- 8 Mayıs 2018
- 689
- 518
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.221
Benim dr ertesi gun pansuman yapti su gecirmez bant takti sonra 4 5 gune hem kontrol hem de banti cikarmak icin cagirdi. Kendim pansuman yapmiyorum. Uzun sure oturmak zor olabilir mi bilemedim ara ara uzanmak istiyo insankizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
17 gün oldu benimde eşim 15 günde geçicek göbeğin demişti inmedi bana yalan söyledin diye ağladım küstüm yazık adamcağıza beni beğenmiyosun şişkoyum karnım jole gibi beni beğenmicen deyip deyip ağlıyorum adam beni ikna etmeye çalışmaktan yoruldu ben kendimden yoruldumsızlaması çok normal takma kafana. benim 19 gün oldu ara sıra hala sızlıyor hele terleyince
ben bi hastanede yatarken pansuman oldum başka da olmadım. ama hastanede uzun kaldım banyo bile yaptım. çıkıştan sonrası için de sadece temiz ve kuru tutmam söylendi.kizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
ben bebeğin ağırlığının çoğunu baldırlarıma alıyorum öyle emziriyorum. ilk günler ne yaparsam yapayım mutlaka ağrıyordu ama dikişlerim.Sezaryen olanlar nasil emziriyor bebeleri ben bi tek oturarak rahat ettim altina yastik koyuyorum ama belli bi sure sonra agriyor dikislerim
ben de öyleyim ama kendimi ikna ediyorum sık sık bu günlerin ve görüntümün değişeceğine. yoksa kafayı yemem an meselesi.17 gün oldu benimde eşim 15 günde geçicek göbeğin demişti inmedi bana yalan söyledin diye ağladım küstüm yazık adamcağıza beni beğenmiyosun şişkoyum karnım jole gibi beni beğenmicen deyip deyip ağlıyorum adam beni ikna etmeye çalışmaktan yoruldu ben kendimden yoruldum
Aynen canım oturup bebeğin altona yastık koyup emzirebiliyroum anca yada gece değil gündüzse uzandigim yerden yan uzanarakSezaryen olanlar nasil emziriyor bebeleri ben bi tek oturarak rahat ettim altina yastik koyuyorum ama belli bi sure sonra agriyor dikislerim
Canım ben hastanede 24 saat kaldım hastaneden geldiigim zaman banti kaldırdım günde 2 3 defa batikon sürüyorum şu an ve bence 10 gün çok taze çıkamazsın benimki 7 gün oldu ama hala arabayı eşim çok yavaş ve tumseklere takılmadan kullanmaya çalışıyor çünkü en ufak sarsılma da canım yanıyorkizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Canım ben kendim çıkarmıştım hemşire evde çıkarabilirsin demişti6.gunum ama dr kendi cagirdi kontrolde alicakmis banti yarinAma kurumasi lazim bi an once evet iyilesmesi icin onun gunune uymadi ondan gece kaldi kontrol
Iste bi bilsem ah bi bilsem. Ilk torunuydu diye heralde ya da manyagin teki iste
Benim 1 hafta kaldi canim doktor ben cikarticam demistiKaç gün oldu canım ben 2.gün kaldırdım bandı ne kadar bantlı kalırsa o kadar geç iyileşir dedi hemşire
Kiz delirdin mi sende musademi ediyosun buna. Verme ben hallederim anne yapabiliyorum annesi benim de bikere bak gor ozaman yapiyomuCanım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Ben belli ediyorum valla biraz hissettigini soylemekten sakinmayan biriyim. Kendimi sıkıp darlayacagim o bozulsun darlansinOhh tek değilmişim. Benim de kaynanam sanki çocuğun anası ben değil de oymuş gibi davranıyor. Sinir oluyorum. Benim ulan o çocuğun anası diye bağırasım geliyor Allah affetsin. Oof off çok zor valla
