2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bünye meselesi canım o ben 3cm le ilk çocuğumda 4saat sonra 3.çocuğumda 2cm açıklıkla 2saat sonra doğumum oldu sen tüm hazırlıklarını tamamla bana iki gün daha bekler demişlerdi 3.çocuğumda ama 2saat sürdü

Ya ne guzel darisi basimiza. Bizimkide 2470 dogdu ama daha 2630olabildik. 2200e kadsr dusmustuk sarilik yuzunden
Canım verip geri aldığı için aslında kilo alımı normal bana çocuk doktorumuz aylık en az 500gram alması lazım demişti bebeğinin verdiğini gözönünde bulundurursak 430gram almış bir ayına kadarda illaki 500gramı geçer sen kaygı etme sarılık bebekleri çok sarsıyor

Aslinda dogru diyorsun tam 400 gram almis. Doktorda dedi en azindan ayinda 550gram almis olsun dedi. 2800 olsak en azindan yeter demi. Bakalim 1 ekimde gidicez

Kızlar, benim oğlum nerdeyse 10dk da bi kaka yapıyo bi meme emiyo kaka öbürünü emiyo kaka mama yiyo kaka ardarda bazen bulaşık gibi oluyo bazen bildiğin yapmış bu kadar sık olması normal mi ishal değil bu arada sarı kıvamlı normal kaka

Aslinda dogru diyorsun tam 400 gram almis. Doktorda dedi en azindan ayinda 550gram almis olsun dedi. 2800 olsak en azindan yeter demi. Bakalim 1 ekimde gidicez
Aynen olur canım inşallah sen iki saatte bir beslemeye devam et 3ü Geçtikten sonra daha hızlı büyüyorlar

Onu bende sorucam canım doktora gidince sürekli kaka yapması normal mi diye acıkıyor bakıyorum altını batırmış değişiyorum emerken tekrar yapıyor bende artık emzirdikten sonra değişiyorum

Canım merhaba toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?

Onu bende sorucam canım doktora gidince sürekli kaka yapması normal mi diye acıkıyor bakıyorum altını batırmış değişiyorum emerken tekrar yapıyor bende artık emzirdikten sonra değişiyorum
Sorunca banada söyler misin ben daha dün gittim soramadım o zaman da kaka yaptı kıyametleri kopardı aklımda ne varsa uçtu gitti

Ozaman 1 ayda toplamis baya. Ne kadarda bir besleyip ne veriyosun tam olarak
Kendine bıraktım ne zaman isterse genelde 3 4 saatte bir önce iki memeyi de iyice emiyor. Hala açsa 90 cc mama hazırlıyorum. Genelde bitirmiyor. 30 ya da 60 ile doyuyor. Bizimkisi gözü aç. Bazen doysada istiyor. Emzikle devam ediyor emmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…