- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.061
Cnm peki memede en fazla ne kadar duruyor kac dk?benim bebegim cokcabuk yoruluyor .uyuyup kaliyor.ne kadar uyandirici uyaranlar versekte ayaginin altini gidiklamak ,cene alti gibi bir turlu uyandiramiyoruz.doymuyor halbukiBen saatte bir uyandırıp en geç 2 saatte bir sut veriyordum uyaniksa yarım saatte bir veriyordum süt azsa emzirme süren normal ama sarılığı geçince okadar sık emziremiyorsun sutumde arttı ve bebeğin emmek istiyor mu sen ona bak doymadiysa iki memede emzirmeni ister yoksa iter meneyi
Bizimkide seninkinden bir gün sonra doğdu canım , 2740 a düştü kilosu bizimkide minnacık birşey ilk 3 gün sütümde gelmedi , sonraki günler ise emme süresi 10 15 dk arası bir ara sadece 17 dk gördük ama meme değiştirince kabul etmiyor ve bir memeyi 10 dk emiyor mesela sonra ağzından çıkarıyor yorulmuş mu diye düşünüp bir daha deniyorum çok nadir geri aldığı oluyor genelde bir daha almıyor , kendinide MaşAllah toparladı gibi gözümle gördüğüm kadarıyla . Topuk kanı hem hastanede aldılar hem saglıkocagında aldılar bizimde, uyanma konusu ise bizdede sıkıntı hele banyo yapınca uyanmak bilmiyorKizlar gunaydin...dogurmayan kaldimi aramizda bilmiyorum ama kolay saglikli dogumlar diliyorum.
Doguran arkadaslarim biz dogali 10 gun oldu.Bebegimi uyandirip emzirmeye calismaktan harap olduk.Sizin bebekleriniz ilk iki hafta en fazla kac dk emdi ???minnacik dogan 2600 gr ile hastaneden cikan bebegimin sariligi ilerlemesin kilo kaybi artmasin diye dr 15 dk bi meme 15 dk diger memeden emsin.ustune 30 cc sagilmis anne sutu siringayla yada mama tavsiye edildi.Siz ne kadar veriyorsunuz.???Doyuyor mu yada bu kadar verince kusma oluyormu???
Hastanedeki dodugu ilk gun yapilan topuk kanindan sonra IKINCI TOPUK KANI ALDIRDINIZMI SAGLIK OCAGINDA???ALDIRDIYSANIZ KACINCI GUN ALDIRDINIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ...
Sarılık varsa sürekli uyuyor benimki öyleydi 5 dakka emiyordu kendimi paraliyordum sarılık geçene kadar sabret sonra daha güçleniyor emmesi simdien az15 dakka emiyor ara vermeden diğer konu hakkında bişey diyemicem çok üzüldüm umarım düzelir hemenCnm peki memede en fazla ne kadar duruyor kac dk?benim bebegim cokcabuk yoruluyor .uyuyup kaliyor.ne kadar uyandirici uyaranlar versekte ayaginin altini gidiklamak ,cene alti gibi bir turlu uyandiramiyoruz.doymuyor halbukiBazende iyi emiyor 25 dk kadar gaz cikarip tam yatiriyorum tekrar meme araniyor memede emnek degilde uyumak istiyor.wc ye gondermiyor.
Zaten maalesef IDRAR YAPARKEN FECI ACI AGRIM OLUYORDU.Dr um üromisin verdi iki şase .henuz bir sase ictim iki gundur feci ishalim .tuvalete gidemiyorum.bu arada ikinci saseyi bu gece icmem lazim ama bu kadar ishalle icmelimiyim bilemedim
bizimki kendi kendine uyanmaya başladı max 3 saati buluyor uyanması.Kızlar geceleri kaç kere uyaniyorsunuz emzirmek için bir ayı dolduktan sonra da 2 saatte bir uyandırıp emzirmek şart mı
emme süreleri hep değişkendi ilk hafta birkaç gündür uzun uzun emiyor desem yeridir. ama en az 15 dk emziriyorum mutlaka. doyma durumu da bebekten bebeğe değişir benimki doymaz mesela verdiğin miktarlarla.Kizlar gunaydin...dogurmayan kaldimi aramizda bilmiyorum ama kolay saglikli dogumlar diliyorum.
Doguran arkadaslarim biz dogali 10 gun oldu.Bebegimi uyandirip emzirmeye calismaktan harap olduk.Sizin bebekleriniz ilk iki hafta en fazla kac dk emdi ???minnacik dogan 2600 gr ile hastaneden cikan bebegimin sariligi ilerlemesin kilo kaybi artmasin diye dr 15 dk bi meme 15 dk diger memeden emsin.ustune 30 cc sagilmis anne sutu siringayla yada mama tavsiye edildi.Siz ne kadar veriyorsunuz.???Doyuyor mu yada bu kadar verince kusma oluyormu???
Hastanedeki dodugu ilk gun yapilan topuk kanindan sonra IKINCI TOPUK KANI ALDIRDINIZMI SAGLIK OCAGINDA???ALDIRDIYSANIZ KACINCI GUN ALDIRDINIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ...
