2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gunaydin kizlar Dogum yapan deneyimli annelere bi sorum var. Sezaryenden sonra nescafe icmeyi tavsiye ettiniz ama tam olarak ne zaman icilmeye basliyor. Bi sure sivi bile icmek yasak diye biliyorum ama
Sana biseyper icebilirsin dediklerinden itibaren icebilirsin canım ki genelede yürütüyorlar sonra iciriyorlar

Kızlar bebeğine ara da emzik vereniniz var mı? İlerleyen günlerde meme reddi yaşadınız mj?
Çok işim varsa veriyorum ama tutmuyor açıkçası mama r dedi şimdilerde olmaz yaa ilerde olur tamamen emzige biberona alisirsa şimdi anlaşılmaz bence ki red yaşamayan çok tanıdığım var sadece meme bağımlısı oluyorlar ya emzik ya meme istiyorlar sürekli

Merhaba kizlar sezeryandan kac gun sonra bebegi tek basina besikten alip besige koydunuz annem dikislerin zorlanir diyor . Birde benim dikislerin ustunde sislik olustu doktor odem var dedi. Sag tarafta hafifte kizariklik var
hala bebeğimi almıyorum kucağıma. sadece emzirirken destekli bi şekilde tutuyorum.

dikiş yerini kuru tutman lazım. pansuman yapman söylendiyse mutlaka yap. yatak odana uzan indir alt kıyafetlerini biraz kuru tut.

Yalancı emziğe Nasıl alıştırdınız acaba ?

gözünüz aydın tebrik ederim

neden kanamanız oldu peki?

Tesekkur ederim cnm. Rahim kendini salmış dedi doktor oda kanamaya yol aciyormus icerde kan birikiyormus 1 tupte kan taktilar bana. Ama ilkten ultrasonla bakti doktorum yirtik olabilir cikarken bebek yırtmis olabilir dedi ama cok sukur yirtik yokmus.

Merhaba kizlar sezeryandan kac gun sonra bebegi tek basina besikten alip besige koydunuz annem dikislerin zorlanir diyor . Birde benim dikislerin ustunde sislik olustu doktor odem var dedi. Sag tarafta hafifte kizariklik var
Ben hemen aldım. Hep kucağımdaydı ama benim 2 buçuk kilo doğdu. Baticon sürdüm evde de dikişlerime . Hep kuru tuttum .

Evet kuzu hala assagida ama normal doğumda sıkıntı çıkarmaz gibi duruyor dedi dr belki senin ki tam kapatmıştı rahim ağzını

Merhaba hayırlı olsun ve gecmis olsun sariligi kolay atlatmaniza cok sevindim Bebek mama kasigiyla nasil aliyor? Küçük mama kaşığı mi ve cok uzun sürmüyor mu

Gecmis olsun, doktora gosterdiniz mi dikislerinizdeki kizarikligi? Ona bi kesin baksın yine de zorlamayin bence. Benim ilk cocugumda bir ay akmisti dikislerimden sıvı geliyordu. Enfeksiyon çıkmadığı için sorun olmadi şükür. Günde 4 kez pansuman yapio, karnımı sikip sıvıyı akitiyorduk. Bebegimi ilk geceden beri alıp koydum onda sikinti yasamadim. Ama siz yine de yardim eden birileri varsa biraz almayin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…