2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

nerede yaşıyorsun?

sezeryan dediği tarih çok erken değil . Zaten o haftalarda sezeryan oluyor . Şuan hastalık hortladı , biran önce bebeğini kucağına alıp eve geçmekte iyi zaten sezeryan olacağın için bir gün , iki gün ne kadar farkeder bilemiyorum kendince artılarını düşün karar ver bence

Doğum yapan arkadaşlar süt pompası aldınız mı? önerdiğiniz bir ürün var mı ben manuel modellere daha yakınım gibi ya

Aslinda bende hastaliktan dolayi bebegin kuveze girmesinden korkuyorum. Dogrumu bilmem ama planli sezeryanlarda solunum sikintisi cikiyor diye biliyorum. Ama yapicak bisey yok insallah saglikla sihhatle eve geliriz hayirlisiyla bebegimle insallah. Allah beterinden korusun tabi ama bebegi hastanede birakip gelen annelerimizede sabir diliyorum zor ama yinede saglik olsun.

planlı sezeryan ile ilgili olan birşey değil , birkaç gün önce ismini hatırlamıyorum normal doğum yapıpta küveze giren bebekte var . Allah hepsine sağlık afiyet versin . Artık şans , nasip kısmet ... sürekli kötüyü düşünüp çağırmamak lazım

Ay çok fena adet sancısı çekiyorum sıcak su torbası koymamak için zor tutuyorum kendimi yattım kaldım evlilik yıl dönümüm bugün ne planlarım vardı geçer dimi bu ağrı herhangi bi belirti değil

Bugün doktor kontrolüm vardı 37 haftalık oldum ama usg ye göre geri 2500 kilo geç döllenmeydi zaten bir hafta gibi. Aşağı inmiş başı 3 cm açıklık var dedi. Böyle olup ne zamana doğrulur stres oldum ilk doğumum 40 ı bulmuştu çünkü ve açılmam hiç yoktu son ana kadar

3 cm iyiymişte açılman ,dinlenebilirsen 3 cm 40. Haftaya kadar bile bekleyebilir ama ayakta fazla kalıp aşağı baskı yaparsa açılman artar iki güne bile doğurabilirsin ilkinde dediğine göre evde bir çocuk daha var , min iş yapmaya çalış zaten çok birşey kalmamış

Tam da sizin gibiydim normal 37 hafta idim ama geç döllenme oldugu için 36 da 3 cm açılmam vardı geçen pazartesi. Dün de suyum geldi doğum yaptım 2600 Gr.yani benim 1 hafta dayandı

O benim bebeğim. Evet 37+3te normal doğum yaptım. 2860 gr doğdu. Her bebek için sağlıklı doğum şekli farklı olabilir bence de. Size katılıyorum. Normal doğdu ama solunum sıkıntısı yine de oldu. Ben doktoruma güvenip normal ya da sezeryan ne gerekiyorsa onun olması taraftarıyım. Buarada bugün bebeğimi görmeye gittim. Doktoruyla görüştüm. Oksijen desteğini bırakmışlar. Genel durumu gayet iyi dedi. Sadece kanında bir tık enfeksiyon çıkmış. Antibiyotik başlamışlar. 5-7 gün kadar kalır dedi. Sanırım antibiyotik tedavisi bitince çıkaracaklar. İlk Kızımda çok zor bir doğum yaşadım. Hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Her doğum kendine hasmış. Allahım herkese kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin.

süresi düzensiz ve anlık giren sancılarım var. özellikle belim ve rahmimden saniyelik giriyorlar. sizce yalancı mıdır gerçek mi? gerçekse bebek kanala iner de normal doğuma zorlarlar bir şey olur diye korkuyorum. sizce hastaneye gitmeli miyim?

Canım doğum sancısı anlatılana göre belden girip rahmi sıkıştıran bir sancıymış seninkide oyle mi bide duzen onemli

Kızlar bugün ki kontrolünde nst de şancı cikmadi ama çatı muayenesinde 3cm açıklık çıktı..Dr cok guzel eve gönderdi ağrıların siklasirsa gel dedi..anlarim heralde dogum sancılarını çünkü kaale alınır bi sancim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…