2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
12 dediler canım. Ameliyathanenin durumuna göre 11buçukta da alabiliriz dedi. Senin kaç

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım

Canim normal alkoldur o. Sargi bezini gobek baginin etrafina koy, gobeginin altina ustune damlat. Sargi beziylede sil fazlasini bu kadar. Hayirli olsun bu arada canim

Bugün kaynanam diyordu pekmezi napacakmıs 1 su bardağı doğumdan sonra o yaptığı şeyi içer misin diye soruyordu kan yapsın diye diyordu hemde süt yapsın diye sanırım

Bende silikon uc aldim ama bebegim hic onunla emmek istemedi..bosuna almış oldum..Sen hangi markayı kullaniyosun cnm

Lansinoh kullanıyorum

Kızlar ya her gece ayaktayız 3 gecedir katıla katıla ağlıyor gazı da yok yani ben çıkaramıyorum en azından ne yapmalıyım sizce off geceden korkar oldum ya

Lansinoh kullanıyorum

Kızlar ya her gece ayaktayız 3 gecedir katıla katıla ağlıyor gazı da yok yani ben çıkaramıyorum en azından ne yapmalıyım sizce off geceden korkar oldum ya
büyüme atağı falan mı acaba. ben dayanamıyorum hiç ağlarken ben de ağlıyorum valla.

Gözün aydın cnım sağlıkla büyüt bebişini inşallah
Ben iki çocuğumda yapmıştım sprey vermişti doktor ama bu bebeğim de vermedi aynı doktordu yapmadım o yüzden
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım
Canim normal alkoldur o. Sargi bezini gobek baginin etrafina koy, gobeginin altina ustune damlat. Sargi beziylede sil fazlasini bu kadar. Hayirli olsun bu arada canim

saolun kızlar , çok teşekkür ederim

Bugün kaynanam diyordu pekmezi napacakmıs 1 su bardağı doğumdan sonra o yaptığı şeyi içer misin diye soruyordu kan yapsın diye diyordu hemde süt yapsın diye sanırım
İç canım direncin artar sarılık riskiniz düşer için ısınır bazen ameliyat hane de üşüyüp titremeyle uyananlar oluyor pekmez iidir ben severim

Yaaa insallah ya o zaman hastaneye de yanimda pekmez goturup ilk günden baslamayliyim. Sizde ise yaradi mi?
Canım ben sabah akşam içtim iki gün içinde baya rengi açıldı bebeğimin 12e yakındı değeri doktorum götrdüğümde tekrar kan testi istemedi düşmüş belli dedi bebeğin canını acıtmayalım dedi

Allah anali babali büyütsün ♡♡♡ kolaylik versin ♡ Kahve türk kahvesi mi? Ve bas agriniz cok oldu mu

Ayy masallah cok sevindim ilk bebegimde cok çektik insallah ise yarar cokkkk teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…