- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.501
Canım normali bekliyor olsan sıkıntı yok benimde sümüksü geldi ama bebek geldiği yok , ama sezeryan olmak zorundaysan acile git derim nst filan baksınlar, benim o gün 80 sancı çıkınca doktor sezeryan var mı daha önce diye sordu mesela var desem doğururdum o gün yüksek ihtimal . O yüzden git bence sezeryanda riske atmıyorlar sancı açıklık oluncaKizlar acillllllcvp verin nolur...bir saat once sari sumuksu(goruntu olarak sumuksu parlak idi.ama panikten kivami elleyince sumuksumuydu bilemiyorum)miktari cok degil az degil (bir corba kaşigi var yok)bir akintim geldi.BU NİŞAN MI DERSINIZ???Agrim yok.sadece asagiya badki var ki bu uzun zamandir 3 haftadr var.
Sabah kahvaltisiyla duruyorum yemek yemedim normal dogum yapmam tehlikeli,sezeryan onceside en az 8 saat ac kalmak gerekir diye korkumdan su bile icmiyorum..dr uma ulasamadim.Ne yapmaliyim ?
belki de acı eşiği düşüktür kadının. benim canım da çok tatlıdır vallahiEvet arabayla canım kardeşim geldi götürmeye kararname çıktığı ettiği yok 1 hafta oldu geleli çocuk biraz daha beklersem burda tek başıma doğuracağımYastık alacağım yanıma arkaya geçip öyle gideceğim uzana uzana eşimde diyip duruyor saatte durun arabanın etrafında tur at öyle devam edin yola diye , sancı sırasında benim zaten ağrı olmuyor kasılma oluyor ama yinede farklı bir durum olursa vücut hissettirir heralde , bugün yanımda bir kadında nst ye girdi kağıdını gördüm sancıları orta taraflarda gidiyor 100 filan değildir ama kadın inleyip ahlayıp durdu dedim bende mı sıkıntı var acaba yoksa kadının canı mı çok tatlı
Niyetinin kotu olmadigini biliyorum ama inanki en ufak seyden etkileniyor buradaki insanlar. Acini anliyorum allah yardimcin olsun umarim en kisa surede gecer. Bende ilk bebegimi kaybettim 8 aylik burda ayni seyleri yasadigini dusundugum insanlara yorum yapamadim uzulmesinler diye misal insanlar o kadar kolay etkileniyor ki ondan patladim biraz kusura bakmaPeki o zaman lütfen biraz ötede irreti olun. Şu durumda niyetim belli.
bence yemeğini ye duşunu al ve uyu. sabaha kadar en az 8 saat geçer zaten. o arada suyun gelmezse ya da düzenli sancın olmazsa korkma. bebeğin de hareketliymiş zaten. sabah da uyanır uyanmaz doktorunu ara haberdar et.Yok cnm agrim fln yok bebegim her zamankinden bi tik daha hareketli...nisan sari renk olabilir diye nettede okudum ama kanli nisan degilse gercek dogum baslamamistir fln da diyor.Ayy cok panikledim.dusta almam gerekiyor,acayip yorgunum ve uykum var.Açım:/
Keşkkeee canım ama bekle bekle çıkmıyor annem cumaya kadar bekleyin diyor kardeşim yeter ben gitcem diyor ortada kaldım tamam dedim artık, kadına gelince valla bilemedim ama o ahlayıp ıhladıkca bana bir korku geldi odadan çıktım dogumhanenin koridorunda üzerinde bu hastanelerin elbisesi oluyor ya ondan giymiş ve serum bağlı bir kadında sanırsam doğum sancısı çekiyordu , kafamı çevirdim kaçtım hemen korkumdan, aslında benimde canım tatlıdır ama cidden ben sadece o an karnımın sertleştiğini hissediuroum o da bir rahatsızlık hissi veriyor sadece öyle ahlatmıyor , bugün alttan baktığında mesela bu defa acıdı dişimi sıktım böyle adet ağrısı gibi bir ağrı oldu , bakalım bu doğum sancısı nasıl birşeybelki de acı eşiği düşüktür kadının. benim canım da çok tatlıdır vallahi
keşke kararname çıksaydı ya ama vardır bunda da bi hayır
