2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Grupta göbeğinden şikayet eden bi ben varım herkesin geçmiş bi benim kalmış deyip deyip ağlıyodum sürekli kafam ben iflah olmam artık hiç iyi olamamda inş toparlancaz hepimiz özlicez bile bu günleri

Cok tesekkur ederim valla moral destek oluyosunuz burda bana , yetemedigini dusunmek cok kotu bi duygu cunku

Lohusa depresyonundan selamlar kızlar.Hamileliği özleyen var mı benim gibi?bebeğini kıskanan bir tek ben miyim?ilk çocukta da yaşamıştım aynı şeyi.malesefki

Canım bende Bebelac mama almayı düşünüyorum Aptamil kullanıyoruz şuan gaz yapıyor gibi bilgin varmı bu konuda

Grupta göbeğinden şikayet eden bi ben varım herkesin geçmiş bi benim kalmış deyip deyip ağlıyodum sürekli kafam ben iflah olmam artık hiç iyi olamamda inş toparlancaz hepimiz özlicez bile bu günleri
Canım sarmak korse takmak lazım 40güne rahim toparlar ve karın yavaş yavaş gider ama yapısal olarak kilo göbekte birikiosa benim gibi takıntı felan kalmıyor ben hamile kalmadan önce karnım gitsin die neler yapmış tım biraz toparlanalım 3çocuklu hayatımı düzene sokayım sonra evde spora başlıyacağım

aynen oyle canim benim. Hey gidi gunler dicez. Sonra buyuduklerini gordukce uzulucez. Bi bakicaksin emekliyo, yuruyo, anne diyo okula basliyo daha neler neler.

Lohusa depresyonundan selamlar kızlar.Hamileliği özleyen var mı benim gibi?bebeğini kıskanan bir tek ben miyim?ilk çocukta da yaşamıştım aynı şeyi.malesefki
Bennn ama ilkindeki kadsr degil. En cok kaynanamdan kiskaniyorum asabimi bozuyo ama iste kizimla ilgileniyo diye surekli birlikteyiz. aslinda biraz yerini bilse nasil davranmali etmeli belkide kiskanmam.
Ama yok yok yinede kiskanirdim heralde

aynen oyle canim benim. Hey gidi gunler dicez. Sonra buyuduklerini gordukce uzulucez. Bi bakicaksin emekliyo, yuruyo, anne diyo okula basliyo daha neler neler.
O günler çok uzak geliyor banaa bu sorumluluk eve kapanmak ağır geliyor özel hayatının olmaması bakabiliyormuyum düşüncesi ama sonra ondaki masumiyeti görüyorum herşey çıkıyor aklımdan

Bennn ama ilkindeki kadsr degil. En cok kaynanamdan kiskaniyorum asabimi bozuyo ama iste kizimla ilgileniyo diye surekli birlikteyiz. aslinda biraz yerini bilse nasil davranmali etmeli belkide kiskanmam.
Ama yok yok yinede kiskanirdim heralde
Bilmezler bacım rüyalarıma giriyor elimden alıyor falan zaten pek sevmiyorum kaynanam bı gledimi 7 saat duruyor kızımı severken ki sesi batıyor resmen biktiriyor çünkü bugün ağzından söyle bişey çıktı sen bı buna bakamiyorsun bizim akaraba 3. Gelicek nasıl bakıyor dedi ağzından kaçtı belki ama kovacaktim yaa gözünün içine bakiyorum gitsin diye cocogum olduktan sonra onu bahane edip sürekli geliyor bıktım aaa dostlarrr

Bende varım göbeğimi altındaki alandaki his şişkinlik karnımın tuhaf yumuşaklığı falan hepsi beni çok rahatsız ediyor korse takamiyorim ağrıyor 40 çıksın rahim toparlicak ağrısı gecicek spora başlamalıyım diye avutuyorum oendimi

O günler çok uzak geliyor banaa bu sorumluluk eve kapanmak ağır geliyor özel hayatının olmaması bakabiliyormuyum düşüncesi ama sonra ondaki masumiyeti görüyorum herşey çıkıyor aklımdan
Canım Bi anda sana bağımlı biri geldi hayatına ve şuan tüm ilgin onda özel hayatın da olucak evde de çıkacaksın ama bir ikiay sonra yavaş yavaş ben çocuğu hiç bişeye engel görmem imkanları el verdiğince herşeyi yaparız evde kalma konusunda şöyle düşün zaten virüsten dolayı çıkamayacaktın elinin altında vakit geçirmen için Rabbim altın top verdi v

Valla bende 3.doğurdum öyle herşeye yetişmesi okadar kolay değil ama hep kendimi teskin ediyorum yoksa direk çöküşe geçerim ne saçma bişi demiş ilk çocuk tecrübesizlik oluyor daha zor alışıosun tekken sana bağımlı biri geliyor. Ama 3.olunca tecrübeli oluyorsun o yüzden daha hızlı adapte olmaya çalışıyorsun k. Valide de patavatsızmış az ucundan

Bakabiliyorsundur tabi hatta en iyi bakabilen sensin. Ewet pandemi baya etkiledi hepimizi ama buda gececek diye teselli ediyorum kendimi. Tadini cikarmaya calisiyorum her aninin. Hele ilk kizimda anlayamadim herseyini doyasiya yasiyorum. Iyi dushnmeye calis sdnde

Hayirdir sen mi bakiveryosun yoksa dogdugundan beri diyeydin. Benimki emzirirken basimda duruyo. Hic kapimizi tiklatmadan odamiza giriyo falan. Hepsi bi anormal

Korse bende takamıyorum eşim toparlayıcı kilot almış giyilmiyor sanki öyle kalcak gibi göbek daha ameliyat yaramı göremedim göbekten

Ek olarak mama veren arkadaslarim neyle nasil veriyor mamayi ? Kasikla ya da siringayla veriyodum ama cok uzun suruyor bitene kadar uykuya daliyor. Aventin yenidogan biberonunu kullansak memeyi reddeder mi acaba ?

Ek olarak mama veren arkadaslarim neyle nasil veriyor mamayi ? Kasikla ya da siringayla veriyodum ama cok uzun suruyor bitene kadar uykuya daliyor. Aventin yenidogan biberonunu kullansak memeyi reddeder mi acaba ?
Canım bende avente başladım dünden beri şuan için reddetmedi şırıngayla çok zor oluyordu damağını acitiyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…