3 saatte bi uyandırıp emzirmeye çalışıyodum bende çok zor uyanıyodu şimdi 15 günlük 3 ya da 4 saatte kendisi uyanıyo şimdi yeni huyumuz memede uyumak bazen ikisini emip mama da veriyorum altını değiştirip tekrar emişiyoruz bazen de tek meme emip uyuyor. Topuk kanını ikinci kez verdik 6 gün sonra çağırdı sağlık ocağı.Kizlar gunaydin...dogurmayan kaldimi aramizda bilmiyorum ama kolay saglikli dogumlar diliyorum.
Canım sarılığı düştükten sonra kendi uyanınca emzirdim hep bazı bebekler uyurkende emer öyle emiyorsa 2saatte Bi emzir bnmki illa uyanması lazım bende artık uyku düzenini oturtsun diye kendi uyanmadan uyandurmıyorumKızlar geceleri kaç kere uyaniyorsunuz emzirmek için bir ayı dolduktan sonra da 2 saatte bir uyandırıp emzirmek şart mı
Slm kizlar bende cuma gunu dogum yaptim kolay rahat bir dogum oldu epidural aldim normal dogum yaptim 4 kilo 50 cm dogdu oglusum
Sarılığı yoksa canım 3saate kadar uyuması normal sarılık varsa ben saatte en fazla 2saatte Bi emzirdim pekmezli su içtim o baya düşürdü topuk kanını hastaneden çıkınca en geç 5.gün vermemizi söylediler hastanede 3.gün bebeğim 4günlikken verdik topuk Kanlarımız uyumsuz çıkmış 10günlükken 3.kez verdik oda şükür sıkıntısız olduki dönüş yapılmadıKizlar gunaydin...dogurmayan kaldimi aramizda bilmiyorum ama kolay saglikli dogumlar diliyorum.
Aramıyorlar canım sıkıntı yoksa aramadıklarını seviyim ebe arayıpta uyumsuz tekrar gelin diyince acaba neyden dolayı die kafayı yiodumemme süreleri hep değişkendi ilk hafta birkaç gündür uzun uzun emiyor desem yeridir. ama en az 15 dk emziriyorum mutlaka. doyma durumu da bebekten bebeğe değişir benimki doymaz mesela verdiğin miktarlarla.
2. topuk kanını da verdik tam 8. gündü hastaneden çıktıktan sonra. ama henüz arayıp sonuç için bilgilendirme yapan olmadı.
Merhaba kızlar bebeğin suyunun az yada sınırda olması hakkında bir konu aradım ama bulamadım varsa link atarmisiniz fikir alışverişi yapalım istiyorum
ağustos annelerinde bi anne kendi uyandırıp emdirdiği için bebeğinin buna alıştığını ve kendisinin zorlandığını söylemişti. ben de kendisinin uyanmasını bekliyorum o yüzden.Canım sarılığı düştükten sonra kendi uyanınca emzirdim hep bazı bebekler uyurkende emer öyle emiyorsa 2saatte Bi emzir bnmki illa uyanması lazım bende artık uyku düzenini oturtsun diye kendi uyanmadan uyandurmıyorum
Aynen canım bende sarılığı düştü dedikten sonra doktorumuz uyandırmadım hatta Bi gece Bi 12.00uyudu Bi uyandım ezan okunuyor nası dinlenmiştim ogün Bi sefer oldu ama güzeldi şimdi geceleri en fazla 2saat uyuyor genel 45dk Bi uyanıyor bendeağustos annelerinde bi anne kendi uyandırıp emdirdiği için bebeğinin buna alıştığını ve kendisinin zorlandığını söylemişti. ben de kendisinin uyanmasını bekliyorum o yüzden.
topuk kanini kacinci gun verdiniz canim?banyoyu ne kadar zamanda bir yapiyorsunuz?bu arada toparlayabildiyse MaasALLAH bebisineBizimkide seninkinden bir gün sonra doğdu canım , 2740 a düştü kilosu bizimkide minnacık birşey ilk 3 gün sütümde gelmedi , sonraki günler ise emme süresi 10 15 dk arası bir ara sadece 17 dk gördük ama meme değiştirince kabul etmiyor ve bir memeyi 10 dk emiyor mesela sonra ağzından çıkarıyor yorulmuş mu diye düşünüp bir daha deniyorum çok nadir geri aldığı oluyor genelde bir daha almıyor , kendinide MaşAllah toparladı gibi gözümle gördüğüm kadarıyla . Topuk kanı hem hastanede aldılar hem saglıkocagında aldılar bizimde, uyanma konusu ise bizdede sıkıntı hele banyo yapınca uyanmak bilmiyor
Canim ne guzel zamaninda vermissiniz topuk kanini bizi en gec 5. Gun diye kimse uyarmadiSarılığı yoksa canım 3saate kadar uyuması normal sarılık varsa ben saatte en fazla 2saatte Bi emzirdim pekmezli su içtim o baya düşürdü topuk kanını hastaneden çıkınca en geç 5.gün vermemizi söylediler hastanede 3.gün bebeğim 4günlikken verdik topuk Kanlarımız uyumsuz çıkmış 10günlükken 3.kez verdik oda şükür sıkıntısız olduki dönüş yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?