- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.981
sagol canim Allah senide vakti saatinde agrisiz sancisiz kurtarsin insallahGüle güle sağlıkla, mutlulukla büyüt bebişini canım inşAllah
Amin canım Allah razı olsun hepimiz inşallahsagol canim Allah senide vakti saatinde agrisiz sancisiz kurtarsin insallah
Hayırlı haber bekliyoruz canımSaat 3ten beri düzenli sancılarım var ne olur dua edin bana doğum kolay olsun
MaşAllah canım gözün aydın hayırla büyüt inşallahgunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Inşallah sağ salim kucağına almışsındır canım miniginiSaat 3ten beri düzenli sancılarım var ne olur dua edin bana doğum kolay olsun
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallahgunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Saat 3ten beri düzenli sancılarım var ne olur dua edin bana doğum kolay olsun
Ne kadar hızlı olmuş maşallah, Allah sağlıka büyütmeyi nasip etsin tebrik ederimgunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Maşallahh canım senden bekliyorduk tontiş birşey Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin kurtuldun her gitmene tahlil vermektenkızlar telaşeden yazamadım.
kızımı sün gece 21.30 da kucağıma aldım spinal sezaryanla. 4.850 doğdu tam bir tosun doğurdum elhamdülillah
inanılmaz memeci ayrılamıyoruz. müsait oldukça sezaryanın nasıl geçtiğini de yazarım
Epidural sezeryan mı spinal mi yoksa kombine mi oldunuz?Çok geçmiş olsun,gözünüz Aydın darısı bizeMerhaba kızlar ben sun 14:45 te epudirap sezeryanla dogurudm günlerce sancı çektim nişanın geldi bebeğin kafası kanaldaydi herşey iyi gidiyordu 2 de suyum geldi 4 gibi hastaneye yattım sancım çok yoktu nstde vardı ama ben pek hissetmiyorum acilmam olmadı bebeğin suyu bitti stres oldum bunlar sorun değildi ama nobetci doktorum hiç iyi değildi benle muhattap bipe olmadı sezeryan kararı almış ama benim haberim yok sordum neden diye ben öyle gördüm dedi açıklama yok ters tavırlar çok gerildim üzüldüm sonra ayrıntıları tanıdık hemşire aracılığıyla öğrendim açılma ilerlemiyordu suyunda bitiyormus suni sancı etki etmezmis sonra doğuma girdik hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra uyusuklugum hızlı geçti ağrım oldu ama öyle abarticak bişey değil ilk yurudigumde zorlandım sonra gayet iyi kalkıp oturdum miniğim de çok şükür sagliklisizlere tavsiyem yandan çıtçıtlı hasta bezi ve depend harika bişey tam kurtarıcı
Banada aynisini yapti dr um.21 i sezeryan planliyorduk.Dun kontrole gittim vajinadaki sancilar bosa degilmis.Bebegin kafasi ilk sezeryan dikislerinden bile asagida şuan dedi.nasil yani rahim boynu kac cm?acilmami var dedim.cok basinc var eski dikislerin acilmadan gel bana barib nolur bi sîkıntı yasamayalim dedi.17 persembe gun veriyorum ama durmaz bu dedi.Sonra gec olmadin normal doguma cevirmesin dedim birsey demedi.Covit testim yapildi kan verdim her ihtimale karsi onceden hazirlik yaptik.Ama hala doguma girecek anestezisyen rastgelen olacagi icin net birsey belirleyemedik.Bana perşembeye gün verdi cnm.21diyordu geri çekti. Çok acayip heyecanlıyım çarpıntı oluyorum
kızlar telaşeden yazamadım.
kızımı sün gece 21.30 da kucağıma aldım spinal sezaryanla. 4.850 doğdu tam bir tosun doğurdum elhamdülillah
inanılmaz memeci ayrılamıyoruz. müsait oldukça sezaryanın nasıl geçtiğini de yazarım
Gozunuz aydinMerhaba kızlar ben sun 14:45 te epudirap sezeryanla dogurudm günlerce sancı çektim nişanın geldi bebeğin kafası kanaldaydi herşey iyi gidiyordu 2 de suyum geldi 4 gibi hastaneye yattım sancım çok yoktu nstde vardı ama ben pek hissetmiyorum acilmam olmadı bebeğin suyu bitti stres oldum bunlar sorun değildi ama nobetci doktorum hiç iyi değildi benle muhattap bipe olmadı sezeryan kararı almış ama benim haberim yok sordum neden diye ben öyle gördüm dedi açıklama yok ters tavırlar çok gerildim üzüldüm sonra ayrıntıları tanıdık hemşire aracılığıyla öğrendim açılma ilerlemiyordu suyunda bitiyormus suni sancı etki etmezmis sonra doğuma girdik hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra uyusuklugum hızlı geçti ağrım oldu ama öyle abarticak bişey değil ilk yurudigumde zorlandım sonra gayet iyi kalkıp oturdum miniğim de çok şükür sagliklisizlere tavsiyem yandan çıtçıtlı hasta bezi ve depend harika bişey tam kurtarıcı
Gozun aydin canim.MaasALLAH tosuncugakızlar telaşeden yazamadım.
Biz ı tosunu bekliyorduk zaten. Maşallah ona. Hoşgelmiş, Allah analı babalı sağlıklı büyüme k nasip etsin.kızlar telaşeden yazamadım.
Rabbim kolaylık versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımSaat 3ten beri düzenli sancılarım var ne olur dua edin bana doğum kolay olsun
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canımgunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahMerhaba kızlar ben sun 14:45 te epudirap sezeryanla dogurudm günlerce sancı çektim nişanın geldi bebeğin kafası kanaldaydi herşey iyi gidiyordu 2 de suyum geldi 4 gibi hastaneye yattım sancım çok yoktu nstde vardı ama ben pek hissetmiyorum acilmam olmadı bebeğin suyu bitti stres oldum bunlar sorun değildi ama nobetci doktorum hiç iyi değildi benle muhattap bipe olmadı sezeryan kararı almış ama benim haberim yok sordum neden diye ben öyle gördüm dedi açıklama yok ters tavırlar çok gerildim üzüldüm sonra ayrıntıları tanıdık hemşire aracılığıyla öğrendim açılma ilerlemiyordu suyunda bitiyormus suni sancı etki etmezmis sonra doğuma girdik hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra uyusuklugum hızlı geçti ağrım oldu ama öyle abarticak bişey değil ilk yurudigumde zorlandım sonra gayet iyi kalkıp oturdum miniğim de çok şükür sagliklisizlere tavsiyem yandan çıtçıtlı hasta bezi ve depend harika bişey tam kurtarıcı
MaşAllah 40 i beklese 6 kilo doğarmış heraldekızlar telaşeden yazamadım.
Amin insallah Allah razi olsun rabbim sizidde sag saglim kavustursunGözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?