- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.241
Benim dr ertesi gun pansuman yapti su gecirmez bant takti sonra 4 5 gune hem kontrol hem de banti cikarmak icin cagirdi. Kendim pansuman yapmiyorum. Uzun sure oturmak zor olabilir mi bilemedim ara ara uzanmak istiyo insan
ben bi hastanede yatarken pansuman oldum başka da olmadım. ama hastanede uzun kaldım banyo bile yaptım. çıkıştan sonrası için de sadece temiz ve kuru tutmam söylendi.
kizlar tesekkur ederim sorumu yanitladiginiz icinAynen canım oturup bebeğin altona yastık koyup emzirebiliyroum anca yada gece değil gündüzse uzandigim yerden yan uzanarak
Canım ben hastanede 24 saat kaldım hastaneden geldiigim zaman banti kaldırdım günde 2 3 defa batikon sürüyorum şu an ve bence 10 gün çok taze çıkamazsın benimki 7 gün oldu ama hala arabayı eşim çok yavaş ve tumseklere takılmadan kullanmaya çalışıyor çünkü en ufak sarsılma da canım yanıyor
Canım ben kendim çıkarmıştım hemşire evde çıkarabilirsin demişti
Her yaptiginda boz sende musade etme. Kac ay bekledin ettin, ilk evladin hevesin vardir niye canini sıkmasina musade ediyosunkiCanım benimki yine yapar inan bana anlayabilmek için tanımak lazım benim kvyi
Bana yapamaz valla. Bizi nasil buyuttuler acaba, biberonumuza mi onem verdiler, en ozel mamalarla mi buyuttuler, gazimiz var diye damlalar mi arastirdilar. Ben boyle dusunuyorum acikcasiHee daha neler derler ben masumanesini seçtim
Ayy zaten emzirip çıksan çocuk acıkmaz 1saate ağlamadıysa niye içirion bide hepsini sonra ben kaç çocuk büyüttüm bnde. İi mi bilion tavırlarını yaparlar ya
Bizimkilerde ayni boyle, hepsi anlayisli Allahtan. Yakin arkadasimiz dogurdu mesela bende sordum kabul edecekmisin misafir diye. Olmasi gereken bu cunkuYalnız etraftakilerde nekadar gelme meraklısı hiç mi korkmuyorlar virüsten valla bna Bi annem geliyor bide binamda ablam var ikisi dışında kimseyle görüşmüyorum herkeste telefonla arıyor şu süreç geçsin öyle geliriz diyorlar yada soruyorlar kabul ediyormusunuz die bende uygun Bi dille Red ediyorum onlarda hani adet die yoksa bizimde içimize sinmiyor diolar sağılsunlar
Hayir bide bizim anlayisli olmamizi beklemeleri yokmu sasiyorum inan. Ulen sen bi dusunsene bu kiz kac ay bekledi bunu, ilkkez anne oldu biraz rahat birakayim nasil istiyosa oyle yapalim diye dusunen yokTobe tobe çok istiyorlarsa dogursuboar bitane yada evlat edinsinler ne istiyorlar yavrumuzdan
Canim gecen hafta benimde 3.haftamdi ve ayni oyleydi hatta oglumu kontrole goturdugumde kendi drumada gorundum alttan bakti, hicbir skinti yok, kan kirmizisi olursa haber ver dediKizlar kanama durumlariniz nasil rengi nasil. Kac gun surdu. Benim 19. gunum bi haftadir kahverengi ve yogun oluyor. Normalmi. Dr a gitsem alltan mi bakıyorlar.
Valla buyugumde uyuyosa ve ev musaitse uyuyorum ama haftada kac gun desen 2 kere ancadir. Evde genelde kaynanamda oluyor birde haftada 3 gun teyzem bana geliyor yardima. Evde hareket olunca uyuyamiyorumKızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum
Canım benim bant 4.gün çıkarıldı 9.gün yola çıktım adanadan şırnaga ertesi günde şırnaktan bitlise çok şükür sıkıntı olmadı ikinci gün yol çok kötüydü şırnak bitlis arası dağların arasında dön dön o zaman hafif sızladı dikişler ama öyle abartılacak bir ağrı değildikizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Bazen uyuyorum bazende uyurken kendi islerime bakmak istiyorum ama gece pisman oluyorum bendeKızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum
Philips Avent SCF051/17 Natural Cam Biberon 120 ml canım bundan kullanıyorum ben biraz büyüyünce büyüğe gecicem uç memesi 1 numara az az geliyor memedeki gibi o sebeple anne göğsune en yakın deniliyor zaten birde gaz sorunu az yapıyor bu biberonkızlar avent biberon kullananlar link atabilir mi acaba hangi aventten kullandıklarını?
Herkes ayrı dertten muzdarip sanırım bizimkiside tam tersi hicbiseyden anlamıyorCanım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Yaa ben anlamıyorum bu kaynanalari çoğu fazlalık bazısı ise melek ah ah melek olan denk gelmedi bize bana dokunmasın uzak olsun başka bişey istemiyorumZaten kv ye gelme sebebimin en büyügude gelecek olan misafirdi madem o kadar istiyor kendi evinde ağırlasın dedim ama gelecek olan herkese bana gelmeyin evine geçerse gelirsiniz demiş
Trend yoldan alsak olurmu canım ne var içindeKızlar bu ürünü şiddetle tafsiye ediyorum aktardan aldık biz sütü çok arttırıyor gaz falanda kalmadi bende günde 1 yada 2 bardak içiyorum maşallah hemen etki eti 2. Gün sütüm arttı ve humana falan denemiştim de bunun kadar değildi yaa
Ben de aynıyım 2 dk uyuyayım diyorum tilki uykusu gibi çok fena bir hal alıyorKızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum
Pansuman evde kendimiz yaptım ilk bi kaç gün baby vardı kontrolde doktor çıkarttı yedek bantı ben erken doğum yaptığın için sezaryenden sonra hiç oturmadım dinlenemedim hastane uzaktı 4saatlik yola gittim geri geldim ameliyattan ertesi günkizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
0256Trend yoldan alsak olurmu canım ne var içinde
Rezene+anason+ısırganotur+tane kimyon+çemen tohumu karışımı süt artırıyor diye okudum her yerde aktardan istedik karışımı yapsın dedik bu çayı önerdi fotoğrafını paylastigimi internette araştırdım herkes övmüş denedim memnun kaldım sizede onereyim dedim canimTrend yoldan alsak olurmu canım ne var içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?