2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım suyu gelene kadar sancılarını hissedemeyenler var açılması devam ettiği halde neden gönderdi ki acaba

anlaşılmayacak gibi olmuyodur herhalde

Canim aslinda doktoruma pek guvenmiyorum ama iclerinde en iyisi diyelim. Birde canim planli sezeryanda bakiyorumda genelde solunum sikintisi oluyor sanki. Birde bebege haksizlik gibi geliyor kendi vaktini kendi secse daha iyi olur gibi
Canm sezeryanla solunum sikintisini ben bu doğumumda gördüm. Bir ben değil bir çok kişide diyeyim. 3 yıl önce kızım sezeryanla oldu 35 haftalik di. Sıkıntısı olmadi doğumdan sonra yanımdaydı. 7 yıl önce 37 haftalık sezeryan la doğdu kızım onda da bir sorun çıkmadı.anlamadim. bir sıkıntı var ama ne. Acaba anneye fazla mi uyusturuyorlar belden . Ben hep duyuyorum sezeryanla olanlar da solunum sıkıntısı var. Bu gebeliğin sezeryan da 38arti 3 günlük du.ha birde benim odamda doğum başlayan biri vardı son haftasında normal olmayın sezeryana almışlar onunda yoğun bakıma gönderdiler solunum sıkıntısından dolayı.

allah allah çok ilginç. ben de sezaryen olacağım. acaba genel ya da spinalde mi bi fark oluyor?

Canim senin planli sezeryanmiydi kendiligindenmiydi geldi sancin filan. Bu arada ALLAH yardimcin olsun zordur muhakkak benim oglumda sezeryandi 38 haftalikken ama kendi gelmisti. Hayirlisi diyelim biraz endiseliyim ama insallah sorun yasamayiz hayirlisiyla.

Planlı sezeryandi canm. Doktor gün verdi birgün öncesinde de nts ye girdim sancı çıktı .birgün sonra doğuma girdim.insallh sorun yasamazssin canm. Hepsi öyle olacak değildir elbet. Rabbim yardımcısi olsun doğum yapmayan arkadaşların.

Ayy amin ya çok stresliyim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…