- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.001
Normal doğum sıkıntıysa sizin için açılmadan varsa neden 5gün daha öteliyor acaba sormadınızmı dicemde öyle anlarda insanların nutku tutuluyor inşallah vaktinde gelir sizde bol bol yatın açılma artmasınBanada aynisini yapti dr um.21 i sezeryan planliyorduk.Dun kontrole gittim vajinadaki sancilar bosa degilmis.Bebegin kafasi ilk sezeryan dikislerinden bile asagida şuan dedi.nasil yani rahim boynu kac cm?acilmami var dedim.cok basinc var eski dikislerin acilmadan gel bana barib nolur bi sîkıntı yasamayalim dedi.17 persembe gun veriyorum ama durmaz bu dedi.Sonra gec olmadin normal doguma cevirmesin dedim birsey demedi.Covit testim yapildi kan verdim her ihtimale karsi onceden hazirlik yaptik.Ama hala doguma girecek anestezisyen rastgelen olacagi icin net birsey belirleyemedik.
Bu muayeneden konusmadan siz ne anladiniz kizlar???Butun gece uyuyamadim panikten ki arada vajina sancilarida devam ediyor.cok duzenli degil sanki ama...bebegikin hareketlerini vajinanin icinde hissediyorum.sanki disariya neredeyse elini kolunu uzatacakmis gibi.
bir de ben duymamistim iceriye almadiklari eşime dr kapida "durmayabilir acilma var "demis.esim yanlis anlamadiysa tabii...
Madem acilma basladi normal dogurmam cok sakincali bunu bile bile niye acil sezeryana almadi anlamadik.icim hic rahat degil.bu sabah turnusol kagitdada damla kadar mavilik oldu.Sanirim suyumda gelmeye basladi.ne zaman dr a gitmem gerektigini gercekten bilmiyorum hicbirsey anlamadim???
Kilosu önemli değil canım yeter ki sağlıklı olsun hiç canını sıkma, onun bebeği tosuncuk olmasa sıkıntı olurdu zaten , anne 180 baba 2 m olunca bebek 2 buçuk kilo doğmaz zaten , ben kendim 1.750 gr doğan bir bebek olarak şuan gayet kilom iyiGozun aydin canim.MaasALLAH tosuncugaAyyy cok duygusallastim iyice ben dunde ydnidoganlari hastanede gorunce hickira hickira agladim orta yerde.cok seviniyorum burada hepinizin hayirli haberini alinca...RABBIM bizede sorunsuz dogumlar nasip etsin insALLAH benim kizim minik mercimegim daha kucucuk.2600 -3000 gr arasi dedi dr.Ve dogurmak uzereyim.
Canım kilonun Bi önemi yok inan ciğerleri gelişmiş olsun ezadannoksanlığı olmasın kilo alınır benim büyük kızım 2.200 yeni doğan kızım da 2.920dogdu çok şükürGozun aydin canim.MaasALLAH tosuncugaAyyy cok duygusallastim iyice ben dunde ydnidoganlari hastanede gorunce hickira hickira agladim orta yerde.cok seviniyorum burada hepinizin hayirli haberini alinca...RABBIM bizede sorunsuz dogumlar nasip etsin insALLAH benim kizim minik mercimegim daha kucucuk.2600 -3000 gr arasi dedi dr.Ve dogurmak uzereyim.
Hayırlı olsun canım ne yedin ne içtin bize de söyle bundan sonra aklımızda olsunkızlar telaşeden yazamadım.
kızımı sün gece 21.30 da kucağıma aldım spinal sezaryanla. 4.850 doğdu tam bir tosun doğurdum elhamdülillah
inanılmaz memeci ayrılamıyoruz. müsait oldukça sezaryanın nasıl geçtiğini de yazarım
Çok sevindim canım hayirli olsunMerhaba kızlar ben sun 14:45 te epudirap sezeryanla dogurudm günlerce sancı çektim nişanın geldi bebeğin kafası kanaldaydi herşey iyi gidiyordu 2 de suyum geldi 4 gibi hastaneye yattım sancım çok yoktu nstde vardı ama ben pek hissetmiyorum acilmam olmadı bebeğin suyu bitti stres oldum bunlar sorun değildi ama nobetci doktorum hiç iyi değildi benle muhattap bipe olmadı sezeryan kararı almış ama benim haberim yok sordum neden diye ben öyle gördüm dedi açıklama yok ters tavırlar çok gerildim üzüldüm sonra ayrıntıları tanıdık hemşire aracılığıyla öğrendim açılma ilerlemiyordu suyunda bitiyormus suni sancı etki etmezmis sonra doğuma girdik hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra uyusuklugum hızlı geçti ağrım oldu ama öyle abarticak bişey değil ilk yurudigumde zorlandım sonra gayet iyi kalkıp oturdum miniğim de çok şükür sagliklisizlere tavsiyem yandan çıtçıtlı hasta bezi ve depend harika bişey tam kurtarıcı
Epidural sezeryan oldum komple uyutulmak istemedim canım aynw Allah hepimize yardımcı olsun anne olmak kolay degil gercektenEpidural sezeryan mı spinal mi yoksa kombine mi oldunuz?Çok geçmiş olsun,gözünüz Aydın darısı bize
Gözün aydın canimkızlar telaşeden yazamadım.
kızımı sün gece 21.30 da kucağıma aldım spinal sezaryanla. 4.850 doğdu tam bir tosun doğurdum elhamdülillah
inanılmaz memeci ayrılamıyoruz. müsait oldukça sezaryanın nasıl geçtiğini de yazarım
Sarı akıntı benden ne zamandır geliyor. Vajinal akıntı o canım. Ama için rahat değilse başka bir dr a daha görün olmadı.Gozunuz aydinALLAH anali babali buyutsun insALLAH Insan gercekten drlarin tavrina cok demoralize oluyor bazen.Hadi siz tanimadiginiz dr tavrina uzulmussunuz.Cok sukur atlagmissiniz gecmis olsun.
