2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkide gündüz 2.5 hatta 3 saati buluyor sarılığı 11.6ydı uzun uyuyunca acaba sarıldıktan mı die düşünüyorum annemde düzeldi baya kalmadı gibi diyor tenin rengi hemen beyazlamazmış en geçte gözden gidermil bizim gözümüzün yarısı beyaz yarısı sarı şimdi

Cok gecmis olsun sizede canin. Bizim 24 saat foterapiye ragmen 11.6 ya anca dustu. Bizimde gozlerden ve yuzden renk gitmedi. Bende 2 saatte bir besliyorum, mama destekli.

Sabah 7 de hastanede olacağım ve tabiki uyku tutmuyor. Lutfen dualarinizda beni eksik etmeyin. 2. Sıradaymışım ameliyathanenin durumuna gore alincam. Beklerken sakin kalmak icin neler yapabilirim. Kacta girecegim bellli deilmis
Dua et bolbol, cevrendekilere vs neye istersen. Heyecanli olman cok normal ne yaparsan yap tamamen sakinlesemezsin. Ama sonunu dusun minnosuna kavusucaksin. Bundan harika bir duygu olabilir mi Rabbim saglikka kavusmanizi nasip etsin.

Necati hocaya da gittim Göksun hocaya da gittim hüseyin levent hocaya da gittim hepsinide çok beğendim yarın yine göksun hocaya randevum var siz kime gidiyorsunuz
Azra hanım ben Necati bey ile başladım , çok memnundum ama artık riskli gebeliğe devam ediyorum , artık doğurtalım diyorlar , bebek artık yeterli büyümüyormuş, ama sunni sancıdan çok korkuyorum , Sunni sancı ile doğum yapan var mı aramızda keşke olumlu tecrübeler paylaşılsa bizlere de cesaret olur.

Sabah 7 de hastanede olacağım ve tabiki uyku tutmuyor. Lutfen dualarinizda beni eksik etmeyin. 2. Sıradaymışım ameliyathanenin durumuna gore alincam. Beklerken sakin kalmak icin neler yapabilirim. Kacta girecegim bellli deilmis
Sakin olmaya çalış diyecem ama insanin pek elinde değil Bn bile şimdiden stresliyim korku sardı Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim alalım kucağımiza

Dua oku bol bol en huzur verici rahatlatıcı yöntemdir canım hayirlisyla kavuş yavruna

Allah’ın izniyle kucağına alıp dünyayı unutuyorsun. takma sonunu düşün ben çok taktım stres yaptım ama boştu gerçekten girdim yarım saate çıktım Darısı sana

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benim ciğerleri tam gelişmemiş mı daha acaba senle aynı gündeyiz ya merak ettim
Saol canım darısı başına Sanırım ciğer gelişimi tamamlanmamış onun için aldılar küvöze.akşam gördüm oğluşumu.gayet iyiydi.ben yanına yaklaşınca başladı ağlamaya annesine naz yaptı ağlarken de hiç de ciğerlerinde problem varmış gibi durmuyordu darısı başınıza inşAllah tek avazda kurtulursunuz hepiniz

Canım ben ilk doğumum sunniyle yapmıştım 39+6 da evet çok ağrılı sancılı kendi sancından daha fazla acı veriyor yada aynıdır daha 18imdeydim ozmn çnk şimdiki kadar tecrübeli değildim ama hastaneye gidip oğlumu kucağıma almam sunni sancıyla 4saat sürmüştü işlemler felan herşey içindeydi çatala çıkınca zaten sancı nası oluyorsa azalıyor sen bol bol yürüycen sancı odanda banyo varsa boyun altını duş aldır plates topu varsa ona otur bebek doğduktan sonra inan hepsi geçiyor o an sanki sancıyı sen çekmemişin gibi olıyorsun

Bünye meselesi o canım kendi sancısı çok fazla olanda var dua edelim sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Canım sezeryan sonrası bebeğini kucağına alıp o cennet kokusunu içine çekeceğin anları düşün.ben de beni yatırdılar taaki bebeği bana gösterinceye kadar ağladım ama boşa ağlamışım.hiçbirşekilde acı hissetmedim.bebeğinin ağlama sesini duyunca Yarbbim şükürler olsun diyip bir de sevinçten ağlıyorsun sonra da dünyan güzelleşiyor çok şükür Allah herkese nasip eder inşAllahh

Inşallah inşallah canım benim çok sevindim senin adina

Benim kızımda sarılık oldu gerçekten çok zormuş bende gece gündüz uğraşıyorum. Oğlumda yüksek değildi hemen atlatmıştı. Sizin değeriniz kaç acaba sürekli uyuyormu

Bende günüm dolduğu için suni sancı mı verirler sezeryana mı alırlar bilemediğim için rüyalarımda sürekli bu tarz şeyler görüyorum

Ben girmedim ama kardeşim girdi. Onun demesi o kadar rahatlıyorsun ki ertesi gün eve gelip hemen sofra hazırlayıp yemek yemiş. O 9 ay bulantı çekmişti. Sadece biraz gaz sancısı olmuştu. Ben gasicon diye bir yağ karışımı aldım gaz olmaması için sezeryan sonrası kullanıcam. İnşallah faydasını görürüm. Hepimiz kolayca, sağlıkla, mutlulukla, hayırla doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…