2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teşekkür ediyorum cevabınız için

Kızlar dün gece saat 02.20 de bebeğimi epiduralsiz suni sancısız normal doğumla kucağıma aldım, Allaha şükürler olsun...

Detayları daha sonra hepinizle paylaşmak istiyorum, Allah doğum bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun
Bu sevinç bambaşkaymış...

yaaa allah biliyor aklımdaydın ne yaptı acaba dedim gününü bekliyormuş minik kuş hayırlı olsun canım benim darısı başımıza ❤

Gözün aydın canım Allah analın babalı büyütsün bende aynı senin gibi spinalle başladım ve hissettim hissedince uyuttular

Tebrik ederim gözünüz aydın olsun bütün bebişler geliyoor

Maşallah canım benim gözün aydın sağlıkla huzurla büyüt miniğini inşallah darısı bizlere olsun

Ay maşaallah çok çok mutlu bir haber Gözünüz aydın darısı bize

MaşAllah canım gözün aydın nasıl oldu nasıl başladı başlaması için bişey yapmış mıydın

Doğumun başlaması için yapılabilecek bişeyler var mı ki kızlar
Ananas yiyin hurma yiyin hergün 1 ananas 1 tabak hurma tüketmiştim. Duş alın duş alırken çömelip kalkın suyun altında. Aklıma gelen bunlar ama bunları yaptığım halde 40 haftayı geçirip öyle doğurdum. Yani birazda gelmek istediği zaman geliyor bebek. Ama o bekleme psikolojisinin insanı nekadar yıprattığını çok iyi bilirim.

Aynen öyle gerçekten yani herkes gelir nolucak biraz daha zamanı var demekki diyor ama benim için öyle olmuyor işte 40 haftanın dolmasına 3 gün kaldı hiçbir belirti yok ara sıra gelen yalancı sancılar dışında bi yandan ne zaman gelicekki stresi bi yandan ortalık kötü kimi duysam virüs çıktı diyor hayırlısı ile doğurup evime gelmek istiyorum inşAllah hepimiz vaktinde hayırlısıyla sağ salim doğurup evimize geliriz

Amiiin inşaallah. Ben daha 38 e yeni girdim hepsinde öyle geç olduğu için şimdiden okadar gergin hissediyorumki. Akışına bırakamıyorum. Gene geç doğacak diye. Nekadar rahatlatmak istesemde devamlı tlfdan doğumu başlatmak için neyapılır gibi bişeyler okurken buluyorum kendimi. Aslında en güzel şey gevşemek rahat takılmak yapabilene. Bide arayıp mesaj atıp doğurdunmu soruları yıldırdı artık

Ben de hiç foto paylaşmamıştım.Hatta çoğu arkadaşım da bilmiyordu hamile olduğumu. Sonra 31 haftalıkken foto attım Instagram'da. 2 gün sonra doğum yaptım. Demem o ki siz siz olun foto atmayın

Hayırlı uğurlu olsun saglıkla büyütün

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün ❤❤

Ayyy sorma onlarda ayrı bi dert şu doğurdu bu doğurdu sen doğurmadın mı diyorlar

Kızlar allah aşkına bana bir yardım edin. 3-4 haftalık hamileyim. Adet sancısı gibi bir ağrıyı her gün karnımda kasıklarımda hissediyorum. 15 sn kadar sürüyor. Günde 4-5 defa oluyor. Bu nedir neyin nesidir normal mi ya valla bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…