2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tamda bunu soracaktim hastane spinalden yanayiz dedi ama istersenix epidural yapılabilir dedi.herkes yasamiyormş ama cok yaygın. Nerede oldunuz spinali. Birde etki etmediği nasil anlasildi

Ayrica dogumdan cikinca bol su ve kahve icerseniz agri yasamazsinix diyenler olmuş

Tamda bunu soracaktim hastane spinalden yanayiz dedi ama istersenix epidural yapılabilir dedi.herkes yasamiyormş ama cok yaygın. Nerede oldunuz spinali. Birde etki etmediği nasil anlasildi
Spinal de epidural de de aynı olay oluyor. Omurgadaki dura deliniyor ve sivi aktığı için ağrı oluyormuş buna ekşi sözlüğe spinal anestezi yazıp bi okuyun derim. Işe yaramamasini da iğne falan batırıyorlar ayağınızı kaldırıyorlar vs operasyona başlamadan ordan anlaşılıyor. Asla yapmayın yapana düşmanınız olsa dur deyin derim.

Aynen. Kanama değil de koyu renkli akıntı olmuştu baya balgam şeklinde idi .ara ara kasılma sancı oluyordu. Benim açılmanın devamı gelmemiş
Muayeneden sonra bayagi yogun adet kanaması gibi geldi..6 7 saat gecince dedigin gibi koyu kivamli parçalı geldi agriyla beraber sanirim doguma yaklaştık gibi..hakkimizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Kahve kafein su 4 lt buluyor meret geçmeyince geçmiyor. Korkutmak istemem ama birinin bu ağrıyı yaşamasına engel olursam dünyadaki en büyük sevaptır. Ha olmaya da biliyormuş ama ne biliyim ben soyliyim de
Bel ağrısı da oluyormuş duyduğum kadarıyla.ben direkt genel anestezi düşünüyorum canım.miyom ameliyatımda da bana söylediler spinali.hatta bayılmaya 3 kalasına kadar spinal için ikna etmeye çalıştılar da kabul etmedim.İyi ki de etmemişim bunları duydukça en doğru kararı aldığımı daha da iyi anlıyorum

Ne olalim mesela tavsiye var mi ? :) Boyle insanlari tedirgin etmek cok hosunuza gidiyor yahu. Herkeste ayni sorunlar yasanmak zorunda cunku

Bel ağrısı en düşük yan etkisi. Bas+ mide bulantısı bunlardan ne dikişleri ne beli aklınıza bile getiremiyorsunuz. Ben sezeryan kesim nerde onu bile anlayamadım bu ağrılardan. Keşke birinde görseydim keşke arastirsaydim. Ama ben normal doğum için gittim. Suyum gelmişti 1 gün bekleyip bebek suni sancıyla yine gelmeyince acil sezeryana alindim. Yanı sezeryan olabileceğini biliyordum ama hiç spinal ya da epidural dusunmedigimden bakmamıştım. Iyi ki etmemişsin. Bebeğim yanimda ağlıyor kafamı döndürüp bakamıyorum bile. Telefon elimde ya eşimi ya annemi çağırıyorum. Birşey değil basta ilk hissettiğimde felç oluyorum falan sanıp acayip korkmuştum acilde biraz konudan haberdar olunca rahatladım. Evdeki herkesin psikolojisi benim yüzümden alt üst. Valla yaptıracaklar bu ihtimali düşünüp emin olup yaptırsin

Arkadaşlar sanırım genelde Çatı muayenesi sonrasında açılma nişan gördünüz çoğunuz bana da doktor 37.haftada yapacak 38 de mi yapsa acaba

dinlene dinlene gidin. bi de sık sık dinle kendini ağrını sancını kontrol et. özel arabaysa geç arkaya uzat ayaklarını yat. konforunu önde tut yani

