2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hay maşallah rabbim herkese nasip etsin böyle güzel Doğum kesik dikişte yoktur az çekmişsin

Doğum uzun sürmez dimi açılma olduktan sonra
O bedeninle alakalı birşey ilk doğumlar genelde uzun sürüyor kendini hazırla bende çok korkuyordum ilk doğumumda ama o bebeği kucağına alınca hepsi geçiyor zamanını düşünme sabırlı ol canım Rabbim yardım ediyor

Kızlar gümüş göğüs kapağı almadıysanız mutlaka alın derim silvernette biraz pahalı ama ben ebebekten kendi markasını aldım 925 ayar gümüş ve çok memnunum 100liraya aldım. Kremle falan uğraşmıyorsunuz sadece kapak yeterli oluyor bakım için.

Ay Allah güç vermez mi kimse olmasa sahibimiz var şükür. Aynen sonuna geldin sağlıkla mutlulukla doğur inşallah

Çok korkuyorum ama sırf korkuyorum diye sezeryan haksızlık dimi
Paşa gönlün nasıl istiyorsa ve dr nasıl öneriyorsa öyle devam et canım... Normal doğuranlara anne sezeryan doğuranlara amca demiyolar. Herkes anne oluyor
Aaa ama normal süper normal harika the best en mükemmel normalcilerin seni yadırgamasına da izin verme, var öyleleri çünkü
Herkes kendi bilir nasıl doğuracağını kimse kimseyi boyunduruğa almaya çalışmasın

Harikasın aynen öyle sezeryan olunca amca olunmuyor ama burda aşırı bir endekslenme var . Normalde normal , bebek seçsin .. vs bebek seçecekse dr a da gerek yok , en doğalından olsun geleceği yoluda kendi bulsun Vajinal doğumda ağrı önceden oluyor , sezeryanda sonradan . İkisininde iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor . Bazen vajinal doğum yapmış bir haftada kendine gelemezsen, sezeryanlı iki güne normal hayatına dönebiliyor . Bebek için doğumda tramvalar oluşabiliyorsa aynı şekilde doğumda da anne içinde aynı şeyler geçerli ve sonrasında ilk bebeğide olsa ikincide olsa her zaman Farklı deneyim bekliyor olacak . ( ilkse bebeğe tecrübesiz , ikinci ise iki çocuklu hayata tecrübesizlik var) doğum sonrası lohusalık Gibi bir süreç var . O zaman içinde ruhsal açıdan sağlıklı bir anne gerekli . Belki vajinal doğum o kişinin mizacına uygun değil illa sağlık açısından bir engel gerekli değil bence . Doğumun kişilerin algısına göre etkileride olabiliyor . Nihayetinde parçalanıyorsun vajinal doğumda . O yüzden doğum tercihlerinden dolayı kimse kimseyi yargılayamaz , kınayamaz

Kizlar nstme bakar.misiniz sancım.cikmis mi ? Dr nstyi görünce hala ağrın var mı diye sordu .40+4um kendi gelmezse suni sancı vericek drum.

Eklentiler

• IMG_20200911_170742.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…