2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
beni annem rahatlatıyor valla genelde artık doğum korkum da yok o yüzden. kardeşimi sezaryenle almışlar tüm detayıyla anlattırdım görüp hissettiklerini. çok da iyi yaptım bence. bildiğimden değil bilmediğimden korkuyorum çünkü.

İnşAllah bir an önce kucağına alırsın canım benim , tedbir amaclı demek ki sadece çok şükür

Bugün doktordan randevu alacaktım dün gece bir baktım adam story atmıs iş yeri değişikliği yapayım mı diye , dedim zaten bendeki şansta bu kadar olur yinede pazartesiye randevu aldım o zaman 38 olacagız bakalım ne diyecek doğum şekli hakkında içimden birşey hadi gitmeden dogurtayım diye sezeryana alıverirse diyor ama öyle biri değil diyorlar bilmiyorum

gitse de hemen ayrılmaz bence

Günaydın,
Benim genel anestezi oldu. Uyudum, uyandım. Bitmiş her şey. Ağrım oldu ama bebeğimi görünce her şeyi unuttum. Acı hissetmedim. Rahat ol. Bebeğine kavuşacaksın.

Cuma cumartesi cok kotuydu uyanmiyodu hic bu yuzden fototerapi gorduk iste sariligi yukseldide. Ama cok sukur bir tik daha iyiyiz dusmeye baslayinca sarilik.
Öncelikle geçmiş olsun. benim kızın sarılığına 3 kere bakıldı. ilkin 5.8 sonraki 10.3 en son baktığında 15.3 sürekli yukselişteydi. Doktor 18 altı oldugu icin sıkıntı yok. 1 ay sonra muayeneye gelin diyip yolladı. Sizin degerler kaçtı?

Hangi marka aldin cnm,nerden aldin? Arastiriyorum bende mantikli geldi almak
Babynest markası GittiGidiyor dan aldım.

Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar , 14 Eylül ‘e doğum için gün verildi. 38+4 olmuş olacağım. Kilosu biraz geriden geliyor ama ben pıhtılaşma için iğne kullanıyordum, kan sulandırıcı iğne kullananlarda bebeğe daha sulu kan taşındığı için kilosunun az olması normalmiş. İnşallah doğumdan sonra telafi eder kilosunu

Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllah canım 4 gün kalmış şaka maka

Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllah canım 4 gün kalmış şaka maka

Allah razı olsun canım, çok değişik duygular içindeyim. Aynı bedende son günlerimiz bir yandan nasıl olacak heyecanı, bir yandan kime benzeyecek merakı, bir yandan endişe bir yandan aşırı mutluluk, bir yandan ev yeterince temiz mi telaşı hayatımın hiç bi dönemi , çocuklarımın doğumu kadar heyecanlandırmadı beni.. üniversite sınavı, mezuniyet,düğün hepsi hikaye..

İnşallah benim de öyle olur

Emin olduğum bir şey varsa o da ev yeterince temiz değil.kendim yetişemiyorum kadın alsam ben de yoruluyorum onunla.Bakalım haftasonu eşimle yapacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…