2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yarın kontrolüm var umarım bende de sancı çıkar ben artık yatış yapılsın doğum başlasın istiyorum kızlar günüm geçti çok bunalıyorum dua edin nolur
İlk gebelikse geçer diyor tüm uzmanlar benimde az kaldı 40 olucak ama bugün doktor ebe ve hemşire ilk gebelik zor geliyor anca dedi sakin kalicaz artik

Amin amin inşallah canım benim bugün tam 38 hafta olduk bakalım ne zman teşrif edecek beyefendi yarın kontrolümüz var hayırlısı olur inşallah
Canim benimde dogum tarihim 22 eylul fakat yarin sezeryana alicak doktorum ilk cocuk sezeryan oldugu icin

devlette miydin özelde mi? bir de sezaryen öncesi bi şey istedi mi?
özele gidiyorum canım.sezeryan öncesi bir şey istemedi.covid testi yapılacak mı dedim gerek yok dedi.
Banada 18 yada 21 dedi ayni gün kavuscax gibi hissettm.bebegin kilosu boyu kac haftamiz aynı
İnşAllah canım.boyuna bir şey demedi de bacaklar iki hafta önden gidiyor herzamanki gibi.kilosu da 3.400gr dedi.bir de nstde biraz sancı çıktı 18inden önce de gelebilir seninki dedi

Aynen canim bende ayni seyleri dusunup stres yapiyorum, bakalim ne diyecekler kontrolunde..
bana suyun vs gelince direk gel dedi baska bisi demedi

Kızlar benim de günüm belli oldu 22 Eylül sabah 8:30 da.ama ben çok korkuyorum.bugün anestezi doktoruyla görüştük 6 tüp kan verdik ve EKG çekildi bunları yaptıran oldu mu?Heyecanlanırsan ve tansiyonun yükselirse uyutmak zorunda kalabilirim dedi.umarım olmaz spinal olacak.ekstra epidurale gerek var mı ,bilmiyorum.Yaptıran oldu mu aranızda,umarım korkumu yenerim.

Yarın gelebilir. Ama sen yine de gelmiyecek gibi git. çantan evde hazır dursun. Hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Saol canım inşallah
Sancin var mı hiç peki adet ağrısı tarzında falan
Günlük en fazla 5 kere nefes kesen kasılmalarım oluyor adet ağrısı da saniyelik girip çıkıyor bazen

Arkadaslar burada yazilanlari hayretler icerisinde okuyorum. 40. Haftamdayim, bilgilenmek ve benim
Gibi bebek bekleyen hanimlar ne durumda bir bakayim dedim. Sezaryende tum bebekler solunum sikintisi ceker diyenler, epidural anestezide bitersin diyenler, ssvd sonrasi bebek ölür yazanlar... ben o kadar hassas degilim, her kisinin hamileliginin kendine has olduguna, yasadigi ve yasayacaklarinin herkese ozel oldugunu dusunenlerdenim ama yazdiklarinizdan etkilenecek binlerce insan var. Dogum sekli ne olursa olsun korkan, stres yapan, uyuyamayan.. “Sezaryende genel olarak tum bebeklerde solunum sikintisi yasiyormus!!” , “epiduralde öldün bittin ağrı sızı” Diye cumle kuran kisilere biraz tibbi makale okumalarini ve istatistik biliminden faydalanmalarini oneriyorum. Herkese saglikli dogumlar diliyorum. Dogum sekli ne olursa olsun...

Kızlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı sanırım. Bebeğinizin baş çapı ne kadar? Bizim ufaklığın 9.3 cm şimdiden ne zamana kadar normal doğum sansi olur sizce?

seni korkutan ne peki? doğumu hissetmek mi yoksa başka bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…