2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Normal doğum sıkıntıysa sizin için açılmadan varsa neden 5gün daha öteliyor acaba sormadınızmı dicemde öyle anlarda insanların nutku tutuluyor inşallah vaktinde gelir sizde bol bol yatın açılma artmasın

Kilosu önemli değil canım yeter ki sağlıklı olsun hiç canını sıkma, onun bebeği tosuncuk olmasa sıkıntı olurdu zaten , anne 180 baba 2 m olunca bebek 2 buçuk kilo doğmaz zaten , ben kendim 1.750 gr doğan bir bebek olarak şuan gayet kilom iyi

Canım kilonun Bi önemi yok inan ciğerleri gelişmiş olsun ezadannoksanlığı olmasın kilo alınır benim büyük kızım 2.200 yeni doğan kızım da 2.920dogdu çok şükür

Hayırlı olsun canım ne yedin ne içtin bize de söyle bundan sonra aklımızda olsunrabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım hayirli olsun öp minisi yerimize böyle haberler duyunca hemen doğurmak istiyorum

Gözün aydın canim

Sarı akıntı benden ne zamandır geliyor. Vajinal akıntı o canım. Ama için rahat değilse başka bir dr a daha görün olmadı.

uzun sure yatmam emboli riskinden sakincali ama arada sirada kalkarak dengelemeye calisacagim durumu canim bende.
ben muayene oncesi durumdan habersiz 24 u olmaz mi diye sormustum dr a.21 i bile geç olur sonra ani sezeryan yapmayalim dedi.Muayene sonrasida" yok bu durmaz zaten oncede gelebilir bklm gelecegi zamani ALLAH bilir,ben kendi dogumumu bile bilemedim ama cok asagida azicik kalmis "deyip 17 sine verdi.Akilli eşim de dün bana acilma diye anlatti.Dun gece ben sanci,panik,sorular,bas agrisiyla ugrasip uyuyamazken horlaya horlaya uyuyup kalkti "ben yanlis anladim galiba acilma demedide cok az kalmis diye isaret yapti parmagiyla "dedi diye yeni soyluyor bana

Sarı akıntı benden ne zamandır geliyor. Vajinal akıntı o canım. Ama için rahat değilse başka bir dr a daha görün olmadı.
Canim bu gidisle telefonuna asistanina hicbirseyine ulasamadigim dr umu degistiresim geliyo zaten:/ son dk da bunu yapmak covitte dr hastane bulmakta cesaret diye yapamiyorum.

Ooo anne baba iyimissbizde pek minik degiliz eşimle ama bi en azindan 3000-3400 gr dogsun istiyor insan, cabuk toparlar...oglum 59 cm ,3850 gr dogmustu...

Canim bu gidisle telefonuna asistanina hicbirseyine ulasamadigim dr umu degistiresim geliyo zaten:/ son dk da bunu yapmak covitte dr hastane bulmakta cesaret diye yapamiyorum.
Neyse canım gelmişsin 39 a. E artık ulaşmana gerek de kalmaz inşallah. Sıkma canını olmadı bi acile görün.

Ooo anne baba iyimissbizde pek minik degiliz eşimle ama bi en azindan 3000-3400 gr dogsun istiyor insan, cabuk toparlar...oglum 59 cm ,3850 gr dogmustu...
59 cm mi turkiyede en uzun bebek once 58 cm olarak sonra da 60 cm olarak bursada gerceklesen bi dogum rekorlar kitabina girmisti sizde bi ara rekoru devralmissiniz ozmn haberiniz varmiydi bundan

Şimdi doktor daha iyi bilir ama Nisan be egi saran koruyucu birtabaka kanlı da olabilir ama bende ara ara geldi ilk gelen jöle gibi koyu sarı içinde çok az kan vardı bı kaç gün sonra 2 gün üst üste sarı kahve aynı kavamda geldi zaten sonra hemen doğum oldu

Uzuntuden yazamadimdi hic ama bu topicte en merak ettigim dogum seninkiydi masallah cidden tosun dogurmussun. Saka bi yana saglikla kavusmussun gozun aydin canim. Rabbim sizle buyumesini nasip etsin

Bu arada doguran arkadaslarim gozleriniz aydin, saglikla buyutun

Valla benim eşimde 182 ben 165 erkek kardeşim mesela 189 ailem uzun yani ama en son 2850 idi kilosu bizim kızın çocuktan çocuğa değişiyor ben 1750 gr doğmuşum kardeşim 5 buçuk kilo doğmuş mesela sağlıklı olsunlarda kendilerini kurtaracak kilodalar şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…