2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Iyi geceler kizlar bisey sormak istiyorum benim 2 çocuğum doğdu bilen biliyor yoğun bakımda suan sütümü sagip götürüyorum fazlasini buzluga koyuyorum ama büyük kizim sagdigim sütü içmek istiyor kac gundur vermemek icin herşeyi denedim ama kıskanıyor resmen iki sebepten vermek istiyorum bende sütü 1. Sebep onu emziremedim hic anne sütü alamadı mastit olmuştum yara olmustu mamayla büyüdü 2. Sebeple anne sütünün koronadan koruduğu ile ilgili bi haber okudum bu yuzden vermek istiyorum ama günah mi bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi uzun oldu biraz kusura bakmayın

Niye gunah olsunki baglanti kuramadim ben.Bence sutunuz fazla fazla ikisinede yetecekse, buyuk kizinizin saglikla ilgili problemi yoksa icebilir diye dusunuyorum.

Kizlar birsey daha sormak istiyorum; genel anastezi sezeryan sonrasi bekleme odasi yada yogun bakimda kac saat kaldiniz,agriniz cok oldumu? Epidural ve spinalde bacaklariniz kac saatte acildi?cok bekledinizmi lokal anestezidede yogun bakimda yoksa hemen odayami aldilar???bacaklar acilirken bacak yada belde agri yasayadinizmi?

Daha bugün doktorumla spinal anestezi için karar vermiştik. Yazdıklarınızı okuduğumdan beri kendime gelemiyorum, hiç böyle olaacağımı tahmin etmezdim ama korkudan,stresten ağlayıp duruyorum. Sabah olur olmaz tekrar doktoruma gideceğim, bu konuda beni rahatlatmazsa yada doğum şeklimi değiştirmezse ne yaparım bilmiyorum

Bu grupta spinal anestezi ile sezeyan yapan başka arkadaşlar da var mı? Onlarda yazabilir mi acaba? Onlarında mı süreçleri böyleydi,Neden doktorlar spinali epidurale tercih ediyorlar?

Lütfen dönüş yapın arkadaşlar, çünkü gerçekten çok fazla stres içindeyim

Merhaba iyi geceler herkese, ben de Eylül annesiyim :) Bir süredir takip ediyorum yazılanları İlk gebeliğim, 38+3 deyim. 37+3 de 3100 gram 49 cmdi. Cinsiyeti kız Sabah çatı muayenesine gideceğim. Hiç sancım olmadı bu zamana kadar ama günde en az 20 kere ağrısız kasılmalarım oluyor. Kasılmam olmadığı zamanda çocuk aşağıya baskı uyguluyor. Heyecanla gelsin diye bekliyorum :) Hergün baştan aşağı ev temizliyorum doktoruma kalsa sezeryanla alma taraftarı kendileri aşırı yoğun normal doğuma sanırım pek fırsat bulamıyor galiba geçen haftaki nst de sancım 40-60 arası çıktı doktor birşey demedi. Ben ısrarla normal doğum istiyorum bakalım inş çatı muayenemde sorun çıkmaz

Çok üzgünüm bu stresi yaşamanıza sebep olduğum için . Bunu düşünerek ıcinizi karartmamanizi aksine bu yan etmiyim erken öğrendiğiniz için sevinmemişti tavsiye ederim. Umarım bi hal çaresine bakılır. Dediğim gibi belkide siz asla ufacık bir yan etki yaşamayacaksınız. Tekrar özür diliyorum.

Normal doğum yapan ve yapmayı planlayan anneler, bebeğinizin baş çevresi kaç cm şu anda?

Bende 39+2 deyim , arada igne batar gibi kasiklarima sanci geliyor 3saniye suruyor, ayaklar hep gogus kafesimin orada gibi baski yapiyor surekli ama dogma belirtisi yok doktorunuz bir sey dedi mi ??
Hayır canım bişey demedi yarın kontrolüm var 40+1 olucam doğum yapan ablalarım en geç 1 haftaya kadar kendisi gelmezse bile suni sancı ile doğumu başlatırlar diyorlar bende artık korkuyorum bebek içerde kakasını yer diye kordon dolanır diye veya gün geçtikce daha fazla kilo alır ve doğumum zorlaşır diye aklıma bir sürü şey geliyor

Ben de spinal epidural oldum. Ama ben çok rahat bir doğum yaptım. Hiç ağrı falan da olmadı bende. Herkeste farklı etki yapiyo demekki. Yine doğum yapsam yine spinal epidural yaparım.

Sezeryan olacaksan tarih verilmiştir sana .ne zamana tarih verildi

Cok.güzel.bir.dogum oldu benim.Sezaryenden sonra ayri.bir.gözlem.odasina aldilar.Isıttılar.ameliyathane soğuktu cunku.1 saat sonra odaya götürdüler.2-3 saate bacaklar.aciliyor.Zaten hemen agri kesici yapiyorlar.Sonra yurutuyorlar.Ben hic.agri aci hissetmedim.Hamilelik daha zor

Birde hic başagrim bel agrim olmadi.Cok sıvı veriyorlar serumla zaten.Suyuda bol icersen hicbir agrin olmaz

Ben Yenimahalle’de Ortadoğu hastanesine gidiyorum canım. Doktorum Günel Hanım, doğum paketi almıştım Mart ayından beri takipteyim. Memnunum hastaneden ve doktordan.
hayırlı doğumlar dilerim bende ayvalıdayım herkes ortadoğu diyor muayene ücreti nedir paketi nekadara aldınız . özlem hanımı duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…