2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar bebeklerine mama verenler acaba hangi mamayı veriyorsunuz ? Ben kızıma aptamil veriyorum ama sanki çok gazlı acaba mamadan mı kaynaklı diye düşünüyorum Sizde böyle sorunu olan varmı
Bizimkide gazli canim ama mamalarin hepsi gaz yapiyo ne yazikki. Reflusu olan bebekler icin mamalar vardi adini animsayamiyorum kizimda kullanmistik o mideye pek dokunmuyordu, doktoruna sorabilirsin ama kusan bebejlere oneriyolar genelde

Bende aptamil veriyorum. Siz kac saatte kac cc mama veriyorsunuz benim oglum surekli emmek istiyor. Doymuyormu acaba emmeye basladimi iki saat birakmiyor gogsumde uyuyor birakmiyorda
Canim gazi oldugunda da avunmak icin surekli emmek istiyorlar. Bizimde 2 gundur basladi gaz gece uykusu yok. Ve sureklide emmek ya da yemek istiyor.

Bende aptamil veriyorum. Siz kac saatte kac cc mama veriyorsunuz benim oglum surekli emmek istiyor. Doymuyormu acaba emmeye basladimi iki saat birakmiyor gogsumde uyuyor birakmiyorda
max 3 saatte bir mama veriyorum. 80 cc alıyor mamadan önce veya sonra beni de emiyor ama sütüm az. bikaç gündür memede uyuma huyu edindi benimki. dalana kadar yapışığız.

Probiyotik damla verdi ama çok gazlı geceleri özellikle sürekli ıkınıyor

Bizimkide gazli canim ama mamalarin hepsi gaz yapiyo ne yazikki. Reflusu olan bebekler icin mamalar vardi adini animsayamiyorum kizimda kullanmistik o mideye pek dokunmuyordu, doktoruna sorabilirsin ama kusan bebejlere oneriyolar genelde
Yok canım kusmuyo ama çok gazı var kontrolünde doktoruna sorucam bakalım

Şu an daha düzenli saatleri yok sütüm azaldığı zaman çok ağlamaya başlıyor o zaman mama veriyorum. Önce emzirip doymazsa üstüne mama veriyorum. Bazen 30 bazen 40 cc ama bebeklerin boyuna kilosuna göre değişir rakamlar benim kızım biraz ufak bazen sadece yarım ölçek içiyor

Merhaba kızlar bebeklerine mama verenler acaba hangi mamayı veriyorsunuz ? Ben kızıma aptamil veriyorum ama sanki çok gazlı acaba mamadan mı kaynaklı diye düşünüyorum Sizde böyle sorunu olan varmı
Ben ilk önce Hipp Combiotic verdim gaz yapmıyor
Şimdi Humana aldım ama yine Hipp alacağım
Bu arada soğan çorbası süt arttırıyormuş onu yapacağım

Canım nerden aldın gasiconu eczanelerde bulabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…