2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Owli değilde lohusa korsesi var instada ona gidiyor aklım benim

owli de doğum sonrası diye geçiyor yorumları çok iyi . Ben dün sipariş verdim Bugün elime geldi fakat bedenini tutturamadım M/L aldım s almalıymışım. Almak isteyen olur mu acaba bendekini

Ne kadar devam edicek acaba benimde öyle ve sizdede var mı bilmem ama ishal gibiyim ben doğumdan sonra bayadir bı yandan iyi ama sizdede öyle mi merak ettim
Evet cnm ben de ilk doğum yaptığımda ishal olmuştım ve hala ara ara oluyorum.nedenini anlamadım.metabolizmam tiroidime rağmen şaha kalkmış bir durumda

owli de doğum sonrası diye geçiyor yorumları çok iyi . Ben dün sipariş verdim Bugün elime geldi fakat bedenini tutturamadım M/L aldım s almalıymışım. Almak isteyen olur mu acaba bendekini
Kaç kilosun belin Ka lc ki büyük geldi alırsak dikkat edelim degisiklik yaparlar ya

Heyecandan uyunmaz ki canım benimde sabah 8 buçukta gel dediler yarın sabahı sabah ederim artık , İnşAllah sağ-salim kavusuruz
Canim bizde sabah ezaniyla dustuk yola.Epidural spinal oldum cok sukur bebegim saglikli ama emebilmesi icin surekli uyandirmaya calisiyorum .2840 gr dogdu 49 cm dogdu.Ama ben bitik vaziyettim kac gunlerdir uykusuz, uyuyup emanet edemiyorumda refakatcilerime
SPINAL ANESTIZIDE VUCUDUNDAKI TÜM CILDI UYUSAN yani nasil desem ciltte hissiyat kaybi yasayan, AYAKLARI 17 SAAT SONRA TEKRAR UYUSMAYA BASLAYAN VARMI?ACIL CVPLAYIN LUTFEN NOBETCI DR NE OLDUGUNU ANLIYAMADI.EMBOLI MI ATTI YOKSA BUGUN VERILEN MORFIN TARZI AGIR AGRI KESICIDEN MI OLABILIR?BILEN VARMI?
BIRDE GAZIM SIKISIYO BIR TURLU CIKMIYO KOLAYLASTIRMAK ICIN SIZ NELER YAPTINIZ?

Kızlar ben anca kendime gelebildim 2 Eylül'de normal kontrole diye gittim suyumda azalma olduğu için doktor yatış verdi birde son 15 gün içinde çok fena grip olmustum kanımda mikrop çıktı normal kontrol diye devlet Hastanesi'ne gitmiştim 1 gece kontrol altında tutuldum 3 Eylül sabahı doktorum mikrobun kandan bebeğe bulaşma riski var diye suni sancı verdi sabah 7 den akşam 9 a kadar çektim yanıma kimseyi almadılar 48 saate yakın tek kaldım sanırım stres yaptım acilmam olmadı boşu boşuna 13 saat o acıyı çektim spinal anesteziyle bebeğimi aldilar. Odaya geldim kaynanam kaldı yanımda sağolsun çocuk gibiydi birde ona baktım sezeryandan 3 saat sonra ayağa kalkmak zorunda kaldım rabbim o gücü verdi çünkü bebeğimin ne altını değiştirdi nede mamasını verdi sutumde gelmedi ayaklarımın uyusuklugu geçmeden bebeğime baktım hemde kendime annem kronik hastalığı olduğu için hastaneye getirmek istemedik gazim hemen çıkmadı bu sebepten 3 gece kaldık hastanede Çarşamba girdiğim hastaneden pazartesi çıktım evime gelip duş alınca sütüm az az geldi ama bu seferde bebeğim şırıngayla mamaya alıştığı için emmek istemedi daha 3 gündür tutturabiliyorum memeyi bugun kontrolümüz vardı kilo vermiş yavrum kan idrar verdik doktor ya beslenmesi yetersiz yada mikrop var kanında dedi inşallah bisey çıkmaz dua edin benim için doğum çok yorucu ve stresli geçti anca anca toparliyoruz kendimizi sütüm artsın diye denemediğim ne çayı ne damlası hicbiseyi kalmadı tek çare sık sık 2 saatte bir emzirmek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

KIZLAR BIRDE DEEPENT HASTA BEZI GIBI LOHUSA KULODU ALMISTIM AMELIYAT SONRASI ONDAN GIYMEYIN CAMASIR VE PED KULLANIN DIKISINIZ ENFEKSIYON OLUR DIYE BIRSEY SOYLEDIMI DR UNUZ????CAMASIR LASTIGI ZATEN DIKISE DENK GELIR DAHA KOTU DIYE DUSUNUYORUM AMA????

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benim rabbim sanada şifa versin

Kızlar anlattım mı bilmiyorum 10 eylülde sancılarım çoğaldı sonra nişanım geldi kanamam oldu bir parmak açılman var yatış yapalım dedi istemedim sancımı evde çekeyim dedim. Sancılar artık dayanamayacağım boyuta geldi ama suyum gelsin diye sabaha kadar bekledim en son dayanamadık sabah 7 gibi hastaneye gittik. Nstye girdim sancım çıktı sonra 5-6 cm açıklık ben dedim yatırır bekletirler herhalde bianda bi çok dr hemşire geldi sancım arttıkça bebeğin kalp atışları yavaşlıyomuş acilen sezaryana aldılar beni eşimle ikimiz gitmiştik kalakaldık. Ben tok karna girmiştim yani açılmam olsun diye hep hurma yedim sorumluluk için ayrı imza attı dr. Doğum iyi geçti ama sonrası felaket çok ağrım oldu, hala hamile gibiyim, ayaklarım kocaman ve çok canım yanıyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi. Sizlere çok özeniyorum lütfen dua edin bana zira kendimi bu halde görmekten bezdim artık...

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün canım benimde suyum normalde azdı yeter diyorlardı ama en son senin suyun normal diyen adam da suyun az dedi, devlete de gittim onaylatmak için adam benim haftamı küçültüp üstüne daha 4 hafta bekleyeceğimi gelmezse suni vereceğini söyleyince sezeryane karar verdik bizde çünkü 20 gündür 1 cm açıklığım var ve 2 hafta oldu nişanım geleli nst de 100 ü geçen sancım çıktığı halde acılmam da ilerlemiyor hiç suni ye bulaşmak istemedim bende şimdi seni de okuyunca sanırsam doğru karar vermişim sezeryan için

Yarın sabah bende doğuma gireceğim dualarımdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…