2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim bebeginle saglikli hayirli bir omur gecir insallah. Sezeryan sonrasi normal dogum nasil oldu canim bizim burda denemiyorlar bile gecenhafta ebeye sordum ilk lafi bebek ölür oldu.
Bu insanlar hiç tıptaki gelişmeleri,yapılanları takip etmiyomu yaa,,nasıl bi mantık bu,maaşını alıp oturuyo heralde...neler yapılıyo bu konuyla ilgili ssvd konusuyla ilgili bi açıp baksalar,,gerçekten üzülüyorum hamileleri doğru yönlendirmedikleri için

ilk dogum uzerinden 5 yil gecmissen eger normal dogum yapmasinda sakinca yokki bir cok kisi sezeryan sonrasi normal dogum yapabiliyor

Benim pazartesi günü 3 cm açilmam vardı banada aynısı dedi .git agrın suyun gelirse gel dedi.dün sancım yoktu oturdugum yerde suyum geldi.hastaneye gittigimde yine açıklık 3 cm di. Hastaneye varınca sancılar başladı .
Canım suyu gelene kadar sancılarını hissedemeyenler var açılması devam ettiği halde neden gönderdi ki acaba

sezeryansa doğum şeklin bekleme bence

Ay benimde 3 cm açıklık ölçüldü bugün
Yaa benimde bugün çatı muaynesinde 3 cm açıklık çıktı..açılma olunca devamı gelmiyo mu acaba ki..suresi uzuyo mu..bide benim kanamam oldu muayneden sonra yoğun olmasada devam ediyo..sancılar yokluyo arada sizde de o şekil mi oldu acaba

Aynen. Kanama değil de koyu renkli akıntı olmuştu baya balgam şeklinde idi .ara ara kasılma sancı oluyordu. Benim açılmanın devamı gelmemiş

Yarın yola çıkacağım gitmeden bir kontrole gideyim dedim dün gelen akıntı da kanlı olunca , gittim açıklık 1 cm hala nst ye bağladı evde yaşadığım kasılmalar gibi kuvvetli değildi ordaki ama daha sık çıktı eski nstlere göre 50 70 civarıydı bu defa çıkanlar doktor polikilinikte diye aradı sordu nst de birşey görünüyor dedi ama tıp dilinde dedi anlamadım o yüzden, demiş isterse servise yatırayım, dedim serviste yatıp napcam ben agrım yok birşeyim yok açıklık aynı zaten gidiyorum ben o zaman dedim çıktım geldim. Bana eylülün 20sini rahat görürüz gibi geliyor 20sinden sonra doğuracakmışım gibi bir his var içimde bakalım hayırlısı olsun

Aynen. Kanama değil de koyu renkli akıntı olmuştu baya balgam şeklinde idi .ara ara kasılma sancı oluyordu. Benim açılmanın devamı gelmemiş
Benimde aynı anlattığın şekil geliyor canım katı kıvamlı ve rengi kahveli böyle diyorum nişan parça parça geliyor heralde

Kızlar benden tavsiye kesinlikle spinal anestezi epidural olmayın. Yaşadığım boyun ve baş ağrısından kendi yavrumu sevip bakamaz halde yatağa bağımlı yaşıyorum. Geçiçi olduğu söylendi ancak bu başka bisey tüm yasadiginiz ağrıları unutun. Bu arada ağrı ameliyattan 1 gün sonra başladı.

Herkeste olacak diye bisey yok ama kimle konuştuysam yaşamış bu durumu bilsem böyle birşey yaşayacağım yemin ederim 2 gün sonra görmeye bile razı olurdum. Zaten spinal etki etmediğinden yine genek anesteziyle aldılar bebeği ağrı bana kâr kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…