2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3 cm açıklığım vardı buraya yazmıştım hatta sonraki gün doğumum oldu

Hangi kremleri verdi. Sarilik degeri kac cikti. Cok gecmis olsun idrar tahlili de verin derim ben

Kızlar geceleri kaç kere uyaniyorsunuz emzirmek için bir ayı dolduktan sonra da 2 saatte bir uyandırıp emzirmek şart mı

Kizlar gunaydin...dogurmayan kaldimi aramizda bilmiyorum ama kolay saglikli dogumlar diliyorum.
Doguran arkadaslarim biz dogali 10 gun oldu.Bebegimi uyandirip emzirmeye calismaktan harap olduk.Sizin bebekleriniz ilk iki hafta en fazla kac dk emdi ???minnacik dogan 2600 gr ile hastaneden cikan bebegimin sariligi ilerlemesin kilo kaybi artmasin diye dr 15 dk bi meme 15 dk diger memeden emsin.ustune 30 cc sagilmis anne sutu siringayla yada mama tavsiye edildi.Siz ne kadar veriyorsunuz.???Doyuyor mu yada bu kadar verince kusma oluyormu???
Hastanedeki dodugu ilk gun yapilan topuk kanindan sonra IKINCI TOPUK KANI ALDIRDINIZMI SAGLIK OCAGINDA???ALDIRDIYSANIZ KACINCI GUN ALDIRDINIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ...

Ben saatte bir uyandırıp en geç 2 saatte bir sut veriyordum uyaniksa yarım saatte bir veriyordum süt azsa emzirme süren normal ama sarılığı geçince okadar sık emziremiyorsun sutumde arttı ve bebeğin emmek istiyor mu sen ona bak doymadiysa iki memede emzirmeni ister yoksa iter meneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…