- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.261
Ben iki günde bir yaptım doktor öyle dedi su gecirmez bant aldık eşim yaptı iki kere sağlık ocağında yaptırdık çıkarsın bence kişiye göre değişiyor ama toparlarsin bence hareketli olursan ben 4. Gün evimi temizledim ne kadar aktifsen okadar hızlı iyilesiyorsun tabi bu dinpenmeyip kendini yorup dikislerine zarar vericek kadar aktifte olmakizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Tobe estahfurullah kalma ne ya biri evde olunca daha çok yoruluyorum kendi evin ister istemez kalkmak zorunda kaliyorsun valla ben izin vermedim direk o kapıyı kapadım gelicem kalıcam dedi ben idare edemezsen gelirsin dedim esimide önceden uyardım depresyona girmemi istemiyorsan arkamda dur intihar eden bile oluyor lohusa depresyonuna diyip korkuttum hamileyken hepOff kv konusu açılmış ben gelmesem olmaz kadın beni depresyona soktu yemin ederim 3 kişiler doğumdan sonra bana yerleseceklerini bildigimden evim kirlenmesin diye 1 hafta onlarda kalayım dedimbugün eve geçecez 1 haftamız doldu onlarda elbiselerini hazırlıyor bizde yatmak icin hayir benim anlamadigim gece zaten ben tek ilgileniyorum bebekle yanimda kimse yardımcı olmuyor yani gece gelip bizde kalmak neden eşime en azından gece kalmasınlar gündüz akşama kadar kalsın gitsinler dedim heves ediyorlar karışma dedi e o zamn birlikte yasayalım artık evimizin mesafesinde yürüyüşle 10 dakika yani öyle uzak değil kendi ağzıyla söylüyor bundan sonra araya gün koymadan her gün sizdeyiz diye
Kesinlikle sıkıntı yaa ben sürekli babasına teslim ediyorum sende et diyicem ama her yerden fırlar kv ben alırım ben yaparım oğlum der kesin eşin i elinden geldiğince ailesinin seninle kurduğu aile olduğu ve sizin huzurunuz daha önemli olduğunu anlmasini sağla ailesi artık 2 . Planda olmaliDaha ilk çocuğum eşim babalığını hissetsin istiyorum 3 umuz bağ oluşturalım istiyorum ama bu kadın basimdayken eşim yanima bile oturmuyor
Kaçıyor bizde de.ben de korkuyorum. Hemen sırtına falan vuruyorum. Geçiyor. Biberon verirken bir sürü dua okuyorumBiberonla besleme yapan anneler bazen boğazına kaçıyormu sizinde aklım çıkıyor ya
Aynen canim bende bunu birde damla var onu kullaniyorum baya etkisi oluyorKızlar bu ürünü şiddetle tafsiye ediyorum aktardan aldık biz sütü çok arttırıyor gaz falanda kalmadi bende günde 1 yada 2 bardak içiyorum maşallah hemen etki eti 2. Gün sütüm arttı ve humana falan denemiştim de bunun kadar değildi yaa
Kızlar birde birşey sorcam biz 1 aylık olcak bir iki gün sonra sizde hala 2 saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz zaten bizim bir beslenme saatimiz 1 saat sürüyor en az mama takviyesi de aldığımız için altını değiştir et derken uyuyamıyorum ben sonra hortlak gibi geziyorum
çok sağ ol canım benim setini aldım bi büyük bi küçük. uçlar bebeğin ayına göre mi değişiyor yaşına göre mi?Philips Avent SCF051/17 Natural Cam Biberon 120 ml canım bundan kullanıyorum ben biraz büyüyünce büyüğe gecicem uç memesi 1 numara az az geliyor memedeki gibi o sebeple anne göğsune en yakın deniliyor zaten birde gaz sorunu az yapıyor bu biberon
Ne demek canımçok sağ ol canım benim setini aldım bi büyük bi küçük. uçlar bebeğin ayına göre mi değişiyor yaşına göre mi?
