- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.021
Benim kardeşimde 58 doğmuş şuan 189 boyunda59 cm miturkiyede en uzun bebek once 58 cm olarak sonra da 60 cm olarak bursada gerceklesen bi dogum rekorlar kitabina girmisti sizde bi ara rekoru devralmissiniz ozmn haberiniz varmiydi bundan
1.58 benim boyum kizim da 52 cm dogdu doktor sana bakinca cocugun boylu oldu flan demisti ama 58 59 lari duyunca masallah sulak yerde buyumuslerBenim kardeşimde 58 doğmuş şuan 189 boyundamade in ADANA
Oo masal gözün aydın canimm saglikla büyütkızlar telaşeden yazamadım.
kızımı sün gece 21.30 da kucağıma aldım spinal sezaryanla. 4.850 doğdu tam bir tosun doğurdum elhamdülillah
inanılmaz memeci ayrılamıyoruz. müsait oldukça sezaryanın nasıl geçtiğini de yazarım
48 saat canım ama pandemiden dolayı 24 saat yatıran da varmisKizlar sezeryan olanlar devlette kcc gün yattınız.az sonra sezeryana alacaklar beni de.bebek.iri doguramazsin dedi dr .
Sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllah canım ❤Kizlar sezeryan olanlar devlette kcc gün yattınız.az sonra sezeryana alacaklar beni de.bebek.iri doguramazsin dedi dr .
Genetik hep ya1.58 benim boyum kizim da 52 cm dogdu doktor sana bakinca cocugun boylu oldu flan demisti ama 58 59 lari duyunca masallah sulak yerde buyumusler
Spinal nasıl oluyor canım bu arada gözün aydın sağlıkla büyütKızlar bende doğum yaptım boşuna sancı çekmişim acil sezeryan oldum spinal sezeryan sütüm henüz gelmedi mama yedi aslında belki geldi ama kayba doğmadı bu deyip mama verdi uyuyor şimdi. Spinal olan be müsait olan arkadaşlarım bana özelden yazabilir mi bir şey sorcam da
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canımKızlar bende doğum yaptım boşuna sancı çekmişim acil sezeryan oldum spinal sezeryan sütüm henüz gelmedi mama yedi aslında belki geldi ama kayba doğmadı bu deyip mama verdi uyuyor şimdi. Spinal olan be müsait olan arkadaşlarım bana özelden yazabilir mi bir şey sorcam da
2 gece kaldım devletteKizlar sezeryan olanlar devlette kcc gün yattınız.az sonra sezeryana alacaklar beni de.bebek.iri doguramazsin dedi dr .
Bazen dr lar bizim ne kadar kaygılanacagmzi düşünmeden soru işareti bırakıyorlar.hayirliis olsun sakin olmaya çalışıyorum ama zor.covid testinden bahsedilmedi bana umarım yapmazlar ya zaten herseyden korkuyorum. Bebeğin kilosu nasilBanada aynisini yapti dr um.21 i sezeryan planliyorduk.Dun kontrole gittim vajinadaki sancilar bosa degilmis.Bebegin kafasi ilk sezeryan dikislerinden bile asagida şuan dedi.nasil yani rahim boynu kac cm?acilmami var dedim.cok basinc var eski dikislerin acilmadan gel bana barib nolur bi sîkıntı yasamayalim dedi.17 persembe gun veriyorum ama durmaz bu dedi.Sonra gec olmadin normal doguma cevirmesin dedim birsey demedi.Covit testim yapildi kan verdim her ihtimale karsi onceden hazirlik yaptik.Ama hala doguma girecek anestezisyen rastgelen olacagi icin net birsey belirleyemedik.
Bu muayeneden konusmadan siz ne anladiniz kizlar???Butun gece uyuyamadim panikten ki arada vajina sancilarida devam ediyor.cok duzenli degil sanki ama...bebegikin hareketlerini vajinanin icinde hissediyorum.sanki disariya neredeyse elini kolunu uzatacakmis gibi.
bir de ben duymamistim iceriye almadiklari eşime dr kapida "durmayabilir acilma var "demis.esim yanlis anlamadiysa tabii...
Madem acilma basladi normal dogurmam cok sakincali bunu bile bile niye acil sezeryana almadi anlamadik.icim hic rahat degil.bu sabah turnusol kagitdada damla kadar mavilik oldu.Sanirim suyumda gelmeye basladi.ne zaman dr a gitmem gerektigini gercekten bilmiyorum hicbirsey anlamadim???
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar bende doğum yaptım boşuna sancı çekmişim acil sezeryan oldum spinal sezeryan sütüm henüz gelmedi mama yedi aslında belki geldi ama kayba doğmadı bu deyip mama verdi uyuyor şimdi. Spinal olan be müsait olan arkadaşlarım bana özelden yazabilir mi bir şey sorcam da
Doğum anlaşılmıyor bile rahat oluyorSpinal nasıl oluyor canım bu arada gözün aydın sağlıkla büyüt
Allahim sana sabirlar versin, ben 1 gun ayri kaldim canimdan can gitti. 10gunde oyle alismisimki. Tez zamanda kavusun insbir civciv annesi Civciv saliha hayırlı olsun minişleriniz çarşambadan beri pek giremiyorum kızlar başka doğuran varsa ve gözümden kaçmışsa kusura bakmayın lütfen.tüm doğuranlara geçmiş olsın ve hayırlı olsun ☺☺
iş doğurduktan sonra başlıyormuş bunu çok iyi anladımbenim bebeğim hala küvözde ve sürekli süt sağıp hastaneye götürüyorum.bebeğimi günde bir kez görebiliyorum ve daha kucağıma bile alamadım
Ah canım gözün aydın detaylarıda müsait olunca anlatırmısın ? Ya kaç gün önce sancıların başlamıştı sanırımgunaydin kizlar gece benim dogumum oldu sukurler olsun Allah kimseyi o yollarda eylemesin 12 bucukta hastaneye girdim 1:45de dogum oldu cok hizli oldu gercekten 3. dodgumlar Boyle oluyormus demekki
Canim covitin testinden bile korkuyordum bende ama oyle korkulacak birsey yokmus.burundan suruntu alirken biraz fazla sokup aliyorlar anlik o rahatsiz etti o kadar.Cok sukur negatif cikti sonucum.Bazen dr lar bizim ne kadar kaygılanacagmzi düşünmeden soru işareti bırakıyorlar.hayirliis olsun sakin olmaya çalışıyorum ama zor.covid testinden bahsedilmedi bana umarım yapmazlar ya zaten herseyden korkuyorum. Bebeğin kilosu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?