Canım benimki yine yapar inan bana anlayabilmek için tanımak lazım benim kvyiKiz delirdin mi sende musademi ediyosun buna. Verme ben hallederim anne yapabiliyorum annesi benim de bikere bak gor ozaman yapiyomu
Hee daha neler derler ben masumanesini seçtimAhaha fistik iyiymis. Ben gecen carsamba 1 saat biraktim oglumu kaynanama geldim isemis heryerine gecmis haberi yok. Sur birakmistim giderken hepsini icirmis cocuga, cocuk surekli ogurdu kustu etti. Daha birakmam
Sen zaten kalmışsın orda demekki artık bebeğine bakacağın gözün kesio ki evine geçmeye kadar vermişsin ne gelirsiniz bide yatılı üstten gel git 10dklık mesafe lohusa kadının evine maaile üşüşmenin ne anlamı varOff kv konusu açılmış ben gelmesem olmaz kadın beni depresyona soktu yemin ederim 3 kişiler doğumdan sonra bana yerleseceklerini bildigimden evim kirlenmesin diye 1 hafta onlarda kalayım dedimbugün eve geçecez 1 haftamız doldu onlarda elbiselerini hazırlıyor bizde yatmak icin hayir benim anlamadigim gece zaten ben tek ilgileniyorum bebekle yanimda kimse yardımcı olmuyor yani gece gelip bizde kalmak neden eşime en azından gece kalmasınlar gündüz akşama kadar kalsın gitsinler dedim heves ediyorlar karışma dedi e o zamn birlikte yasayalım artık evimizin mesafesinde yürüyüşle 10 dakika yani öyle uzak değil kendi ağzıyla söylüyor bundan sonra araya gün koymadan her gün sizdeyiz diye
Sonra gelin saygısız bizi sevmiyor biz naptıkki derler çocuğunu annesine vermezler tam cinnet lik lerOhh tek değilmişim. Benim de kaynanam sanki çocuğun anası ben değil de oymuş gibi davranıyor. Sinir oluyorum. Benim ulan o çocuğun anası diye bağırasım geliyor Allah affetsin. Oof off çok zor valla
Zaten kv ye gelme sebebimin en büyügude gelecek olan misafirdi madem o kadar istiyor kendi evinde ağırlasın dedim ama gelecek olan herkese bana gelmeyin evine geçerse gelirsiniz demişSen zaten kalmışsın orda demekki artık bebeğine bakacağın gözün kesio ki evine geçmeye kadar vermişsin ne gelirsiniz bide yatılı üstten gel git 10dklık mesafe lohusa kadının evine maaile üşüşmenin ne anlamı var
Bide senin kayınvaliden misafir çağırıyordu sen istemediğin halde gelio lar mı şu zamanda
Yalnız etraftakilerde nekadar gelme meraklısı hiç mi korkmuyorlar virüsten valla bna Bi annem geliyor bide binamda ablam var ikisi dışında kimseyle görüşmüyorum herkeste telefonla arıyor şu süreç geçsin öyle geliriz diyorlar yada soruyorlar kabul ediyormusunuz die bende uygun Bi dille Red ediyorum onlarda hani adet die yoksa bizimde içimize sinmiyor diolar sağılsunlarZaten kv ye gelme sebebimin en büyügude gelecek olan misafirdi madem o kadar istiyor kendi evinde ağırlasın dedim ama gelecek olan herkese bana gelmeyin evine geçerse gelirsiniz demiş
Tobe tobe çok istiyorlarsa dogursuboar bitane yada evlat edinsinler ne istiyorlar yavrumuzdanAhaha hepsi ayni sanirim. Benimkide firsat kolluyor kucagina almaya etmeye ama nedendir bilmem sinir oluyoruk firsat vermiyorum. Hele kizimda ne sinir etmisti beni. Cocuk yatak odamda besiginde uyuyodu buda cocugun yaninda bekliyodu yatagimda yatiyodu benim. Hey gidi gunler hey, hele simdi bi yapsaya
kimseyi kabul etme korona var de ki doğru olan da bu.Zaten kv ye gelme sebebimin en büyügude gelecek olan misafirdi madem o kadar istiyor kendi evinde ağırlasın dedim ama gelecek olan herkese bana gelmeyin evine geçerse gelirsiniz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?