2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doymayip cok agliyormu canim bebegin?aglamiyorsa uzun emdigi icin doyuyodur merak etme.Benimde ilk gunler hemen gelmedi azdi sutum.Simdi MaasALLAH diyim iyi.Ama bu seferde bebegim uyuyup ememiyor.hosaflar suylu tatlilar vs hepsi hurafe diyor bazi drlar ama benim nedense istahim acayip kapali cok zorluyorum yemek yemeye kendimi.Cok oyle su da icemiyorum.Hosaf vebulgurlu sutlu bir corba ictim ilk gunler.HIPP in sut artiririci cayindan ikinuc gunde bir fincan,ama en ondmlisi bence ise yarayan sık sık sağmak oldu.Cok az sutun bile olsa sağ cnm.sagdiktan sonra beyin uyariliyor ve hemen gogus tekrar doluyor . 4. Gun cok erken normal gelmemesi artacak cnm uzulme

Yada sizlerin oldumu boyle bir sorun benimde ilk gebeliğim de olmadı suan 30. Haftadayim 20. Haftadan beri az yada sınırda çıkıyor
Benimde 21 de detaylıda suyum az çıktı canım doktor gözümü korkuttu balık susuz yaşar mı ölür diye ne kadar ağladım ama çok şükür kızım 9 günlük oldu , havuç suyu içtim ama sular seller oldu diyemem hep sınırda kaldı bazı doktor yeter bu sana diyordu bunu diyen ve doğumumu yapam doktor 38.haftada suyun az diyince tamam dedim iyice azalmış bu defa normal yeter diyen bile az demeye başladı çünkü, ama çok şükür kucağıma aldım, 30 u gördüysen korkma bence rabbimin izniyle haftasını bile tamamlayabilir bana erken doğum olabilir 37 yi goremeyebilirsin diyordu doktor 38+3de sezeryan ile doğurdum herhangi bir soru varsa kafanda cevaplayayım bildiğim kadarıyla canım o zaman baya araştırma yapmıştım korkudan

Tam 1 haftalıkken verdik 2.kanı canım ilkini 1günlükken aldılar, üşür diye bende korkuyorum hapşırınca, sarılık 4 günlükken 8.9 çıktı iyi dedi doktor daha bir daha ölçülmedi canım

Anladım canım benimde suan az ama yeter takip edelim dedi erken doğum fiskivs görülmüyor dedi ananas havuç suyu salatalık bol su yine tBi bunlar da ne kadar etkili bilemem ama elimden geleni ıcıyorum tabı. İlk oglumda hic bir sorunum yoktu 35 te nişan 36 da suyum geldi bebek ters olduğu için sezeryan oldum. 2. Cocuklar da 1 hafta falan farkeder genelde diyor doktorlar bakalım yine 35 36 yı görsem de yeter kilosu gelişimi iyi zaten hayırlısı

Yani ben gozle gorulur bi sey gormedim. Ama hakikaten uzun kaliyor memede ve guclu cekiyor. Takviye mama veriyoz eger cok aglar ve gun icinde az bez cikarirsa. O caylardan da alicam bi onlari denemedim insallah ise yarar ya. Gozumle geldigini gorsem aglicam inan ki ☺☺

Üzülme zamanla gelecek benim bir ay oldu doğalı hala çok verimli değil sütüm mama takviyesi yapıyorum ama
Bol su
Ara sıra Soğan çorbası (internette çok güzel yorumlar var)
Üzüm veya üzüm hoşafı
3-4 defa süt arttırıcı çay
Rezene ( tohum olarak alıyoruz 1,5 yemek kaşığını havanda dövüyoruz ve demliyoruz bu şekilde içiyorum)
Ben bunları demiyorum ve 20 cc süt bile zor çıkıyordu Sol göğsümden şimdi 60 ccye çıktı ama hala yeterli değil duam daha da arttırmak

Belli olmuyor canım annem beni 36 37 haftalık gibi doğurmuş kardeşimde 40 i doldurmuş sağlıcakla gelsin İnşAllah bebeğin sen doktorun dediklerini yap rabbim yardim eder

Kızlar süt için ne yapıyorsunuz benim çok değil artarmı ki
valla ben pekmez, rezene, dut kurusu, bol sudan fayda gördüm. bir de tıkalı kanallar için bayağı sıcak suyla banyo yapıp masaj yapıyorum. damla sütüm yoktu inan şimdi var ama bebeğime yetmiyor. mama takviyesi de yapıyorum.

Bende cogunu yaptim ama benim sorunum hic gelmemesi ya da ben anlamiyorum bilmiyorum hastane tipi pompa kiralamayi dusunuyorum daha da gec kalmadan

Sana ek olarakta dün gece okudum Bi sayfada yulafta çok etkiliymiş bugün aldım gece yatmadan önce deniyceğim

Hanımlar merhaba. Normalde Ekim annesi olmayı planlarken benim bebiş beni 10 gün önce 36+1de Eylül annesi yaptı vakit bulup foruma pek giremiyorum. Bebeğinde burun tıkanıklığı olan var mı acaba? Bu durum normal mi yenidoğan karda? Yoksa ben fark etmeden çocuğu üşüttüm mü acaba

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah
Tıkanıklıktan kastın hapşurmamı nefes alamamı hapşırma bize bebek hemşiremiz ciğerlerini açıyor normal demişti

Evet canım benimde öyle zaten mama veriyoruz erken doğduğu için sağıp veriyorum ama sütüm az yani yetmez

Tıkanıklık bizde de var canım bende ona taktım kafayı damla verip aspire ediyoruz ama bişey gelmiyor baya arkada genizde galiba

Usutmus olabilir sin canm. Sırtına çok dikkat et .terlediginde sırtına beş köy.yada battaniyesini sirtini kapat.birde Yenidoğan kar uyurken üstüne bir tülbent yada birşey ortuyormusun. Uyurken. Ağzından yel almasın derler

Slm kızlar göğus ucunda yara oluşan var mı. Emerken çok canm aciyor. Bir türlü iyileşmesi krem sürüyor um. Her emmede tekrar aciiyor.iyilesme olmadı henüz 26gunluk oldu bebeğim.care bulan var mı. Çok canm yanıyor.komsum beyaz soğan suyu önerdi bira iyileşiyor gibi oluyor tekrar aynısı. Krem dekullaniyorum.lansinh kullanıyorum .ne yapcam sastim

Avent kalkan kullaniyorum krem surmeden gecti yaralar.oncesinde lansinoh fln kar etmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…