2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Baş ağrısı falan yaşamadınız o halde.Epidural için ek ücret istedi mi hastane bizimki +1000 lira istiyor buna gerçekten gerek varsa yaptıracağım.yani ağrısız sezeryan ve sonrası tabiki hayalim,inşallah

komposto ben de yaptım bugün. 2 kase içtim. yarın da rezene ve kimyon alacağım.

sezaryen bebeklerinden işitme testinden kalan oldu mu? sağlık ocağına topuk kanı için ne zaman gittiniz kaç gün sonra yani?

Doğum yaptıktan 1 hafta sonra enfeksiyondan sonra yogun bakima yattik bugun kizlar dualarınıza cok. ihtiyacım var. Bebeklerinizin tahlillerini yaptırın mutlaka bizde idrarda hersey temizken kulturde yoguj ureme cikti. 7 gunluk oglum yogun antibiyotik tedavisi görüyor dua edin atlatalim

merhaba kizlar buyuk ihtimalle haftaya sezeryan dogum yapicam acaba onerebileceginiz sunu yap diyebilceginiz seyler var mi normal dusundugum icin hic arastirmamistim

sezaryen bebeklerinden işitme testinden kalan oldu mu? sağlık ocağına topuk kanı için ne zaman gittiniz kaç gün sonra yani?
Benim bebeğim hastaneden iki gün önce taburcu oldu.işitme testini de hastaneden çıkmadan yaptırdık sıkıntı çıkmadı şüKür.topuK kanı da dün alındı sağlık ocağında.yani doğduğu 8.gün alındı.ama topuk kanı alınma gününü bilmiyorum.yani doğumdan sonra kaçıncı gün alınır falan hiç fikrim yok sonrasında nüfusa gidip kimliğini de çıkarttık çok şükür

Allah şifa versin yavrucağa hamileyken sizde varmıydı enfeksiyon

Kızlar sezeryan doğum yaptım da size kanamanizi sorucam benim gün içinde çok az geliyor bitmiş gibi resmen sizin nasıl bu normal midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…