- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.201
e sen git eşinin yanına. otur bebeği kucağına ver ağlarken susturmayı denesin gazını alsın. bedavadan babalık yok.Daha ilk çocuğum eşim babalığını hissetsin istiyorum 3 umuz bağ oluşturalım istiyorum ama bu kadın basimdayken eşim yanima bile oturmuyor
ben göremiyorum kendim bakınca ama bayağı uzun benimki de. bebeğimden dolayı sanırımSezeryan olanlar dikiş iziniz nasıl ve ne uzunlukta benimkini saçma sapan kesmişler ya hem bi kasıktan diğer kasığa hemde genital bölgeme dogru eğri normalde kilot izi yerinden kesilir bunlar genital bölgeyi kesmişler
kızlar avent biberon kullananlar link atabilir mi acaba hangi aventten kullandıklarını?
olmuş olmuşPhilips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli Fiyatı
Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Umarim dogru yapmisimdir
Ben göbeğimden göremiyorum, görmekte istemiyorum hiç ama bu ara çok sızlıyoSezeryan olanlar dikiş iziniz nasıl ve ne uzunlukta benimkini saçma sapan kesmişler ya hem bi kasıktan diğer kasığa hemde genital bölgeme dogru eğri normalde kilot izi yerinden kesilir bunlar genital bölgeyi kesmişler
sızlaması çok normal takma kafana. benim 19 gün oldu ara sıra hala sızlıyor hele terleyinceBen göbeğimden göremiyorum, görmekte istemiyorum hiç ama bu ara çok sızlıyo
Kaç gün oldu canım ben 2.gün kaldırdım bandı ne kadar bantlı kalırsa o kadar geç iyileşir dedi hemşireBen daha bakamadim bant var hala
Terleyince oturup ağlayasın geliyorsızlaması çok normal takma kafana. benim 19 gün oldu ara sıra hala sızlıyor hele terleyince
Canım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyore sen git eşinin yanına. otur bebeği kucağına ver ağlarken susturmayı denesin gazını alsın. bedavadan babalık yok.
Ohh tek değilmişim. Benim de kaynanam sanki çocuğun anası ben değil de oymuş gibi davranıyor. Sinir oluyorum. Benim ulan o çocuğun anası diye bağırasım geliyor Allah affetsin. Oof off çok zor vallaBennn ama ilkindeki kadsr degil. En cok kaynanamdan kiskaniyorum asabimi bozuyo ama iste kizimla ilgileniyo diye surekli birlikteyiz. aslinda biraz yerini bilse nasil davranmali etmeli belkide kiskanmam.
Ama yok yok yinede kiskanirdim heralde
Ben bugünn eşime e bebekten matrrni Flow cob diye bi emzirme kaşığı sipariş ettim. Kullananlar olumlu yorum yapmış. Onu deneyeceğim biEk olarak mama veren arkadaslarim neyle nasil veriyor mamayi ? Kasikla ya da siringayla veriyodum ama cok uzun suruyor bitene kadar uykuya daliyor. Aventin yenidogan biberonunu kullansak memeyi reddeder mi acaba ?
