2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O kadar haklisiniz ki ustune bir sey yazamadim yani..

hiç sormadım vallahi baş çevresini. doktor doğumla alâkalı bir şey demedi mi?
Haftaya çatı muayenesi var o zaman belli olur sanırım. Normalde de cuma gununden somra normal dogum haftasina giriyoruz. Ama bebegim başı büyük ve 10 cme kadar normal dogum olurmus. 10 cm geçerse sezeryana döner şimdi konuşmak için erken dedi. Eğer bu haftalarda doğarsa normal doğum olabiliyor sanırım. Merak ettiğin haftada kaç cm büyüyebilir ki

Kızlar biliyosunuz Bende dört gün önce doğum yaptım. Ilk sütüm gelmedi diye kaşıkla mama verdik . Bugün az da olsa gelmeye başladı ama oğlum istemiyo mememi çıldıriyo emmemek için

Benim kanla karışık sümüksü akıntı gelip duruyor ama herhangi bir ağrım yok klasik kasılmalarım devam ediyor ama artık daha sert oluyor eskiye göre , şuan yola çıktım adanaya gidiyorum canım yoksa tek başıma doğuracaktım biraz daha buralarda beklesem

Allaaahh, hadi hayırlı haberlerle gel

Hayırlı bir şekilde minigini kucağına al canım benim darısı bize olsun inşallah

Kızlar cumartesi akşamı doğum yapmıştım. Bugün vücudumda üşüme titreme başladı. Arada da terleme oluyor. Vücudumu yanar gibi hissediyorum ama ateşim yok. Doktorun verdiği ilaçları da kullanıyorum. Tedirgin oldum enfeksiyon falan mı var acaba diye. Bir de aklıma covid geliyor. Hastanede virüs kapmışmıyımdır acaba diye. Hiçbir şeyim yokken böyle olunca insan korkuyor.

Peki doktorunu napicaksin orda var mı daha önce gittiğin doktorun yoksa yeni mi ayarlicaksin

Hayirlisyla gelsin canım inşallah sende bize dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…