2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
A Azraaaa2906 bende kaç gün adet ağrısı gibi ağrı çektim seninde doğuma zemin hazırlıyorum canim yürüyüş squat plates falan yaptim açıkçası bugün nstde sancı cikti Ve bende şu korkulab çatı muanesini yaşadım açıklık yok sancı biraz daha siklasicak ilk üç güne o şekilde gelicek bebek dedi doktorum rahmim gerideymis ondan zor yumusuyor açılıyor dedi suanlik bu deneyimi yaşadım ama panikledim kızlar yaa kötü oldu açıkçası

hayırlı doğumlar dilerim bende ayvalıdayım herkes ortadoğu diyor muayene ücreti nedir paketi nekadara aldınız . özlem hanımı duydum bende
Muayene ücreti sanırım 130 lira. Ben 5900e satın almıştım. Kamuda çalışıyorum. Sendika indirimi de vardı.Detaylı ultrason da dahil bu fiyata ve sınırsız muayene. Özlem hanımı da duydum ondan da çok memnun olan var. Sizlere de hayırlı doğumlar olsun

Cok teşekkür ederim ben son 2 ay gitmeyi düşünüyorum bende egm bakalim bol bol yürüyüş yapın.

Benim 2 .doğumumbolcak nasipse hemen en küçük agriya gitmeyin ağrılarınız çok şıklarsın yada kanamaniz geldi diye gitmeyin çoğunu evde çekim Allah korusun hastane biraz sıkıntılı oluyor ALLAH bir avazda dogurtsun insallah

Yarın kontrolüm var umarım bende de sancı çıkar ben artık yatış yapılsın doğum başlasın istiyorum kızlar günüm geçti çok bunalıyorum dua edin nolur

Dünden beri adet ağrısı çekiyorum kızlar bildiğiniz adet döneminde yaşadığım ağrının aynısı bi belirtidir inşAllah buda

Canım bence senin doğum ya çok yakın ya da başladı, açılma olurken tarif ettiğin ağrılar oluyor. Soğukkanlı ve sakin ol geçiyor hepsi

Ayy kuzum inşAllah yeni doğum yaptın dua et nolur günümde doldu ya beni iyice bi stres sardı

Sakin ol bak okuyorum zaten mesajlarını bence gerçekten başladı senin açılman, çok enerjiye ihtiyacın olacak cidden dinlen her fırsatta. Aklımdasınız zaten sen, bir civciv annesi Pembis Hayaller Papatya011 kızlar Allah kolay doğumlar versin tez vakitte su gibi alın kucağınıza aminn

ben gidiyorum cnm. Özlem Arasa. Ama eşim sigortasıyla ilgili bi sorun yaşıyoruz. dün Zeynep kamile gittim muayene olmak için. hem doğum ücret hakkında bilgi almak için
Canım selam,

Özlem Aras nasıl bir doktor ben de gitmeyi düşünüyorum da. ama bende henüz gebelik yok. Gebelik için gideceğim

Amin amin inşallah canım benim bugün tam 38 hafta olduk bakalım ne zman teşrif edecek beyefendi yarın kontrolümüz var hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…