2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı dert bende de var ağlaya ağlaya emziriyorum artık tahin yağı dediler işe yaramadı bende kantaron yağı denicem bide

Kızlar aranızda biberon kullanan varmı 25 günlük olduk mama takviyesi yapıyoruz. Emzik avent kullanıyorum ama biberonda emin olamadım. Mamajoo nun biberonu var göğüs pompasının yenidoğan uç alıp onumu kullansam acaba yorumları onunda güzel

Kızlar göğsünde kitle olan varmiydi iyi huylu benim 3 bu göğüste 4 bir göğüste vardı süt vericeksin geçer demişti doktorum ama şimdi süt dolunca çok ağrım oluyor dışardan kitleler gözüküyor böyle bir durumla karşılaşan var mi

Canim denemedigim sey kalmadi ayva cekirdeginden zeytinyagi lansinoh kreme. En son burayada yazmistim hatta gumus kalkan aldim. Masallah agrilarim azaldi

Sağ bacı makine ile. Her göğsü 20 dk. Rahatlarsın. Elime geliyor bezeler. Sağıyorum rahatlıyorum

Merhaba eylul anneleri. Bende bir eylul annesiyim. Hamileligimin en basindan beri forumu takip ediyorum. Bir cogunuzu merak edip ozellikle acaba dogum oldumu, nasil, iyimi diyerek takip ettim.

Daha once farkli bir gruba yaziyordum sonra 8 haftalik düşük olunca bu hamileligimde sadece okumakla yetindim.

Dogum yapanlar, saglikli hayirli evlatlariniz olsun insallah. yapacaklar icin ise Allah vaktinde sıkıntisiz bir sekilde kurtulmayi nasip etsin.

Birkac oneride bulunmak istiyorum.
Sutu az olanlar yeme icme disinda mumkunse sagin sutunuzu. Bebek her emmesinden sonra 15 er dk sagin. Sut gelsede gelmesede.

Ilk kizimda lansinoh elektrikli pompa almistim. Ondada sagdim ama duzensiz. Sut vardi ama yetersizdi mama takviyesi yapiyordum. Bunda daha hastanede basladim sagmaya. Suan maşallah fazlasini dolaba koyuyorum.

Bu arada bebelac mama aldim hastanede lazim olur diye. Sadece ilk gun sutumden emin olamayinca bir kez kullandim kalan oylece duruyor. Isteyen olursa yollayabilirim. Yoksa dolu bir paket iki haftaya cope gidicek.

Gogus ucu yaralari icin ilk kizimda bircok sey denedim, tahin yagi fayda etmisti. Bu sefer tahin yagi, zeytin yagi, kantoron, kalkan, kendi sutum hicbirsey fayda etmedi.
Ayva cekirdegi jolesi iki gunde iyilestirdi. Joleyi surdukten sonra jole kuruyana kadar goguslerimi acik biraktim yoksa penyeme yapisip bu sefer yine aci oluyordu.
Insallah sizlerede faydasi olur

Tıkanıklık bizde de var canım bende ona taktım kafayı damla verip aspire ediyoruz ama bişey gelmiyor baya arkada genizde galiba
Evet bizşm de öyle. Bir de sürekli çekiyorum ama bu sefer de acaba zararlı bir iş mi yapıyorum diye düşünüyorum. Çekince pek bir şey de gelmiyor.

BAna kantoron yağı çok iyi geldi. Sürüp üzerine kalkan koyuyorum çamaşıra değmesin diye

Aminn valla çok yıpratıyor uykusuzluk beni sinirli oluyorum ama en çok bebeğim uyumuyor diye üzülüp dertleniyorim süte yansımaz umarim
O kdar iyi anlıyorum ki.. uykusuzluk tahammülsüzlük getiriyor. Normalde başedebileceğimiz sıkıntılarla , başedemez durumda oluyoruz. Allah yardımcımız olsun

Emzirmeden once kendi sutunu sık gogus ucuna sur oyle emzir. Bana krem fayda etmedi sutumle iyilesti

Anne memesine en yakin biberon aventinmis canim. Ben kizimda da oglumda da onu kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…