavrum şimdi 15 günlük oldu bile erken doğdu diye çok korktum ama hiçbir sorun olmadı çok şükür sağlığımızda herşeyimizde yerinde hiç sıkma kendini 39 u bulucam diye bebeğin ne zaman gelmek isterse bırak o zaman gelsin

Bende koyamiyorum ya hemen nazar degiyo Allah korusun. Zaten kardeslerim hemen kaldirttiriyolar malesef insan heyecanini mutlulugunu paylasmak istiyo ama..

Mas
Masallah yaa Allah anali babali büyütsün ♡♡♡

Allah analı babalı büyütsün❤ Ne kadar açıklığın vardı canım neden beklemediler sancınıda suni verdiler acaba

Philips avent canim 3 yil once kizim icin almistim simdi oglumda da kullaniyorum. Ilk 1-2 hafta emsede sagsanda kotu oluyor gogus ucu sonra duzeliyor alisiyor.

Selam kizlar anlatabildigim kadariyla onerilerimi yazmak isterim. Ama oncelikle herkese zamaninda dogum nasip eder insallah Rabbim. Biz 35+2de aldik kucagimiza cok minik dogdu ve oglumla kan grubu farkliligimiz oldugu ve erken geldigi icin kuveze girmedi ama sariliga yakalandi. Dun aksam fototerapi icin yatis yaptik zor bir surec ama atlatacagiz insallah.
Acilen genel anesteziye alindim sancilarim 80leri gecince ve birsuru seruma ilaca ragmen 40larin altina inmeyince ve cok sanci cektigim icin. 45dkya odama getirilmisim yarim saate oglumu getirdiler ve biraz sersem haldeydim ama hatirliyorum hepsini kendimdeydim. Ilk 2-3 saat altima bisey giydirmediler pijamamin ustuylr kaldim ve hasta bezi gibi bisi koydular surekli takip ettiler kanamami. 6.saatte ayaga kaldirdilar odada gezindim depende giydim ve gercekten ilk 2 gun icin harika birseymis cok rahat. Ama tavsiyem buyugunu alin. Hastaneden cikarken 2.gunde pede gectim. Dogumdan sonra cok fazla terleniyor ozellikle anesteziyi atarken vucuttan o yuzden 1 pijama 1 gecelik bana yetmedi acikcasi. Ve sakin uzun kollu almayin usurmuyum diye. Sadece odaya ilk geldigimde ayagim usudu 1 sata çorapla durdum sonrasinda ciplak kalabilsem keske dedim. Çekilemeyecek bir agrim yoktu dogumun ertesi gunu kalktim yuruyus yaptim koridorlarda tuwalete kendim gittim. Bir onerim daha emzirme atleti ama buyuk beden mumkunse sıkmasin cok rahatti. 2-3 tane goturun terledikce degisirsiniz. Bebek icin hastane 2-3 tane haricinde bez vermedi bez goturun islak mendil ya da pamuk goturun. 4 kat kiyafet fazlaziyla yettide artti. Sapka eldiven corap mutlaka olsun elleri ayaklari isinmiyor. Ziyaretci kabul etmedigimiz icin hediyelik vs hicbir sey getirtmedim hastabeye kapi susumuz haric. Aklima geldikce yazarim, saglikla meleklerinize kavusmaniz dilegiyle

Ben önceki doğumlardan yola çıkarak şöyle söyliyim. 10 tane ped 10 tane bebek bezi 1 tane bebek bakım örtüsü kullan atlardan koydum. Bebek için 2 tulum 1 altüst takım 2 çorap 2 eldiven 3 çıtçıtlı badi. Kendime gecelik sabahlık bi takımda pijama. Terlik çorap 2 sütyen 3 külot koydum. Ve bu koyduklarımdan hiç kullanılmadan eve getireceklerimde olacak muhtemelen. Çünkü hastanede bez bakım örtüsü ped vs zaten heran elimizin altında bol bol veriliyor. Normal doğumlarda bunlar yetti arttı bana hep.

Ne güzel özetlemişsin canım. Teşekkürler tavsiyelerin için Sağlıcakla büyüsün oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…