2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Onu bende sorucam canım doktora gidince sürekli kaka yapması normal mi diye acıkıyor bakıyorum altını batırmış değişiyorum emerken tekrar yapıyor bende artık emzirdikten sonra değişiyorum
Benimkide oylee doğarsa kaka yapar yoks ayapmaz demişti doktorum ama bı sorun bakalım bende bukadar sık yaptığını söylemedim normal diyor etrafındakiler vee sizlere şey sorucam 2 saatte bir emziriyorum 10 dkka minimum emip uyuyor genelde sizler kaç dakka emziriyorsanız baya uğraşıyorum ama hiç durmadan emip emip uyuya kalıyor bu normalmi daha çok mu zorlasan mi bilemiyorum

Evet canım ama benim igg 12 çıktı igm 2,66 şimdi avidite testi yapılacak birde nezaman geçirdiğime bakılacak.Senin bir sıkıntı çıktı mı tedavi uygulandımı? 9.hafta içindeyim ben de
Benim 3 aydan önce geçirmişim diye çıktı ama 3 hafta antibiyotik tedavisi uygulandı sonuç iyi çıkınca bıraktık canım çok şükür sıkıntı olmadı inşAllah sende de olmaz

Aynen annemde diyor doyduğundan yapıyor gece çok zor oluyor bana alt değiştirmek sabaha kadar 5bez uykulu uykulu
Çene kasları güçleniyor her geçen gün canım daha güçlü çekiyorlar 10dk sonrasında kendi bırakıyorsa doyuyordur

Ben de gittiğimde 4cm idi, 7 olana kadar hiç bir şey hissetmemiştim. 3 çok iyi yalnız, biraz yürüyüş merdiven squat vs. Yap da hızlansın madem zaten aktif doğum 4 cm ile başlıyor yatışını yaparlar artık, tebrikler şimdiden

Kızlar merhaba 1.5 cm açılmam varmış buna bile sevindim çok şükür yürüyüş sıcak su yapacağım inşallah çabuk açılır var mı tavsiyesi olan

Kızlar açılmayı hızlandırma egzersizleri bunlar, ben çok faydasını gördüm sizinle de paylaşayım

Dün doktora gittik artık, pişik çok kötüleşti çünkü doktor 3 krem verdi karıştırarak sürüyoruz iyi gelecek gibi inşallah.
Bir de uzamış sarılık var dedi dünyanın kanını aldılar bebeğimden ağlamaktan morardı çocuk
Kilo problemi hiç yaşamadık ne emmede ne bez sayısında ama yine de uzamış sarılık çıktı. Araştırdım zaten sebepleri farklıymış, inşallah bir sorun çıkmaz amin

Nurse harvey's kullanıyorum mama değişikliğinden çok gazımız olsun çok memnun kaldım

Enterogis kullanıyoruz 6 damla günlük, memnunum açıkçası ama Nurse Harvey daha bilindik anladığım kadarıyla, bu biterse belki ben de ondan alırım

biz de aldık bugün inşallah faydasını görürüz. bebeğin ne kadarlık kaç damla kullanıyorsun? bir de ne zaman ve nasıl veriyorsun?
Cnm ben de 12.günde başladım nurse harveyse 7 damlayla başladım dün 10 damlaya çıkardım.sabah 10- akşam 10 da veriyorum bebişimi bayaa bi rahatlattı çok şükür

A
Allah analı babalı buyutsun depent kac adet kullandiniz acaba.1 pkt alsak yeterlimi.Bol su ve rezene ilk cocugumda cok iciyordum ve sık sagıyordum.Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…