2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim de sütüm hastanede gelmedi az emse gelcekmiş ama kaynanam aç diye alıverdi çocuğu sonra hemşireye söyledi o sağdı sütü var dedi emdikçe gelir ama mama takviyesi yapalım. Sonra dr kontrolünde o da bebekte cilt kuruluğu var takviye yapalım dedi ilk iki hafta mama meme devam etcez sonrasına bakcaz

allah tez vakitte şifa versin. en güvenli yerde. hemencecik çıkar inşallah

Hem gözün aydın hemde çok geçmiş olsun canım yok yaşamadım ben hatta çok çabuk uyuşma geçti gaz için kimyonlu rezene içtim iyi gelmişti ama. Ebem bir kahve fincani suya bir çay kaşığının yarısı kadar kimyon iç alır demişti onu dene istersen

Çok çok gecmsi olsun ve gözün aydın canım sabret gecicek ağrıların dualrimiz seninle en kısa zamanda toparlarsin hayırlısıyla

Başa nasıl çıkıyorsun canım bn aşırı aşırı yoruluyorum direncim düşüyor sanırım benimkiler seninkilerden de büyük 9-4yaşındalar
Biraz zorlanıyorum esim 3 haftalik izin aldı. Şimdilik o yardımcı oluyor ondan sonra ne yaparım bilmiyorum.buyuk kızın da okulu var. Onunda okula göndersem bir türlü göndermeden bir türlü. Allah yardımcımiz olsun canım.

KIZLAR BIRDE DEEPENT HASTA BEZI GIBI LOHUSA KULODU ALMISTIM AMELIYAT SONRASI ONDAN GIYMEYIN CAMASIR VE PED KULLANIN DIKISINIZ ENFEKSIYON OLUR DIYE BIRSEY SOYLEDIMI DR UNUZ????CAMASIR LASTIGI ZATEN DIKISE DENK GELIR DAHA KOTU DIYE DUSUNUYORUM AMA????
Yüksek
KIZLAR BIRDE DEEPENT HASTA BEZI GIBI LOHUSA KULODU ALMISTIM AMELIYAT SONRASI ONDAN GIYMEYIN CAMASIR VE PED KULLANIN DIKISINIZ ENFEKSIYON OLUR DIYE BIRSEY SOYLEDIMI DR UNUZ????CAMASIR LASTIGI ZATEN DIKISE DENK GELIR DAHA KOTU DIYE DUSUNUYORUM AMA????
Yüksek bel çamaşır alabilirsin hamile çamaşırları var bana kesinlikle hasta bezi kullanmayın dedi ordaki hemşireler yüksek bel çamaşır kullanınca dikişe gelmiyor

9 eylülde doğum yaptım.doğumdan bu yana 10kg gitmiş.normal mi kızlar? Çok hızlı gitmemiş mi
Bnm de öyle canım. Emziriyorum diye sürekli sıvı alıyorum ondan mı bilmiyorum. Ikı kg fazla kaldı. Güzel de yiyorum. İnşallah tersine dönmez de almayız. Buraları da özledim ama fazla vaktm olmuyor:)

Yanında birinin olması çok ii bnmde annem varken rahattım bizim bura virüste en hızlı artış olan yer olunca gelme dedim kronik çnk baya zorlanmaya başladım ama
Amiiinnnnnn

Bebeğim emdikten mamasını yedikten sonra 2-3 saat uyurdu. Dün misafir geldi çocuları çok huzursuz etti oğlumu uyandırmasına izin vermedim ama bağırdı uykusunda korkuttu, kafasına sertçe dokundu... dün geceden beri uyumuyor çocuk çıldırcam meme mama veriyorum yatırıyorum 10dk sonra yine. Böyle böyle öğleni ettik nesi vardır bu çocucuğun napcam ben

Evde tütsü varsa yak bence canım.internetten de nazar duası aç.İki gün önce biz de sağlık ocAğına gittik orda kadının biri oğluma nazar değdi.sabahı sabah ettik.en son bunları yaptım bir de üstüne de bebeğimi yıkadım şimdi iyi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…