- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.001
Tamm canım ayın 1inde gideceğiz sorarım ozmnSorunca banada söyler misin ben daha dün gittim soramadım o zaman da kaka yaptı kıyametleri kopardı aklımda ne varsa uçtu gitti
Tekrarlamaz canım Allahın izniyle toparlar bak görOyle yapiyorum zaten kuzu. Hala zor uyaniyor ama nazli nazli emiyor. Surekli uyuyo bide korkuyorum sarilik tekrarlicak diye
Ee ben daha doğurmadım ilk çocuğumBünye meselesi canım o ben 3cm le ilk çocuğumda 4saat sonra 3.çocuğumda 2cm açıklıkla 2saat sonra doğumum oldu sen tüm hazırlıklarını tamamla bana iki gün daha bekler demişlerdi 3.çocuğumda ama 2saat sürdü
Bünye meselesi işte canımEe ben daha doğurmadım ilk çocuğum
İgm 2.96 igg 650 idi canım sende de mı çıktıCanım merhaba toksoplazma ıgm ve ıgg değerlerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?
Benimkide oylee doğarsa kaka yapar yoks ayapmaz demişti doktorum ama bı sorun bakalım bende bukadar sık yaptığını söylemedim normal diyor etrafındakiler vee sizlere şey sorucam 2 saatte bir emziriyorum 10 dkka minimum emip uyuyor genelde sizler kaç dakka emziriyorsanız baya uğraşıyorum ama hiç durmadan emip emip uyuya kalıyor bu normalmi daha çok mu zorlasan mi bilemiyorumOnu bende sorucam canım doktora gidince sürekli kaka yapması normal mi diye acıkıyor bakıyorum altını batırmış değişiyorum emerken tekrar yapıyor bende artık emzirdikten sonra değişiyorum
Evet canım ama benim igg 12 çıktı igm 2,66 şimdi avidite testi yapılacak birde nezaman geçirdiğime bakılacak.Senin bir sıkıntı çıktı mı tedavi uygulandımı? 9.hafta içindeyim ben deİgm 2.96 igg 650 idi canım sende de mı çıktı
Nurse harvey's kullanıyorum mama değişikliğinden çok gazımız olsun çok memnun kaldımkıdemli annelere sorum var. gaz sancılarımız erken başladı. damla arayışındayım. nurse harvey's mi, sab simplex mi yoksa biogaia mı? yahut başka bir damla mı tavsiye edersiniz?
biz de aldık bugün inşallah faydasını görürüz. bebeğin ne kadarlık kaç damla kullanıyorsun? bir de ne zaman ve nasıl veriyorsun?Nurse harvey's kullanıyorum mama değişikliğinden çok gazımız olsun çok memnun kaldım
Benim 3 aydan önce geçirmişim diye çıktı ama 3 hafta antibiyotik tedavisi uygulandı sonuç iyi çıkınca bıraktık canım çok şükür sıkıntı olmadı inşAllah sende de olmazEvet canım ama benim igg 12 çıktı igm 2,66 şimdi avidite testi yapılacak birde nezaman geçirdiğime bakılacak.Senin bir sıkıntı çıktı mı tedavi uygulandımı? 9.hafta içindeyim ben de
İnşallah ya inşallah uzun süre önce geçirmişimdir çok moralim bozulduBenim 3 aydan önce geçirmişim diye çıktı ama 3 hafta antibiyotik tedavisi uygulandı sonuç iyi çıkınca bıraktık canım çok şükür sıkıntı olmadı inşAllah sende de olmaz
Aynen annemde diyor doyduğundan yapıyor gece çok zor oluyor bana alt değiştirmek sabaha kadar 5bez uykulu uykuluBenimkide oylee doğarsa kaka yapar yoks ayapmaz demişti doktorum ama bı sorun bakalım bende bukadar sık yaptığını söylemedim normal diyor etrafındakiler vee sizlere şey sorucam 2 saatte bir emziriyorum 10 dkka minimum emip uyuyor genelde sizler kaç dakka emziriyorsanız baya uğraşıyorum ama hiç durmadan emip emip uyuya kalıyor bu normalmi daha çok mu zorlasan mi bilemiyorum
Günaydın kızlarsize de sorayım dün ilk kez çatı kontrolüm vardı. Doktor o sırada senin 3 cm açıklığında var dedi tabi ben şok oldum o zamana kadar hiç hiç ağrı sancı çekmemiştim doktorum bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da ama daha fazla beklemez dedi kafam çok karıştı 3 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış galiba
Bide benim kız kardeşimde 2 ay önce doğum yaptı kontrole gidiyor bi bakıyorlar 7 cm açıklık Barcelona o zamana kadar oda bişey hissetmemiş acaba bizde bu genetik olabilir mi çünkü annemde 4 çocuğunu da dikişsiz çok rahat doğurmuş bide tecrübelerinize ve duyumlarınıza göre 3 cm açıklıkla doğumum fazla beklemez mi sizce ?
Kızlar merhaba1.5 cm açılmam varmış buna bile sevindim çok şükür yürüyüş sıcak su yapacağım inşallah çabuk açılır var mı tavsiyesi olan
Günaydın kızlarsize de sorayım dün ilk kez çatı kontrolüm vardı. Doktor o sırada senin 3 cm açıklığında var dedi tabi ben şok oldum o zamana kadar hiç hiç ağrı sancı çekmemiştim doktorum bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da ama daha fazla beklemez dedi kafam çok karıştı 3 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış galiba
Bide benim kız kardeşimde 2 ay önce doğum yaptı kontrole gidiyor bi bakıyorlar 7 cm açıklık Barcelona o zamana kadar oda bişey hissetmemiş acaba bizde bu genetik olabilir mi çünkü annemde 4 çocuğunu da dikişsiz çok rahat doğurmuş bide tecrübelerinize ve duyumlarınıza göre 3 cm açıklıkla doğumum fazla beklemez mi sizce ?
Kızlar merhaba1.5 cm açılmam varmış buna bile sevindim çok şükür yürüyüş sıcak su yapacağım inşallah çabuk açılır var mı tavsiyesi olan
Nurse harvey's kullanıyorum mama değişikliğinden çok gazımız olsun çok memnun kaldım
Cnm ben de 12.günde başladım nurse harveyse 7 damlayla başladım dün 10 damlaya çıkardım.sabah 10- akşam 10 da veriyorum bebişimi bayaa bi rahatlattı çok şükürbiz de aldık bugün inşallah faydasını görürüz. bebeğin ne kadarlık kaç damla kullanıyorsun? bir de ne zaman ve nasıl veriyorsun?
Allah analı babalı buyutsun depent kac adet kullandiniz acaba.1 pkt alsak yeterlimi.Bol su ve rezene ilk cocugumda cok iciyordum ve sık sagıyordum.Tavsiye ederimKızlar çok şükür ben de doğurdum.22 eylülde spinal sezeryanla bugün hastaneden çıkacaz.çok şükür bebeğim iyi ama sezeryan sonrası çok ağrılı bir süreç oldu gerçekten,çok şükür baş ağrım olmadı.Depend ve gümüş kapak hayatımı kurtardı.Ancak sütüm az,süt attırması için neler öneriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?