2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Devlette mi oldu? Hangi hastane? Bakırköy değil sanki

canım çok güzel anlatmışsın, Allah razı olsun inşallah bizlerde senin gibi geçiririz doğumlarımızı. benim merak ettiğim bir kaç şey var, müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim. Sezaryen dikişin eriyen dikiş mi yoksa sonra dikiş aldırmaya gidicek misin..? Anestezi doktorunla beraber spinale karar verdiğini yazmışsın, seni genelden spinale döndüren faktör neydi? Doğuma girmeden önce lavman yapıldı mı? birde gazını şükür ki çok kolay atmışsın. Doğum sonrası sana sıcak yatağa yatırdılar mı yada hemen ayaklarına çorap mı giydin?

çok soru sordum canım benimde doğumum pazartesi olduğu için sürekli düşünüyorum, seni darladıysam çok özür dilerim

estağfurullah canım benim ne darlaması.

estetik dikiş olduğu söylendi sanırım eriyen oluyor.

genelden vazgeçme nedenim uyuma korkusu oldu açıkçası. bir de uyanırken o sersemliğin zor atıldığını söyledi doktorum. ameliyat ağrısı daha fazla hissedebiliyormuş.

lavman yapılmadı ama ben kendim hem küçük hem büyük tuvaletimi yaptım önlüğümü giymeden önce. faydasını da gördüm inan.

sıcak yatağa yatırmadılar doğum sonrası ama hemşire oda ısısını artırdı. bir de ben sezaryenin son 10 dk sı ve peşindeki 2 saat boyunca çok titredim. ameliyathane çok soğuktu ve sanırım narkozdan dolayı bayağı titredim. ısınıp uyuşukluğum geçince o da bitti çok şükür.

40. haftada görünüyorsun sezeryan olacaksan seni kim niye bekletiyor

Canım çok geçmiş olsun benim de sana soracaklarım olacak.Benim spinal artı epidural olacak gibi sence gerek var mı?ağrı kesiciymiş wpidural ekstra olarak,birde bacaklarının açılması çok mu uzun sürdü ortalama ne kadar.Bizim için de dua et 22 Eylül de benim sezeryan tarihim bir de içindeki boşluk seni rahatlatmadı mı,hamilelik çok zorlaştı şu süreçte.darısı başıma diyelim

Sezaryen doğum yapmış anneler dikiş izleriniz nerde benimki kilodun bir parmak üzerinde kalıyor sonra iner mi öyle mi kalır şuan orası şiş

Sezaryen doğum yapmış anneler dikiş izleriniz nerde benimki kilodun bir parmak üzerinde kalıyor sonra iner mi öyle mi kalır şuan orası şiş
Canim bu nasil ic camasiri giydiginle alakali.ben dusuk bel giyiyorum mesela tam ize denk geliyor. Tamamen dikis yeri izi inmeyebiliyor biraz sis kalabilir ama buda ten ile alakali. Ben esmer oldugum icin benim dikis izlerim kabarik kaliyor mesela

Allahim sana sabirlar versin, ben 1 gun ayri kaldim canimdan can gitti. 10gunde oyle alismisimki. Tez zamanda kavusun ins
Amin canım inşAllahhh okadar zor ki 9 ay karnımda taşıdığım evladımı kucağıma bile alamamak bugün de gittim 2 dakika bile bırakmadılar.koronadan dolayı sizi artık dışarı almalıyız dediler ve yarın göremeyeceğim biberonla beslemeye çalışacaklarmış biberonla beslenebiliyorsa sonra mememde deneyeceklermiş .mememi de alırsa oğluşumu taburcu edeceklermiş inşAllah biberon denemesi yarındır da meme denemesi pazartesi günüdür diye dua ediyorum

Geçmiş olsun tekrardan canım.evet ben de odaya alındıktan sonra yaklaşık iki saat tir tir titredim.çorap almıştım yanıma(miyom ameliyatından tecrübem)onu giydirttim hemen.üstüme de iki tane pike attılar.ameliyathane buzzzzzz gibiydi bence ondan

Ah kuzum Rabbim peygamber sabri versin, psikolojini tahmin edemiyorum. Ama metanetli olmak zorundayiz. Sonu guzel olacak Allahin iznkyle

Doğum anlaşılmıyor bile rahat oluyor
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Kalpten gitmezsem bende yazarım doğumdan sonra

Canm hayırlı olsun.rabbim analı babalı büyütsün.masallh

CAnım aynısını bende yaşadım doğurdum sonra yanıma gelmeden kuvöze alındı oğluşum süt sağıp getirdik 8 gün kaldı kuvözde son iki günü gidip emzirdim sonrada sağlıkla çıktık çok şükür kendini yıpratma geçicek tatlım kavuşacaksın inşallah yavruna

Canim bu nasil ic camasiri giydiginle alakali.ben dusuk bel giyiyorum mesela tam ize denk geliyor. Tamamen dikis yeri izi inmeyebiliyor biraz sis kalabilir ama buda ten ile alakali. Ben esmer oldugum icin benim dikis izlerim kabarik kaliyor mesela
Evet canım bende düşük giyiyorum bi parmak üzerinde kalıyor şuan acaba biraz daha iner mi aşağıya bikini bölgesinde tüy bitiminin bi parmak üzerinde bende açık tenliyim nasıl durur acaba bende şuan baya şiş dikiş içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…