Kaybınız için üzgünüm. Sizin acınızın yanında bu karşılaştırabilecegim bir şey değil. Ama biraz gerçekçi olmak zorundayız. Yaşayabileceğimiz en ufak ihtimali bile düşünmeliyiz. Cuma günü doğdu bebeğim. Sütüm u sağıp dökmek zorundayım kullandığım ağrı kesici ve tomografilerden. Çocuğu alıp basamadım daha bağrıma. Bilsin insanlar genel anestezi çok iyi demiyorum ama ben daha önce farklı operasyonlar için 2 defa aldım hiç bir şey yaşamadım. Bunu şu an deneyimledigim icin paylasmak istedim .Niyetinin kotu olmadigini biliyorum ama inanki en ufak seyden etkileniyor buradaki insanlar. Acini anliyorum allah yardimcin olsun umarim en kisa surede gecer. Bende ilk bebegimi kaybettim 8 aylik burda ayni seyleri yasadigini dusundugum insanlara yorum yapamadim uzulmesinler diye misal insanlar o kadar kolay etkileniyor ki ondan patladim biraz kusura bakma
Diyosunn...gercekten nişansa 3-5 saate dogurmam demi cnm yaa?gorumcem nisandan 3 saat sonra dogurmusbence yemeğini ye duşunu al ve uyu. sabaha kadar en az 8 saat geçer zaten. o arada suyun gelmezse ya da düzenli sancın olmazsa korkma. bebeğin de hareketliymiş zaten. sabah da uyanır uyanmaz doktorunu ara haberdar et.
inşallllllah hayırlısıyla sağ salim pıtır pıtır doğururuz hepimizKeşkkeee canım ama bekle bekle çıkmıyor annem cumaya kadar bekleyin diyor kardeşim yeter ben gitcem diyor ortada kaldım tamam dedim artık, kadına gelince valla bilemedim ama o ahlayıp ıhladıkca bana bir korku geldi odadan çıktım dogumhanenin koridorunda üzerinde bu hastanelerin elbisesi oluyor ya ondan giymiş ve serum bağlı bir kadında sanırsam doğum sancısı çekiyordu , kafamı çevirdim kaçtım hemen korkumdan, aslında benimde canım tatlıdır ama cidden ben sadece o an karnımın sertleştiğini hissediuroum o da bir rahatsızlık hissi veriyor sadece öyle ahlatmıyor , bugün alttan baktığında mesela bu defa acıdı dişimi sıktım böyle adet ağrısı gibi bir ağrı oldu , bakalım bu doğum sancısı nasıl birşey
Cnm sancm yok hic sadece ayaga kalkiinca basinc var.80 sanciyi sen hic hissetmemismiydin?Canım normali bekliyor olsan sıkıntı yok benimde sümüksü geldi ama bebek geldiği yok , ama sezeryan olmak zorundaysan acile git derim nst filan baksınlar, benim o gün 80 sancı çıkınca doktor sezeryan var mı daha önce diye sordu mesela var desem doğururdum o gün yüksek ihtimal . O yüzden git bence sezeryanda riske atmıyorlar sancı açıklık olunca
kadından kadına değişir doğum süreci. nişanı gelip 3 gün bekleyen de var 3 saat de. ama burda bi arkadaş doktorunun en az 2 belirtiyle doğumun başlayacağını söylediğini söylemişti. mesela su gelmesi+nişan gibi.Diyosunn...gercekten nişansa 3-5 saate dogurmam demi cnm yaa?gorumcem nisandan 3 saat sonra dogurmusama sancim yok.ama dunden beri bagirsaklarim bosaldi 3-4kez wc ye ciktim.cok su icmedigim halde cok idrara ciktim.Yesemmi icim kiyiliyor yaa boyle de sekerim dusup bebegjmi etkilecek diye korkuyorum
3-4saat oldu nisan geleli cnm ve sancim fln hala yok.turnusol kagidi ile takip ediyorum amniyon sivisida gelmiyo.isin kotusu feci kranplar giriyo bacagims suan su ile magnezyumumu almam lazimkadından kadına değişir doğum süreci. nişanı gelip 3 gün bekleyen de var 3 saat de. ama burda bi arkadaş doktorunun en az 2 belirtiyle doğumun başlayacağını söylediğini söylemişti. mesela su gelmesi+nişan gibi.
kendini takip et. sancın vs olursa tabii ki hastaneye git. planlı sezaryense mesela şimdi bile git.