Ne olalim mesela tavsiye var mi ? :) Boyle insanlari tedirgin etmek cok hosunuza gidiyor yahu. Herkeste ayni sorunlar yasanmak zorunda cunku
Şu an bunu canınız sıkıldı da ondan söyleyeyim diyerek söylediğinizi düşünüyorum. Ben bu yazılanları birinde görsem araştırırdım. Risk almazdım. Genel anesteziyi seçerdim direkt. Kimseyi tedirgin etmek değil.kimsenin benim yaşadığımi yaşamasını istemedigim için yazdım. Ayrıca belirtti herkeste olacak diye birşey yok ama benim gibi yaşayanlar var bilerek gidin. Umarım siz yasamazsınız.

bi forumda hemşirenin biri kola tavsiye etmiş bu ağrıyı çeken kişiye. sanırım kafeini yüksek olduğu için. dene istersen

Kizlar acillllll cvp verin nolur...bir saat once sari sumuksu(goruntu olarak sumuksu parlak idi.ama panikten kivami elleyince sumuksumuydu bilemiyorum)miktari cok degil az degil (bir corba kaşigi var yok)bir akintim geldi.BU NİŞAN MI DERSINIZ???Agrim yok.sadece asagiya badki var ki bu uzun zamandir 3 haftadr var.
Sabah kahvaltisiyla duruyorum yemek yemedim normal dogum yapmam tehlikeli,sezeryan onceside en az 8 saat ac kalmak gerekir diye korkumdan su bile icmiyorum..dr uma ulasamadim.Ne yapmaliyim ?

bi forumda hemşirenin biri kola tavsiye etmiş bu ağrıyı çeken kişiye. sanırım kafeini yüksek olduğu için. dene istersen
Evet ben de tuketiyorum kola kahve su bitter minoset plus. Ve bu gün dahil onlarca serum aldım bakalım bi hafta 10 gün sürebiliyormuş. Şu an düz sırt üstü yattigim için çok fazla hissetmiyorum ama kalkmaya çalıştığında başlıyor ağrı zaten. Dilerim ki insalaaah kimse yaşamaz.

nişan olabilir. ağrın sancın var mı?

acaba sıcak iyi gelir mi havlu falan

Herkesi
Benim ilkinde olmadi misal olmak zorunda degil evet oladabilir. Ama ozellikle ilk dogumu olacak arkadaslar korkabilir. Herkese tercihi sorulmayabiliyor herkes ben genel olmak istiyorum deyip olamiyor. Olumsuz her yoruma irreti oluyorum gercekten.

dinlene dinlene gidin. bi de sık sık dinle kendini ağrını sancını kontrol et. özel arabaysa geç arkaya uzat ayaklarını yat. konforunu önde tut yani
Evet arabayla canım kardeşim geldi götürmeye kararname çıktığı ettiği yok 1 hafta oldu geleli çocuk biraz daha beklersem burda tek başıma doğuracağım Yastık alacağım yanıma arkaya geçip öyle gideceğim uzana uzana eşimde diyip duruyor saatte durun arabanın etrafında tur at öyle devam edin yola diye , sancı sırasında benim zaten ağrı olmuyor kasılma oluyor ama yinede farklı bir durum olursa vücut hissettirir heralde , bugün yanımda bir kadında nst ye girdi kağıdını gördüm sancıları orta taraflarda gidiyor 100 filan değildir ama kadın inleyip ahlayıp durdu dedim bende mı sıkıntı var acaba yoksa kadının canı mı çok tatlı

Peki o zaman lütfen biraz ötede irreti olun. Şu durumda niyetim belli.

nişan olabilir. ağrın sancın var mı?
Yok cnm agrim fln yok bebegim her zamankinden bi tik daha hareketli...nisan sari renk olabilir diye nettede okudum ama kanli nisan degilse gercek dogum baslamamistir fln da diyor.Ayy cok panikledim.dusta almam gerekiyor,acayip yorgunum ve uykum var.Açım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…