ay benim batikona alerjim çıkmıştı neler çektim ameliyattan sonraTerleyince oturup ağlayasın geliyoryok böyle bir acı ondan dolayı küçük penye bezleri kestim oraya uygun şekilde batikon döküp o bezle kapatıyorum ter derdi olmuyor
ay çekerse çeksin sen de çek. noluyo bu kaynanalara ya biz doğuruyoruz onlar lohusa oluyo hayret bişeyCanım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Ay aynısı yaa. Bi düşmediler yakamızdan. Sırf onların ayakları kesilsin diye annemle kardeşimi çağırdım. Ki onlara bile ihtiyaç duymuyorum normalde, ki onlarda rahatsız etmemek için ellerinden geleni yaparlar. Kıskançlıkları hasetlikleri kocamla aramı bozdular. Lohusa dır, sürü kesilir demediler eşimi doldurdular. Bu sefer eşim de anasının ağzıyla sizinkiler çocukla vakit geçiriyor bizimkiler geçirmiyor diye yarışa girdi. İyi de ben kendi anneme her istediğimi söylüyorum, yaptırıyorum senin annen öyle mi diyemedim. Eşimde de iş yok ki hemen anasının dolduruşuna geliyor. Halbuki biliyor annesinin her şeye karışmaya çalıştığını da. Ooff off çok dertliyimOff kv konusu açılmış ben gelmesem olmaz kadın beni depresyona soktu yemin ederim 3 kişiler doğumdan sonra bana yerleseceklerini bildigimden evim kirlenmesin diye 1 hafta onlarda kalayım dedimbugün eve geçecez 1 haftamız doldu onlarda elbiselerini hazırlıyor bizde yatmak icin hayir benim anlamadigim gece zaten ben tek ilgileniyorum bebekle yanimda kimse yardımcı olmuyor yani gece gelip bizde kalmak neden eşime en azından gece kalmasınlar gündüz akşama kadar kalsın gitsinler dedim heves ediyorlar karışma dedi e o zamn birlikte yasayalım artık evimizin mesafesinde yürüyüşle 10 dakika yani öyle uzak değil kendi ağzıyla söylüyor bundan sonra araya gün koymadan her gün sizdeyiz diye
yine söylüyorum, biz doğuruyoruz eş ve tarafı lohusa oluyor...Ay aynısı yaa. Bi düşmediler yakamızdan. Sırf onların ayakları kesilsin diye annemle kardeşimi çağırdım. Ki onlara bile ihtiyaç duymuyorum normalde, ki onlarda rahatsız etmemek için ellerinden geleni yaparlar. Kıskançlıkları hasetlikleri kocamla aramı bozdular. Lohusa dır, sürü kesilir demediler eşimi doldurdular. Bu sefer eşim de anasının ağzıyla sizinkiler çocukla vakit geçiriyor bizimkiler geçirmiyor diye yarışa girdi. İyi de ben kendi anneme her istediğimi söylüyorum, yaptırıyorum senin annen öyle mi diyemedim. Eşimde de iş yok ki hemen anasının dolduruşuna geliyor. Halbuki biliyor annesinin her şeye karışmaya çalıştığını da. Ooff off çok dertliyim
Demek bir benimki değilmiş ya çünkü artık bunalıma girdim yemin ederimAy aynısı yaa. Bi düşmediler yakamızdan. Sırf onların ayakları kesilsin diye annemle kardeşimi çağırdım. Ki onlara bile ihtiyaç duymuyorum normalde, ki onlarda rahatsız etmemek için ellerinden geleni yaparlar. Kıskançlıkları hasetlikleri kocamla aramı bozdular. Lohusa dır, sürü kesilir demediler eşimi doldurdular. Bu sefer eşim de anasının ağzıyla sizinkiler çocukla vakit geçiriyor bizimkiler geçirmiyor diye yarışa girdi. İyi de ben kendi anneme her istediğimi söylüyorum, yaptırıyorum senin annen öyle mi diyemedim. Eşimde de iş yok ki hemen anasının dolduruşuna geliyor. Halbuki biliyor annesinin her şeye karışmaya çalıştığını da. Ooff off çok dertliyim
Hay ağzına sağlık bacım yaayine söylüyorum, biz doğuruyoruz eş ve tarafı lohusa oluyor...
Onu bende gordum ama tam olarak cozemedimBen bugünn eşime e bebekten matrrni Flow cob diye bi emzirme kaşığı sipariş ettim. Kullananlar olumlu yorum yapmış. Onu deneyeceğim bi
6.gunum ama dr kendi cagirdi kontrolde alicakmis banti yarinKaç gün oldu canım ben 2.gün kaldırdım bandı ne kadar bantlı kalırsa o kadar geç iyileşir dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?