2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bazen doktorlar o yüzden yapıyor çatı muanesi tetikliyor sancılarım benimde gündür çok yoktu hatta hissetmiyorum evi temizledim yemek yaptım şimdi yine başladı ve plates tipu harika oluyor bende sürekli yapıyorum çatı muanesinde sonra Nisan denilen o akıntım çoğaldı doktor bu iyi bişey diyor artsın diyor

kızlar yarın çatı muayenesi yaptıracağım, açılmam var mı bakılacak. çatı muayenesi yapılırken çatala mı yatırıyorlar? acı hissettiniz mi?
Evet canım çatala yatırıyorlar.acı kısmını da hiç söylemeyim.kişiden kişiye değişiyor olabilir

Sıcak duşada gir canım yatınca daha zor ama bacaklarını çok yorma Doğum yaklaştıkça daha çok hareket edersin Allah kurtarsın

Benim dr günü geçince doğmazsa ben alcam dedi bizimkininde doğmaya niyeti yok gibi beklenebiliyomuş aslında neden beklemiyorsa dr. Son hafta en fazla benimkide 3.5 kilo olabilirmiş 2 hafta geride zaten
Olsun canım sağlıklı doğsunlarda kilo alırlar ya ben devlet hastanesine gidiyorum ya onlar sezeryan taraftarı değiller

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benim ciğerleri tam gelişmemiş mı daha acaba senle aynı gündeyiz ya merak ettim

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım

kızlar yarın çatı muayenesi yaptıracağım, açılmam var mı bakılacak. çatı muayenesi yapılırken çatala mı yatırıyorlar? acı hissettiniz mi?
Hic aci hissetmedim acikcasi. Perine masajinin etkisini gordum. İstersen internetten bak yapilisina. Bir kere bile yapsan faydasini gorursun. Madem yarin muayene bu aksam bir kere 5 dk yap istersen

14,9 du canim ama bizimki premature oldugu icin sinir 14tu
Anladim canim gecmis olsun bizim de 14,8 di. Sonra 12 ye dustu. Simdi kac bilmiyorum bir daha olcmediler ama tam gecmedi gozlerinin beyazi sari hala. Eskisine nazaran daha hareketli. 1,5 saatte bir emzirdim ilk hafta. Simdi kendi uyanana kadar bekliyorim. O da 2,5 saati buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…