- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.181
Evet gerçekten öyle zaman nasıl geçiyor anlamıyorumCanım Bi anda sana bağımlı biri geldi hayatına ve şuan tüm ilgin onda özel hayatın da olucak evde de çıkacaksın ama bir ikiay sonra yavaş yavaş ben çocuğu hiç bişeye engel görmem imkanları el verdiğince herşeyi yaparız evde kalma konusunda şöyle düşün zaten virüsten dolayı çıkamayacaktın elinin altında vakit geçirmen için Rabbim altın top verdi v
Aynen bi de uzun suruyor uyuyakaliyo mama da kaliyo bu sefer bende arada deneyim diyorum biberonlaCanım bende avente başladım dünden beri şuan için reddetmedi şırıngayla çok zor oluyordu damağını acitiyordu hep
Az mı o hep patavatsız kiValla bende 3.doğurdum öyle herşeye yetişmesi okadar kolay değil ama hep kendimi teskin ediyorum yoksa direk çöküşe geçerim ne saçma bişi demiş ilk çocuk tecrübesizlik oluyor daha zor alışıosun tekken sana bağımlı biri geliyor. Ama 3.olunca tecrübeli oluyorsun o yüzden daha hızlı adapte olmaya çalışıyorsun k. Valide de patavatsızmış az ucundan
Bakma bakma ben aynayla baktım belli olmuyorsa ordaki şişkinlik hissiyat rahatsız edici bende termel göbeğe kadar ola tauttan alicam bendeKorse bende takamıyorum eşim toparlayıcı kilot almış giyilmiyor sanki öyle kalcak gibi göbek daha ameliyat yaramı göremedim göbekten
Bana öyle bir izlenim bıraktı ki o cümleyi kursam alıp elimden iendi bakicak sanki elimden almak için gözlüyor gibi bana ver ben bakayım diyor görsen olurum ona çocuğum dan daha tatlı diyip duruyor yanına birakmaya korkuyorum vallaHayirdir sen mi bakiveryosun yoksa dogdugundan beri diyeydin. Benimki emzirirken basimda duruyo. Hic kapimizi tiklatmadan odamiza giriyo falan. Hepsi bi anormal
ooooo ben de göremiyorum daha. öyle de güzel kilo verdim ki hem hamileliğimde hem doğumdan sonra ama yok. o alt göbek bi türlü gitmedi kaldı. korse şart sanırımKorse bende takamıyorum eşim toparlayıcı kilot almış giyilmiyor sanki öyle kalcak gibi göbek daha ameliyat yaramı göremedim göbekten
ben şırıngayla veriyorum yaklaşık 80-85 cc. biberonu henüz denemedimEk olarak mama veren arkadaslarim neyle nasil veriyor mamayi ? Kasikla ya da siringayla veriyodum ama cok uzun suruyor bitene kadar uykuya daliyor. Aventin yenidogan biberonunu kullansak memeyi reddeder mi acaba ?
Canim benim oglumda eger gumus kalkan kullanmasaydim heralde emziremezdim oglum gaz sancisi geldimi meme agzinda kafasini saga sola arkaya tutup cekiyor. Hergun yeni yaralar olusturuyor surekli emmek istiyor. Yerine koyuyorum bes dakika sonra kalkip agliyor bu gumus kalkan sayesinde zeytinyagi vd ugrsmaktan kurtuldumSağol canm. İyi olmasına sevindim yoksa çok çok acıyor. Atlatamazssam bende kalkan alirim
Canim ben kullaniyorum donem donem red yasar gibi oldum cunku yari biberonla besliyoruz hala. Ama atlattik sukur. Anne gogsune en yakin biberon aventinmisEk olarak mama veren arkadaslarim neyle nasil veriyor mamayi ? Kasikla ya da siringayla veriyodum ama cok uzun suruyor bitene kadar uykuya daliyor. Aventin yenidogan biberonunu kullansak memeyi reddeder mi acaba ?
