2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim dr ertesi gun pansuman yapti su gecirmez bant takti sonra 4 5 gune hem kontrol hem de banti cikarmak icin cagirdi. Kendim pansuman yapmiyorum. Uzun sure oturmak zor olabilir mi bilemedim ara ara uzanmak istiyo insan
ben bi hastanede yatarken pansuman oldum başka da olmadım. ama hastanede uzun kaldım banyo bile yaptım. çıkıştan sonrası için de sadece temiz ve kuru tutmam söylendi.
kizlar tesekkur ederim sorumu yanitladiginiz icin

Kizlar kanama durumlariniz nasil rengi nasil. Kac gun surdu. Benim 19. gunum bi haftadir kahverengi ve yogun oluyor. Normalmi. Dr a gitsem alltan mi bakıyorlar.

Bana yapamaz valla. Bizi nasil buyuttuler acaba, biberonumuza mi onem verdiler, en ozel mamalarla mi buyuttuler, gazimiz var diye damlalar mi arastirdilar. Ben boyle dusunuyorum acikcasi

Bizimkilerde ayni boyle, hepsi anlayisli Allahtan. Yakin arkadasimiz dogurdu mesela bende sordum kabul edecekmisin misafir diye. Olmasi gereken bu cunku

Kızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum

Tobe tobe çok istiyorlarsa dogursuboar bitane yada evlat edinsinler ne istiyorlar yavrumuzdan
Hayir bide bizim anlayisli olmamizi beklemeleri yokmu sasiyorum inan. Ulen sen bi dusunsene bu kiz kac ay bekledi bunu, ilkkez anne oldu biraz rahat birakayim nasil istiyosa oyle yapalim diye dusunen yok

Kizlar kanama durumlariniz nasil rengi nasil. Kac gun surdu. Benim 19. gunum bi haftadir kahverengi ve yogun oluyor. Normalmi. Dr a gitsem alltan mi bakıyorlar.
Canim gecen hafta benimde 3.haftamdi ve ayni oyleydi hatta oglumu kontrole goturdugumde kendi drumada gorundum alttan bakti, hicbir skinti yok, kan kirmizisi olursa haber ver dedi

Kızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum
Valla buyugumde uyuyosa ve ev musaitse uyuyorum ama haftada kac gun desen 2 kere ancadir. Evde genelde kaynanamda oluyor birde haftada 3 gun teyzem bana geliyor yardima. Evde hareket olunca uyuyamiyorum

kizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Canım benim bant 4.gün çıkarıldı 9.gün yola çıktım adanadan şırnaga ertesi günde şırnaktan bitlise çok şükür sıkıntı olmadı ikinci gün yol çok kötüydü şırnak bitlis arası dağların arasında dön dön o zaman hafif sızladı dikişler ama öyle abartılacak bir ağrı değildi

Canım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Herkes ayrı dertten muzdarip sanırım bizimkiside tam tersi hicbiseyden anlamıyor hastanede 3 gün kaldı yanımda kalmaz olaydı kendi annem çok hasta hastaneye virüs nedeniyle sokmak istemedik. Ameliyattan çıktım 2 saat sonra bacaklarım uyusukken çocuğun altını eğilip ben değiştirdim üstüne virüs var dedi o halimle hastanede lavaboyu klozeti cifledim hem bebeğe hem kendime birde ona baktım değişik bir kadın arada annem dinlensin diye o kalıyor ne alt değiştiriyor ne bişey ben artık hortlak gibiyim o kalırken evdede biseye yardım etmez sadece bir yemek yapar o kadar evi supururum başımda durur bulaşık makinesini bile bosaltmaz hala evde yağın yerini ogrenemedi uyurken gelir uyandırır bebek uyurken kih dese yavrum yavrum memeyi ağzına sokuyor çocuk uyumak bilmiyor hemen kucağa alır dün gece 4 de bir uyandı öğlen 1 e kadar uyumadık tuvalete gitcem mesela altına bakiver anne diyorum ben yapamam edemem çocuğun çamaşırını bile asamaz gitsin diye bakıyorum şimdi daha 10 dk önce buz dolabını aralamali yemek koycak yer yok diyor onuda yapamam şimdi bende uyucam dedim

Kızlar bu ürünü şiddetle tafsiye ediyorum aktardan aldık biz sütü çok arttırıyor gaz falanda kalmadi bende günde 1 yada 2 bardak içiyorum maşallah hemen etki eti 2. Gün sütüm arttı ve humana falan denemiştim de bunun kadar değildi yaa

Eklentiler

• Screenshot_20200930-001733.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 40
Zaten kv ye gelme sebebimin en büyügude gelecek olan misafirdi madem o kadar istiyor kendi evinde ağırlasın dedim ama gelecek olan herkese bana gelmeyin evine geçerse gelirsiniz demiş
Yaa ben anlamıyorum bu kaynanalari çoğu fazlalık bazısı ise melek ah ah melek olan denk gelmedi bize bana dokunmasın uzak olsun başka bişey istemiyorum

Trend yoldan alsak olurmu canım ne var içinde

kizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Pansuman evde kendimiz yaptım ilk bi kaç gün baby vardı kontrolde doktor çıkarttı yedek bantı ben erken doğum yaptığın için sezaryenden sonra hiç oturmadım dinlenemedim hastane uzaktı 4saatlik yola gittim geri geldim ameliyattan ertesi gün

0256
Rezene+anason+ısırganotur+tane kimyon+çemen tohumu karışımı süt artırıyor diye okudum her yerde aktardan istedik karışımı yapsın dedik bu çayı önerdi fotoğrafını paylastigimi internette araştırdım herkes övmüş denedim memnun kaldım sizede onereyim dedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…