2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar acil cevap istiyorum. Bugün doktor kontrolüne gittim. Sorun yoktu. Şimdi benden su geldi biraz. Pembe renkli. Kanlı gibi. Napsam

4 haftalık hamileyken o tarz ağrılar bende de oluyodu. sonra 5. haftada kasık ağrım bitti bel ağrılarım başladı. yavaş yavaş geçecek ağrıların sonra bulantı ve kusmaların başlayacak. eğer ağrılarla birlikte kanaman ya da sarı-yeşil ve kokulu akıntın olursa durma doktora git hemen.

Kızlar acil cevap istiyorum. Bugün doktor kontrolüne gittim. Sorun yoktu. Şimdi benden su geldi biraz. Pembe renkli. Kanlı gibi. Napsam
38 e girdin mi tam? nişanın gelmiş sanırım canım benim telaş etme. istersen sancın yoksa bebek hareketlerini takip et bakalım ne olacak.

Akıntım kan vs olmadı şükür ama sen beni anladın hani böyle olur ya sancı 10-15 sn sonra geçiyor. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Süreç normal ise dayanırım sorun değil.

38 e girdin mi tam? nişanın gelmiş sanırım canım benim telaş etme. istersen sancın yoksa bebek hareketlerini takip et bakalım ne olacak.
Bugün 37+3. Henüz hareket ya da sancı hissetmedim. Hastane uzak. Gidişim1 buçuk 2 saat sürüyor. Eşim yok. Yakınlarımızdan isticem beni getirmesini. Bugün doktor suyun gelirse gel demişti. Ne yapsam bilemedim

Akıntım kan vs olmadı şükür ama sen beni anladın hani böyle olur ya sancı 10-15 sn sonra geçiyor. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Süreç normal ise dayanırım sorun değil.
biliyorum biliyorum. hatta ben hamile olmadan daha o ağrılarım oluyordu regl ağrısı sanıyordum. öğrenince de devam etti bel ağrısı da geldi ardından. normal yani.

Reactions: JES
Bugün 37+3. Henüz hareket ya da sancı hissetmedim. Hastane uzak. Gidişim1 buçuk 2 saat sürüyor. Eşim yok. Yakınlarımızdan isticem beni getirmesini. Bugün doktor suyun gelirse gel demişti. Ne yapsam bilemedim
o zaman çantanı al git bakalım ne diyecek doktor. eğer açılman yoksa zaten eve git diyecektir sancıların düzenli olunca gel diyecektir. korkma sakın sakin kalmaya çalış.

Arkadaşım hiç acele etme nişan gelmiş olsa bile hemen doğumun gerçekleşmiyor. Suyun bile gelse hemen olmuyor. Bi anormallik hissetmiyorsan sancını bekle nacizane fikrim. Çünkü erken gidip hastanede geçireceğin o süreç çok yoruyor insanı. Olumsuz doğum hikayelerinin ana sebebi bu aslında.
tabiki senin içinden nasıl geçiyorsa öyle yap.

o zaman çantanı al git bakalım ne diyecek doktor. eğer açılman yoksa zaten eve git diyecektir sancıların düzenli olunca gel diyecektir. korkma sakın sakin kalmaya çalış.
Evet çıktım gidiyorum ama az önce pedden taşacak kadar yoğun suyum geldi tekrar. Allahı şuan tek duan sağlıklı a doğurmak. Şekerim var çünkü. Son zamanlarda yüksek de çıkıyordu.

Ben panik oldum. Yola çıktım. Şekerim yüksekti çünkü. Onun etkisi olabilir diye korkuyorum. İlk doğumu da suni sancı verildi. Suyum gelince sanci başlamıştı. Yine öyle olur diye düşündüm. Ama henüz sancı yok. Sadece aşağı basınc var. Suyum gelmeye devam ediyor

Normal ben 5 haftalık hamileymişim adetim geçmişti ama ağrıdan hasta olcam diye test yapmıyodum

Gözün aydın ne güzel bir doğum darısı başımıza İnsallah

Ben de hiç foto paylaşmamıştım.Hatta çoğu arkadaşım da bilmiyordu hamile olduğumu. Sonra 31 haftalıkken foto attım Instagram'da. 2 gün sonra doğum yaptım. Demem o ki siz siz olun foto atmayın

Ciddi misin canım.. vazgeçmiştim ama yazdığını da okuyunca instagramı dahi kapatasım geldi şimdi nasılsınız? Bebiş 1-1,5 aylık olmuştur artık

Canın ya...valla bu gruptan doğum haberi aldıkça , sizleri yakından tanıyormuş gibi heyecanlanıyorum, Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım,tebrik ederim

Herşey çok güzel ilerleyecek canım, duâ’larımız seninle Hiç stres yapma, meleğine kavuşmana çok az kalmış

3 4 haftalık hamilesin ve bıkma evresine gelmişsin ilk basta öle adet olcakmıs gibi sancı agrı oluyor sonra geciyor taki son haftalarda yine geliyor o agrılar Allah sabır versin smdiden

demek ki doğumun başlıyor yavaş yavaş. korkuya kapılıp kendini de bebeği de strese sokma. hastanedesin ikiniz için de en güvenli yer ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…