Ahaha hepsi ayni sanirim. Benimkide firsat kolluyor kucagina almaya etmeye ama nedendir bilmem sinir oluyoruk firsat vermiyorum. Hele kizimda ne sinir etmisti beni. Cocuk yatak odamda besiginde uyuyodu buda cocugun yaninda bekliyodu yatagimda yatiyodu benim. Hey gidi gunler hey, hele simdi bi yapsayaBana öyle bir izlenim bıraktı ki o cümleyi kursam alıp elimden iendi bakicak sanki elimden almak için gözlüyor gibi bana ver ben bakayım diyor görsen olurum ona çocuğum dan daha tatlı diyip duruyor yanına birakmaya korkuyorum valla
Benim 3.çocuğum k. Validem sadece hastanede yanımdaydı yine söyledi şöyle böyle die bebeğim isilik döktü üşür die sıcakta sarıp sarmaladığından sonra görümcem kaldı yanımda annemle ne yaptıysak bildirdi anasına hemen arıyordu söyle yap bn böyle yap die he diyip geçtim sen de diceğni sallarım başımı yaparım bildiğimi misali he diyip geçmek ama yalnız kalmak daha güzel diyorum yorucu ama alışıyorsun çocuklu hayata ve istediğin gibi bakıyorsunAz mı o hep patavatsız kihaklısın ne yapsa panikliyorum normal mi değil mi anlamıyorum mesela netten bakıyorum tecrübeli annelere soruyorum çok haklısın o yüzden
Ayyy cinnet lik benimkide altını değiştirme sevdalısı altına mı yaptı dur ben değişiyim fıstıpını gördüm diyerektenAhaha hepsi ayni sanirim. Benimkide firsat kolluyor kucagina almaya etmeye ama nedendir bilmem sinir oluyoruk firsat vermiyorum. Hele kizimda ne sinir etmisti beni. Cocuk yatak odamda besiginde uyuyodu buda cocugun yaninda bekliyodu yatagimda yatiyodu benim. Hey gidi gunler hey, hele simdi bi yapsaya
Ahaha fistik iyiymis. Ben gecen carsamba 1 saat biraktim oglumu kaynanama geldim isemis heryerine gecmis haberi yok. Sur birakmistim giderken hepsini icirmis cocuga, cocuk surekli ogurdu kustu etti. Daha birakmamAyyy cinnet lik benimkide altını değiştirme sevdalısı altına mı yaptı dur ben değişiyim fıstıpını gördüm diyerekten
sebepAhaha hepsi ayni sanirim. Benimkide firsat kolluyor kucagina almaya etmeye ama nedendir bilmem sinir oluyoruk firsat vermiyorum. Hele kizimda ne sinir etmisti beni. Cocuk yatak odamda besiginde uyuyodu buda cocugun yaninda bekliyodu yatagimda yatiyodu benim. Hey gidi gunler hey, hele simdi bi yapsaya
insan yeri geliyor kendi ailesine katlanamıyor, kayın aileyi düşünemiyorumOff kv konusu açılmış ben gelmesem olmaz kadın beni depresyona soktu yemin ederim 3 kişiler doğumdan sonra bana yerleseceklerini bildigimden evim kirlenmesin diye 1 hafta onlarda kalayım dedimbugün eve geçecez 1 haftamız doldu onlarda elbiselerini hazırlıyor bizde yatmak icin hayir benim anlamadigim gece zaten ben tek ilgileniyorum bebekle yanimda kimse yardımcı olmuyor yani gece gelip bizde kalmak neden eşime en azından gece kalmasınlar gündüz akşama kadar kalsın gitsinler dedim heves ediyorlar karışma dedi e o zamn birlikte yasayalım artık evimizin mesafesinde yürüyüşle 10 dakika yani öyle uzak değil kendi ağzıyla söylüyor bundan sonra araya gün koymadan her gün sizdeyiz diye
Daha ilk çocuğum eşim babalığını hissetsin istiyorum 3 umuz bağ oluşturalım istiyorum ama bu kadın basimdayken eşim yanima bile oturmuyorinsan yeri geliyor kendi ailesine katlanamıyor, kayın aileyi düşünemiyorum
Ben daha bakamadim bant var halaSezeryan olanlar dikiş iziniz nasıl ve ne uzunlukta benimkini saçma sapan kesmişler ya hem bi kasıktan diğer kasığa hemde genital bölgeme dogru eğri normalde kilot izi yerinden kesilir bunlar genital bölgeyi kesmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?