Kızlar ben anca kendime gelebildim 2 Eylül'de normal kontrole diye gittim suyumda azalma olduğu için doktor yatış verdi birde son 15 gün içinde çok fena grip olmustum kanımda mikrop çıktı normal kontrol diye devlet Hastanesi'ne gitmiştim 1 gece kontrol altında tutuldum 3 Eylül sabahı doktorum mikrobun kandan bebeğe bulaşma riski var diye suni sancı verdi sabah 7 den akşam 9 a kadar çektim yanıma kimseyi almadılar
48 saate yakın tek kaldım sanırım stres yaptım acilmam olmadı boşu boşuna 13 saat o acıyı çektim
spinal anesteziyle bebeğimi aldilar. Odaya geldim kaynanam kaldı yanımda sağolsun çocuk gibiydi birde ona baktım sezeryandan 3 saat sonra ayağa kalkmak zorunda kaldım rabbim o gücü verdi çünkü bebeğimin ne altını değiştirdi nede mamasını verdi sutumde gelmedi ayaklarımın uyusuklugu geçmeden bebeğime baktım hemde kendime
annem kronik hastalığı olduğu için hastaneye getirmek istemedik gazim hemen çıkmadı bu sebepten 3 gece kaldık hastanede Çarşamba girdiğim hastaneden pazartesi çıktım
evime gelip duş alınca sütüm az az geldi ama bu seferde bebeğim şırıngayla mamaya alıştığı için emmek istemedi daha 3 gündür tutturabiliyorum memeyi bugun kontrolümüz vardı kilo vermiş yavrum
kan idrar verdik doktor ya beslenmesi yetersiz yada mikrop var kanında dedi inşallah bisey çıkmaz dua edin
benim için doğum çok yorucu ve stresli geçti anca anca toparliyoruz kendimizi sütüm artsın diye denemediğim ne çayı ne damlası hicbiseyi kalmadı tek çare sık sık 2 saatte bir emzirmek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun