2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar size bir sorum var İkinci gebeliğim ve doktor çatımuyanesi yapmak istiyor sizce gereklimi ? İlki normal Doğum ilkindede aynı doktora girmiştim ozaman yapmamıştı kafama takıldı

Canım malesef sancın görünmüyor hiç, hani 1 tane filan çıksa dicem oda yok belli olmaz belki bir anda gelir senin sancın
Dr da ağrın hala var mı diye sordu.ben de ağrı görünüyor sandım hiç ağrım yoktu zaten demiştim.valla psikolojim altüst.suni sancida doğumdan o kadar çok korkuyorum ki.

Dr da ağrın hala var mı diye sordu.ben de ağrı görünüyor sandım hiç ağrım yoktu zaten demiştim.valla psikolojim altüst.suni sancida doğumdan o kadar çok korkuyorum ki.
Belki nst de görünmüyordur diye sormuştur canım , öyle kötü düşünme oda sancı normal doğumda sancı sonuçta

Kizlar nstme bakar.misiniz sancım.cikmis mi ? Dr nstyi görünce hala ağrın var mı diye sordu .40+4um kendi gelmezse suni sancı vericek drum.
Canım benim sancıdan kıvrandığımda nst böyle çıkmıştı ebe bugün doğurmazsun demişti gezelim dedik eşimle 2saat sonrası bebeğim kucağımdaydı

Kızlar size bir sorum var İkinci gebeliğim ve doktor çatımuyanesi yapmak istiyor sizce gereklimi ? İlki normal Doğum ilkindede aynı doktora girmiştim ozaman yapmamıştı kafama takıldı
Bence gerek yok bence ve saçma değilmi kemik yapın değişecek birşey yaşamadın sonuçta değilmi

Ara ara kan gelmesi normal miydi kızlar? Bugün çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın ama bi sizden gelenler rahatlatıyor
Cok normal benden de geldi. Rahim agzi inceldikce kanama oluyo icin rahat olsun. Gece de kendi dr un gelir merak etme konuşmadin mj dr unla. Eger dr un şehir dışında ise icapci denilen dr giriyor doguma ama burdaysa kendi giriyor. Ozel de anlasma hep böyle oluyor

Hanımlar merhaba. Ben 38+2 de normal doğumla doğurdum bebeğimi. Aniden sürpriz yaptı bizim minnak. 2 saat içinde oldu bitti herşey çok şaşırdım. Ikinci doğumlar kolay oluyormuş gerçekten. Ilk kızımda 12 saat sancı çekmiştim. Doğumda uzun ve zor olmuştu. Bu 10 dakikada doğdu maşallah. 7 cm açıklık olup, ebe suyumu patlatana kadar da hiç sancım olmadı. Doğum anı ne kadar olsa biraz acılı tabi. Darısı sizin başınıza inşallah Sağ salim gelsin tüm bebikler

Buarada doğum yapalı 4 gün oldu hiç kanamam yok. Ilk gün kanama oldu sadece. Sonra kesildi. Ilk doğumumda 31 gün kanamam olmuştu. Sizce kanama olmaması normal mi ?

Merhaba herkese ben doğum yaptım çok şükür eve de geldik. 00.00 da suyum geldi. Sancılarım ondan sonra dayanılmayacak dereceye artınca yola çıktık. 5.25 de doğum yaptım epidural yoktu planda ama ben sabırsızım biraz 5 cm açılana kadar sancı çektirdiler ondan sonra epidural takıyorlarmış taktılar ve gerisi 10 cm e kadar hiç bişi hissetmedim. Doğum anında sadece Bel kemik ağrıları çektim Ama çok rahattı. Hiç bi yan etki birşey yaşamadık küveze de almadılar çok şükür 3100 gr diyordu doktor 2.600 gram doğdu 49 cm.

Insallah canim. Bizim 15,79a yukselmis, yatirdilar kuzumu. Hemde bu sefer sadece evladimi aldilar bizi eve gonderdiler. Cok zormus cook. Canimin yarisini hastanede biraktim

Ara ara kan gelmesi normal miydi kızlar? Bugün çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın ama bi sizden gelenler rahatlatıyor

Nişan tek seferde gelmiyor canım, nişan olabilir gelenler. Estağfirullah ne kusuru bu forum bu yüzden var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…