2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
teninde sarılık var mıydı hala? neden oluyomuş uzamış sarılık?

Kızlar memeden ayrılmayan bir oğlum olduğu için eskisi kadar aktif değilim okuyamadığım çok sayfa oldu
D vitamini damlası olarak hangi marka kullanıyorsunuz
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum da

Bizimkininde pişiği çok kötü ne krem verdi bize dr hametan verdi onu sürüyoruz poposu çok kötü ama içim acıyo

A

Allah analı babalı buyutsun depent kac adet kullandiniz acaba.1 pkt alsak yeterlimi.Bol su ve rezene ilk cocugumda cok iciyordum ve sık sagıyordum.Tavsiye ederim
Canım bne 4 yada 5 tane kullandım eve gelince de kullandım günlük bitane kullanıyorsun kanaman çok olmuyor çünkü bende öyleydi bence bı paket yeter sezeryan olursan ilk hasta bezi kullanıyorsun zaten çıtçıtlı olandan

Bizimkininde pişiği çok kötü ne krem verdi bize dr hametan verdi onu sürüyoruz poposu çok kötü ama içim acıyo
Canım hametan hiç işe yaramadı bizde
Hipokort verdi sabah akşam sürülecek 5 gün
Ve her bez değişiminde canesten, hamazinc ve backtropan kullanıyorum. Anında tesir etti şükürler olsun

Sağlık ocağından monovit verdiler onu kullanıyorum 4 damla

teninde sarılık var mıydı hala? neden oluyomuş uzamış sarılık?
Hafif vardı, sadece emziriyorum ve kilo problemi yok süt yetiyor fakat bazı hastalıkların ilk belirtisi olabilir dedi dr, veya sadece sütün içeriği yetersiz geliyordur onu araştırıcaz dedi

Kızlar göğüs ucu kullanan var mı? Koku yapıyo mu ben sütüm kokuyo diyorum ama süt kokmazmış annemde diyor göğüs ucu koku yapıyodur tek başına kokmuyoda emzirirken bi koku oluyor

Kızlar göğüs ucu kullanan var mı? Koku yapıyo mu ben sütüm kokuyo diyorum ama süt kokmazmış annemde diyor göğüs ucu koku yapıyodur tek başına kokmuyoda emzirirken bi koku oluyor
Silikon uç kullanıyorum içinde süt artığı kalıyor temizlemezsen kokuyor

Bende persembe gunu dogurdum :) ikimizde iyiyiz cok sukur sutum gelmedi gibi hala emmesinde sorun yok ama yetmedigi icin mama takviyesi veriyoruz. Ne zaman gelir acaba sut
alakası var mı bilmem ama ben sezaryenle doğum yaptım sütüm 3. gün geldi. ondan önce mamaya da başlamıştık hala devam ediyoruz. sütüm çoğaldı ama yetmiyor hâlâ.

Bende persembe gunu dogurdum :) ikimizde iyiyiz cok sukur sutum gelmedi gibi hala emmesinde sorun yok ama yetmedigi icin mama takviyesi veriyoruz. Ne zaman gelir acaba sut
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebişini
Canım ben normal doğum yaptım 3.günden sonra tam geldi ondan önce az geliyordu ılık duş al omuzundan göğsüne ovalayarak kanalların açılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…