2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim bebeğim mama meme beraber gidiyo, buara memeyi biraz emip bırakıyo doymadan kriz geçiriyo memeyi tutturamıyorum mecbur mama veriyorum acaba süt mü bitiyor ya da meme reddi mi başladı emmeyecek diye çok korkuyorum

Merhaba hayırlı olsun ve gecmis olsun sariligi kolay atlatmaniza cok sevindim Bebek mama kasigiyla nasil aliyor? Küçük mama kaşığı mi ve cok uzun sürmüyor mu

Çok teşekkür ederim Biraz sabır işi ne yalan söyleyeyim birde meme sanıp aranıyor bulamayınca sinirleniyor falan ama iyileşsin diye bi çorba kasesi mamayi mama kaşığıyla yedirebilirim yani

Benim bebeğim mama meme beraber gidiyo, buara memeyi biraz emip bırakıyo doymadan kriz geçiriyo memeyi tutturamıyorum mecbur mama veriyorum acaba süt mü bitiyor ya da meme reddi mi başladı emmeyecek diye çok korkuyorum

Bence bol bol emzirmeye çalış inat et sütün bebek emdikçe artıyor canm inan

benimki de öyleydi. sağdıkça sanırım sütüm çoğaldı. hala meme ve mama gidiyoruz ama mememi tutuyo artık 10 dk da olsa en azından.

hala bebeğimi almıyorum kucağıma. sadece emzirirken destekli bi şekilde tutuyorum.

dikiş yerini kuru tutman lazım. pansuman yapman söylendiyse mutlaka yap. yatak odana uzan indir alt kıyafetlerini biraz kuru tut.
Saol cvp icin canim bende almiyorum hala ama alsammi diye dusundum en iyisi biraz daha beklemek

Annem ve esim var doktorda bana gunde 3 kez pansuman dedi. Gecer insallah

Benim kızımda oldu mama takviyesi yaptık sütüm yetmedi galiba 2 gün sonra Gittiğimizde sarılık değeri düşmüştü o yüzden şükür hastanede kalmadık ancak hala mama takviyesine devam ediyorum süt arttırıcı çay rezene ne bulduysam içiyorum ama mama takviyesi yapmadan olmuyor bol bol emzir geçecek inşallah

Merhaba kızlar bebeklerine mama verenler acaba hangi mamayı veriyorsunuz ? Ben kızıma aptamil veriyorum ama sanki çok gazlı acaba mamadan mı kaynaklı diye düşünüyorum Sizde böyle sorunu olan varmı

Merhaba kızlar bebeklerine mama verenler acaba hangi mamayı veriyorsunuz ? Ben kızıma aptamil veriyorum ama sanki çok gazlı acaba mamadan mı kaynaklı diye düşünüyorum Sizde böyle sorunu olan varmı
aptamil devam sütü veriyorum ben de. gaz yeni yeni başladı bizde ama 3. gününden beri mama alıyor. her mamadan sonra mutlaka gazını almaya çalışıyorum ancak öyle rahat ediyor.

aptamil devam sütü veriyorum ben de. gaz yeni yeni başladı bizde ama 3. gününden beri mama alıyor. her mamadan sonra mutlaka gazını almaya çalışıyorum ancak öyle rahat ediyor.
Bende aptamil veriyorum. Siz kac saatte kac cc mama veriyorsunuz benim oglum surekli emmek istiyor. Doymuyormu acaba emmeye basladimi iki saat birakmiyor gogsumde uyuyor birakmiyorda

Biz doktor tavsiyesi ile organik bir mama almiştik dogumdan sonraki gün.sütüm olmazsa diye.küçük de dogdu diye takviye olsun diye.organik oldugu için süresi 15 gündü. Hastaneden çıktıktan sonra sütüm oldu şükür mama kaldı. Bir paketi 150 TL idi boşa gitti holle marka bakmak isterseniz.

Kuzum benim bebeğim sadece anne sütü alıyor benimkide çok gazlı 12. Günden sonra gazlanmaya sancılanmaya başladı herkes yediklerinden diyo ama dikkat ettiğim halde yine gazlı ilaç verdi mi sana doktorun bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…