Philips Avent İkili Cam Biberon Seti 500 ml Temizleyici Hediyeli! en uygun e bebekte sanırım set olarak burdan alsaydın canım temizleyicide hediyesiçok sağ ol canım benim setini aldım bi büyük bi küçük. uçlar bebeğin ayına göre mi değişiyor yaşına göre mi?
Tabi ki, emzirirken bile boğazına kaçıyor hemen yüzüstü gelecek şekilde yatırıyorum kucağımda ve sırtına vuruyorum hızlıcaBiberonla besleme yapan anneler bazen boğazına kaçıyormu sizinde aklım çıkıyor ya
Kızlar birde birşey sorcam biz 1 aylık olcak bir iki gün sonra sizde hala 2 saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz zaten bizim bir beslenme saatimiz 1 saat sürüyor en az mama takviyesi de aldığımız için altını değiştir et derken uyuyamıyorum ben sonra
BEnde yenidoğan setleri almak yerine hep 0-3 ay almışım.Bir daha bebeğim olursa 3-4 badiden fazlasını almayacağım aynı ay grubuna ait dünyanın badisi var, çocuk büyüdü daha hiç giymediği badiler var
Benimki de öyleydi.hatta öncesinde hiç işimi gücümü yapmaya yeltenmeyen kadın sırf gitmemek için işimi bile yapmaya yeltendi.eşimle ben önünde durduk.okadar da uzun boylu değil.evimin işini başkasına yaptırırım ama ona birgün laf edeceği bir şey yaptırmam.biliyorum çünkü kesin laf eder.ona dedim ki defalafca kez sen sadece torununu sevmeye gel,bana iş yapma!!Bilmezler bacım rüyalarıma giriyor elimden alıyor falan zaten pek sevmiyorum kaynanam bı gledimi 7 saat duruyor kızımı severken ki sesi batıyor resmen biktiriyor çünkü bugün ağzından söyle bişey çıktı sen bı buna bakamiyorsun bizim akaraba 3. Gelicek nasıl bakıyor dedi ağzından kaçtı belki ama kovacaktim yaa gözünün içine bakiyorum gitsin diye cocogum olduktan sonra onu bahane edip sürekli geliyor bıktım aaa dostlarrr
tamam canım sağol alayım bende humana içiyorum ama çok bi faydası olmadı sanırım0256
Rezene+anason+ısırganotur+tane kimyon+çemen tohumu karışımı süt artırıyor diye okudum her yerde aktardan istedik karışımı yapsın dedik bu çayı önerdi fotoğrafını paylastigimi internette araştırdım herkes övmüş denedim memnun kaldım sizede onereyim dedim canim
Ay sorma canım bende aynı ya korkudan gidicem bi gün ne zamana kadar sürecek acaba bide benimki prematüreKaçıyor bizde de.ben de korkuyorum. Hemen sırtına falan vuruyorum. Geçiyor. Biberon verirken bir sürü dua okuyorum
Benim kv de de ilk günlerde sürekli ama sürekli bizdeydi.bebeğimi elime vermiyordu.sonra bir gün çocuk aşırı huysuzdu.çocuk annesini istiyor belli.ne yaptım ne ettim inat etti çocuğı vermedi elime.en son dedim ki o çocuk annesini istiyor ver bakim dedim.kucağıma alır almaz oğluşum meme arandı verdim sustu.neyse emmesi bitti,bana diyoki ver çocuk bugün bende kalsın.ağladığında ne olacsk peki dedim ? Hayır böylr bir soruyu kim hangi mantıkla sorar yaaCanım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Çok kötü oluyorum ben canım ya psikolojim gidiyor valla bazende uyurken öksürüyor birden boğazına bişey kaçmış gibi hemen alıp sırtına vuruyorum ama tabi bende gidiyorum o sıraTabi ki, emzirirken bile boğazına kaçıyor hemen yüzüstü gelecek şekilde yatırıyorum kucağımda ve sırtına vuruyorum hızlıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?