2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bi de rezene çayı da hem artırır hem gazi azaltir derler. Ilkinde sabah aksam içiyordum. Baya sütüm boldu. Ne zaman hasta olsam ya da bazi nedenlerden sütüm azalsa dr.un önerdiği damladan kullaniyordum

Aminn cnmbenim ameliyat sabah 8: 00 alindi.coook uykum var gozlerim aciyo ama uyumak ne mumkun Ďualarinizi bekliyorum kizlar
Heyecandan uyunmaz ki canım benimde sabah 8 buçukta gel dediler yarın sabahı sabah ederim artık , İnşAllah sağ-salim kavusuruz

Hiç uğraşma onla sprey satıyorlar eczaneden ismine bakarım tekrar eczanaya göbek için sprey dersen verir zaten hlaninda ise yariyor

Lansinoh kullanıyorum

Kızlar ya her gece ayaktayız 3 gecedir katıla katıla ağlıyor gazı da yok yani ben çıkaramıyorum en azından ne yapmalıyım sizce off geceden korkar oldum ya

Açtır büyük ihtimal aç olmayan bebek uyur denilir sancisida vardır belki farkında değilsin gazı vardır gaz ilacı ver vücudana masaj yap canım eşin yada sen omzunuza koyup kısık sesle sevin sırtını sivazlayin bol bol

Hayırlı uğurlu olsun canım ben de senden haber bekliyordum vallahi çok sevindim maşallah yavruna da sana da sağlık dilerim
ben de bugun 40+5 teyim ve hala tık yok sanırım aynı kaderi paylaşacagız pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi doktor.
tekrar hayırlı olsun

Spinal epiduralden memnun kaldınız mı?spinal olacam ama epidurale gerek var mı bilemedim?

Çok sağol canım benim tez zamanda sağlıkla kavuş İnşAllah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…