Benim ilki epiduraldi.bi sıkıntı yaşamadım.ama spinalden korkuyorum çünkü çok şey okudum.ancak hastane spinalden yana olunca belliki bu yönde deneyimlerine güveniyorlar bisey de diyemiyorum.ama 2cocukla nasil yaparim o agrilarla bilemedjmSpinal de epidural de de aynı olay oluyor. Omurgadaki dura deliniyor ve sivi aktığı için ağrı oluyormuş buna ekşi sözlüğe spinal anestezi yazıp bi okuyun derim. Işe yaramamasini da iğne falan batırıyorlar ayağınızı kaldırıyorlar vs operasyona başlamadan ordan anlaşılıyor. Asla yapmayın yapana düşmanınız olsa dur deyin derim.
bacak aranda da varsa kramp bekleme hastaneye geç3-4saat oldu nisan geleli cnm ve sancim fln hala yok.turnusol kagidi ile takip ediyorum amniyon sivisida gelmiyo.isin kotusu feci kranplar giriyo bacagims suan su ile magnezyumumu almam lazim
Cnm sancm yok hic sadece ayaga kalkiinca basinc var.80 sanciyi sen hic hissetmemismiydin?
[/QUOTE
Niye cnm kramp gercek digum belirtilerinden miymis?bacakta oluyo suan sadece ama?bacak aranda da varsa kramp bekleme hastaneye geç
Bilemedim ama inşallah olursanız da bir sıkıntı yasamazssiniz . Allah im yardımcınız olsunBenim ilki epiduraldi.bi sıkıntı yaşamadım.ama spinalden korkuyorum çünkü çok şey okudum.ancak hastane spinalden yana olunca belliki bu yönde deneyimlerine güveniyorlar bisey de diyemiyorum.ama 2cocukla nasil yaparim o agrilarla bilemedjm
hayır pelvik bölgede varsa bebek kanala baskı yapıyordur ondan bekleme git dedimNiye cnm kramp gercek digum belirtilerinden miymis?bacakta oluyo suan sadece ama?
Bende hala anestezi sekline karar veremedim.Ilk dogumum epiduraldi.Hic agri sizi hissetmedim.wallahi suan her anestezi seklinden korkuyorumBilemedim ama inşallah olursanız da bir sıkıntı yasamazssiniz . Allah im yardımcınız olsun
Canım her nişanı gelen hemen doğurmuyor benim inan kaç gündür gelip duruyor az önce yine geldi sümüksü ve kanlı geliyor ama doğduğu ettiği yok, aksine annemde akşam nişanı gelmiş sabaha beni doğurmuş mesela, kişiden kişiye değişiyor bu nişan.Diyosunn...gercekten nişansa 3-5 saate dogurmam demi cnm yaa?gorumcem nisandan 3 saat sonra dogurmusama sancim yok.ama dunden beri bagirsaklarim bosaldi 3-4kez wc ye ciktim.cok su icmedigim halde cok idrara ciktim.Yesemmi icim kiyiliyor yaa boyle de sekerim dusup bebegjmi etkilecek diye korkuyorum
Aynen öyle canım valla bir yandan gün gelsin istiyor insan bir yandan da korku var nolacak diye az kaldı çok şükürinşallllllah hayırlısıyla sağ salim pıtır pıtır doğururuz hepimizgün geçtikçe sabırsızlık, korku, heyecan her şey birbirine karışıyor valla.
Benim kasılma şeklinde 30.haftadan beri oluyor canım ağrı olarak değil ama o kasılmaları gayet net hissediuroum karnım taş gibi oluyor zaten , ama senin yerinde olsam gidebilirsen götürecek biri varsa yanında bir git derim bakarlar sancı var mı diye sen fark etmesende varsa cihaz gösterir zaten yoksada birşey yapmazlar yollarlarCnm sancm yok hic sadece ayaga kalkiinca basinc var.80 sanciyi sen hic hissetmemismiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?