2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saat 3ten beri düzenli sancılarım var ne olur dua edin bana doğum kolay olsun
Hayırlı haber bekliyoruz canım

gunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
MaşAllah canım gözün aydın hayırla büyüt inşallah

Inşallah sağ salim kucağına almışsındır canım minigini
gunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah şimdiye kavuşmuşsundur meleğine canım, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Ne kadar hızlı olmuş maşallah, Allah sağlıka büyütmeyi nasip etsin tebrik ederim

Maşallahh canım senden bekliyorduk tontiş birşey Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin kurtuldun her gitmene tahlil vermekten

Merhaba kızlar ben sun 14:45 te epudirap sezeryanla dogurudm günlerce sancı çektim nişanın geldi bebeğin kafası kanaldaydi herşey iyi gidiyordu 2 de suyum geldi 4 gibi hastaneye yattım sancım çok yoktu nstde vardı ama ben pek hissetmiyorum acilmam olmadı bebeğin suyu bitti stres oldum bunlar sorun değildi ama nobetci doktorum hiç iyi değildi benle muhattap bipe olmadı sezeryan kararı almış ama benim haberim yok sordum neden diye ben öyle gördüm dedi açıklama yok ters tavırlar çok gerildim üzüldüm sonra ayrıntıları tanıdık hemşire aracılığıyla öğrendim açılma ilerlemiyordu suyunda bitiyormus suni sancı etki etmezmis sonra doğuma girdik hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra uyusuklugum hızlı geçti ağrım oldu ama öyle abarticak bişey değil ilk yurudigumde zorlandım sonra gayet iyi kalkıp oturdum miniğim de çok şükür saglikli sizlere tavsiyem yandan çıtçıtlı hasta bezi ve depend harika bişey tam kurtarıcı

Epidural sezeryan mı spinal mi yoksa kombine mi oldunuz?Çok geçmiş olsun,gözünüz Aydın darısı bize

Bana perşembeye gün verdi cnm.21diyordu geri çekti. Çok acayip heyecanlıyım çarpıntı oluyorum
Banada aynisini yapti dr um.21 i sezeryan planliyorduk.Dun kontrole gittim vajinadaki sancilar bosa degilmis.Bebegin kafasi ilk sezeryan dikislerinden bile asagida şuan dedi.nasil yani rahim boynu kac cm?acilmami var dedim.cok basinc var eski dikislerin acilmadan gel bana barib nolur bi sîkıntı yasamayalim dedi.17 persembe gun veriyorum ama durmaz bu dedi.Sonra gec olmadin normal doguma cevirmesin dedim birsey demedi.Covit testim yapildi kan verdim her ihtimale karsi onceden hazirlik yaptik.Ama hala doguma girecek anestezisyen rastgelen olacagi icin net birsey belirleyemedik.
Bu muayeneden konusmadan siz ne anladiniz kizlar???Butun gece uyuyamadim panikten ki arada vajina sancilarida devam ediyor.cok duzenli degil sanki ama...bebegikin hareketlerini vajinanin icinde hissediyorum.sanki disariya neredeyse elini kolunu uzatacakmis gibi.
bir de ben duymamistim iceriye almadiklari eşime dr kapida "durmayabilir acilma var "demis.esim yanlis anlamadiysa tabii...
Madem acilma basladi normal dogurmam cok sakincali bunu bile bile niye acil sezeryana almadi anlamadik.icim hic rahat degil.bu sabah turnusol kagitdada damla kadar mavilik oldu.Sanirim suyumda gelmeye basladi.ne zaman dr a gitmem gerektigini gercekten bilmiyorum hicbirsey anlamadim???

Canım çok tebrik ederim gözün aydın

Gozunuz aydin ALLAH anali babali buyutsun insALLAH Insan gercekten drlarin tavrina cok demoralize oluyor bazen.Hadi siz tanimadiginiz dr tavrina uzulmussunuz.Cok sukur atlagmissiniz gecmis olsun.
Benim 3.aydan beri gittigim dr um beni hic tanimiyomus gibi davrandi.Kac haftaliksin ikinci bebeginmiydi fln.Sonradanda sorulara net cvp vermeden muayeneyi sonlandiriyo.Her seferinde aklimda soru isaretleriyle cikiyorum yanindan.Aslinda sicak kanli bir dr ama dogru bir iletisim kuramadik gitti Neyse uzatmadan birsey sorucam sizden gelen nişani tarif edebilirmisiniz?Baska bir dr a danistim ben nisan kansiz olmaz senden gelen sari sumuksu son haftalar normal akinti dedi.Ama burada cogu arkadasimiz sari sumuksu nisanim geldi yazmis.Aklim karma karasik

Gozun aydin canim.MaasALLAH tosuncuga Ayyy cok duygusallastim iyice ben dunde ydnidoganlari hastanede gorunce hickira hickira agladim orta yerde.cok seviniyorum burada hepinizin hayirli haberini alinca...RABBIM bizede sorunsuz dogumlar nasip etsin insALLAHbenim kizim minik mercimegim daha kucucuk.2600 -3000 gr arasi dedi dr.Ve dogurmak uzereyim.

Biz ı tosunu bekliyorduk zaten. Maşallah ona. Hoşgelmiş, Allah analı babalı sağlıklı büyüme k nasip etsin.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

MaşAllah 40 i beklese 6 kilo doğarmış heralde ALLAH analı babalı büyütsün canım detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…