2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İçim rahatladı teşekkür ederim

Hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyüsünler

Insallah canim. Bizim 15,79a yukselmis, yatirdilar kuzumu. Hemde bu sefer sadece evladimi aldilar bizi eve gonderdiler. Cok zormus cook. Canimin yarisini hastanede biraktim
Yaa canım üzülme inşallah hızlıca toparlar belki orda olması daha ii olucak düşmesi için öyle düşün

Insallah canim. Bizim 15,79a yukselmis, yatirdilar kuzumu. Hemde bu sefer sadece evladimi aldilar bizi eve gonderdiler. Cok zormus cook. Canimin yarisini hastanede biraktim
Geçmiş olsun tekrar canım ne kadar yatacak bellimi?neden refakatçı olarak kalmana izin vermediler.

Hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün canım

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım

Canım ben pekmezli su ve dutu haşlayıp hem tanesini hem suyunu içtim baya faydası oldu ikisinin de bebeğin çıkınca sende yap mutlaka

Geçmiş olsun tekrar canım ne kadar yatacak bellimi?neden refakatçı olarak kalmana izin vermediler.
Tesekkur ederim, bir önceki yatisinda odada gördü tedaviyi ama bu sefer dr daha etkili olmasi icin yenidogan hemsirelerin takip etmesini ve onlarin yaninda kalmasini istedi. Anneler ağladiginda dayanamayip cikariyomus kuvezden yaninda olunca. Biz hic oyle yapmadik halbuki odada tedavi gordugunde ama iyi olcaksa boyle yapalim dedik

Ben bitek Fırat Erdoğanı tanıyorum oğlumun doktoruydu oda iyidir.bebekler iyi olsunda .
Firat hocayi tanimayan yoktur, kizimda bir sure ona goturmustum. O yenidogana bakmiyor, 1 aylik sonrasinda bakiyormus artik. Birde artik ona ulasmak cok zor asistanina bile. Biz sariligi atlatalimda kizimkn doktoruna goturecegiz oglumuda. Ozel sigortamizda basladi sukur. Yoksaki hastaneden hic memnun kalmadik bu sefer. Ablamin dogumlarinda cok iyiydi, ama gittikce devletten farki kalmamis

Düsünemiyorum kuzu icimin acimasini dindiremiyorum sütüm biranda kesildi. Sabah bile 10dkda 130cc süt aldigim 2göğsümden 50cc sütü zor cikardim
Yani zor canım ama bebek için süt önemli süt arttırıcı şeyler tüket dereotu incir düğürcük çorbası ben bunlarla bütünleştim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…