2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O kdar iyi anlıyorum ki.. uykusuzluk tahammülsüzlük getiriyor. Normalde başedebileceğimiz sıkıntılarla , başedemez durumda oluyoruz. Allah yardımcımız olsun
Amin canım benim bu zorlu süreç pandemi yüzünden dahada zorlaşıyor ama Allah güç versin ve çevremizdeki yakınlarımızın desteği anlayışıda olursa umarım bu süreç en az zararla atlatırız

Evet bizşm de öyle. Bir de sürekli çekiyorum ama bu sefer de acaba zararlı bir iş mi yapıyorum diye düşünüyorum. Çekince pek bir şey de gelmiyor.
Aynı bende öyle çekiyoruz sonra zararlı mı acaba diyorum birşey de gelmiyor genizde diye düşünüyorum tıkanıklığı

Canim denemedigim sey kalmadi ayva cekirdeginden zeytinyagi lansinoh kreme. En son burayada yazmistim hatta gumus kalkan aldim. Masallah agrilarim azaldi
Sağol canm. İyi olmasına sevindim yoksa çok çok acıyor. Atlatamazssam bende kalkan alirim

kızlar 15 günlükten büyük bebeği olanlar özellikle. 2 numara beze geçen var mı?
Canım 3farklı markanın 1numarasının boyutları bile farklı cnm biz şimdi 29günlüğüz 2numaraya geçicem elimdekiler bitince Bacakları iz yapıyor ve baya küçük duruyor belini kavramıyor artık

Emzirmeden once kendi sutunu sık gogus ucuna sur oyle emzir. Bana krem fayda etmedi sutumle iyilesti
Sürekli yaptığım birşey canm. Kucağıma aldığım günden beri kendi sutumu sürüp öyle emziriyorum.sagol canm

Kızlar hemşire tavsiyesi üzerine eczaneden göğüs ucu için lanolin krem aldım çok faydasını gördüm hep yara bağlamıştı göğsüm 1gunde yarayı yumuşatıp kabuğu kalktı bu yönden muzdarip olanlar vardır diye söylüyorum

Saolun kızlar allah razı olsun sarılık çok fazla şuan onu gidermeye çalışıyoruz ve afedersiniz bugün 2.gün ama hala lavaboya çıkamadım ne önerirsiniz bana
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı saglık lı büyütsün, İncir kürü bana cok iyi gelmişti. 7 tane İncir 1 litr suda 7 dk kaynatıp aynı gün içmiştim incirkerini de yedim isterseniz içine birazda şeker katabilirsiniz, süt damarlarını acılmasının yanı sıra kabızlıga da iyi geliyorr Allahn izniyle, 7 gün yapıp 7 gün ara vericeksiniz. Ayrıca sütün artmasına dere otu da cok faydalı sabah akşam bir avuç yiyordum ben, bazen abartıp bir demeti bir günde bitriyrdum cok yediğim. İçin şuan midem almıyor:) dereotu da kabızlıga iyi geldi

Ben çöktüm galiba saatlerce uykusuz çocuğumu emzirdim göğüste uyudu yatırdım uyandı bi daha emzirdim uzun süre devam etti bu en son başımın ağrısına uykusuzluğa dayanamadım mama verdim sonra anneme emanet ettim dayanamıyorum diyerek doymamış bir daha mama yemiş normalde az mama çok meme verirdim 30cc bu sefer çok meme çok mama verdim 60 cc ona rağmen bi daha yemiş. Sanki o kadar saat boşuna emzirdim gibi sütüm doyurmuyosa neden emziriyorum şeyine kapıldım. Uyumuş sonra bende uyudum şimdi uyandım bitik durumdayım kafam patlıyor, hala bişi yemedim, hala karnım şiş ve sütüm yetmiyor... lohusa depresyonundan selamlar

Evet ben kullandım günde 3 bardak içiyordum saglık ocagındaki hemşire önermişti. Benim stresten sütüm kesilmişti o ara herşeyi deniyordum onu içerken dereotu da yedim sabah akşam beyaz üzümde hangisi daha faydalı oldu bilmiyorum ama sütüm geldi ve arttı zamanla denemenizi tavsiye ederim saglık ocagındaki iki hemşiremiz de kendileri kullanmış faydasını gördükleri için bana da hemen önermillerdi

Bizim bebede de sarilik cikti Degeri de yuksek biraz 13 cikti ama 17 den sonra tedavi oneriliyor dedi. Sutum hala gelmedi emziriyorum yine de ustune mama takviyesi devam. Bestlak damla onerdi bi de. Bugun 5.gunu bebegin 13 degeri cok yuksek degil mi sarilik icin

mama takviyesi yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…