Benim 3.aydan beri gittigim dr um beni hic tanimiyomus gibi davrandi.Kac haftaliksin ikinci bebeginmiydi fln.Sonradanda sorulara net cvp vermeden muayeneyi sonlandiriyo.Her seferinde aklimda soru isaretleriyle cikiyorum yanindan.Aslinda sicak kanli bir dr ama dogru bir iletisim kuramadik gittiNeyse uzatmadan birsey sorucam sizden gelen nişani tarif edebilirmisiniz?Baska bir dr a danistim ben nisan kansiz olmaz senden gelen sari sumuksu son haftalar normal akinti dedi.Ama burada cogu arkadasimiz sari sumuksu nisanim geldi yazmis.Aklim karma karasik
Aminn cnm gozunuz aydingunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
uzun sure yatmam emboli riskinden sakincali ama arada sirada kalkarak dengelemeye calisacagim durumu canim bende.Normal doğum sıkıntıysa sizin için açılmadan varsa neden 5gün daha öteliyor acaba sormadınızmı dicemde öyle anlarda insanların nutku tutuluyor inşallah vaktinde gelir sizde bol bol yatın açılma artmasın
Canim bu gidisle telefonuna asistanina hicbirseyine ulasamadigim dr umu degistiresim geliyo zaten:/ son dk da bunu yapmak covitte dr hastane bulmakta cesaret diye yapamiyorum.Sarı akıntı benden ne zamandır geliyor. Vajinal akıntı o canım. Ama için rahat değilse başka bir dr a daha görün olmadı.
Ooo anne baba iyimissKilosu önemli değil canım yeter ki sağlıklı olsun hiç canını sıkma, onun bebeği tosuncuk olmasa sıkıntı olurdu zaten , anne 180 baba 2 m olunca bebek 2 buçuk kilo doğmaz zaten , ben kendim 1.750 gr doğan bir bebek olarak şuan gayet kilom iyi
Neyse canım gelmişsin 39 a. E artık ulaşmana gerek de kalmaz inşallah. Sıkma canını olmadı bi acile görün.Canim bu gidisle telefonuna asistanina hicbirseyine ulasamadigim dr umu degistiresim geliyo zaten:/ son dk da bunu yapmak covitte dr hastane bulmakta cesaret diye yapamiyorum.
59 cm maşallah geleceğin milli basketbolcusuOoo anne baba iyimissbizde pek minik degiliz eşimle ama bi en azindan 3000-3400 gr dogsun istiyor insan, cabuk toparlar...oglum 59 cm ,3850 gr dogmustu...
59 cm miOoo anne baba iyimissbizde pek minik degiliz eşimle ama bi en azindan 3000-3400 gr dogsun istiyor insan, cabuk toparlar...oglum 59 cm ,3850 gr dogmustu...
59 cm maşallah geleceğin milli basketbolcusu
Bizde bursada dogduk ama rekorlari bilmiyordum.Devralmisiz herhalde haberimiz yok59 cm miturkiyede en uzun bebek once 58 cm olarak sonra da 60 cm olarak bursada gerceklesen bi dogum rekorlar kitabina girmisti sizde bi ara rekoru devralmissiniz ozmn haberiniz varmiydi bundan
Şimdi doktor daha iyi bilir ama Nisan be egi saran koruyucu birtabaka kanlı da olabilir ama bende ara ara geldi ilk gelen jöle gibi koyu sarı içinde çok az kan vardı bı kaç gün sonra 2 gün üst üste sarı kahve aynı kavamda geldi zaten sonra hemen doğum olduGozunuz aydinALLAH anali babali buyutsun insALLAH Insan gercekten drlarin tavrina cok demoralize oluyor bazen.Hadi siz tanimadiginiz dr tavrina uzulmussunuz.Cok sukur atlagmissiniz gecmis olsun.
Benim 3.aydan beri gittigim dr um beni hic tanimiyomus gibi davrandi.Kac haftaliksin ikinci bebeginmiydi fln.Sonradanda sorulara net cvp vermeden muayeneyi sonlandiriyo.Her seferinde aklimda soru isaretleriyle cikiyorum yanindan.Aslinda sicak kanli bir dr ama dogru bir iletisim kuramadik gittiNeyse uzatmadan birsey sorucam sizden gelen nişani tarif edebilirmisiniz?Baska bir dr a danistim ben nisan kansiz olmaz senden gelen sari sumuksu son haftalar normal akinti dedi.Ama burada cogu arkadasimiz sari sumuksu nisanim geldi yazmis.Aklim karma karasik
Bursanin havasinda suyundami bisi var masallah bebekler rekor kiriyoBizde bursada dogduk ama rekorlari bilmiyordum.Devralmisiz herhalde haberimiz yok
Uzuntuden yazamadimdi hic ama bu topicte en merak ettigim dogum seninkiydikızlar telaşeden yazamadım.
Valla benim eşimde 182 ben 165 erkek kardeşim mesela 189 ailem uzun yani ama en son 2850 idi kilosu bizim kızınOoo anne baba iyimissbizde pek minik degiliz eşimle ama bi en azindan 3000-3400 gr dogsun istiyor insan, cabuk toparlar...oglum 59 cm ,3850 gr dogmustu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?