2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kizlar nasipse yarin sezeryan olucam sezeryandan sonra dikislere bakim nasil.oluyor pansuman yapiyor musunuz bant ne zaman cikiyor 10 gun sonra uzun yola cikabilir miyim sizce
Ben iki günde bir yaptım doktor öyle dedi su gecirmez bant aldık eşim yaptı iki kere sağlık ocağında yaptırdık çıkarsın bence kişiye göre değişiyor ama toparlarsin bence hareketli olursan ben 4. Gün evimi temizledim ne kadar aktifsen okadar hızlı iyilesiyorsun tabi bu dinpenmeyip kendini yorup dikislerine zarar vericek kadar aktifte olma

Tobe estahfurullah kalma ne ya biri evde olunca daha çok yoruluyorum kendi evin ister istemez kalkmak zorunda kaliyorsun valla ben izin vermedim direk o kapıyı kapadım gelicem kalıcam dedi ben idare edemezsen gelirsin dedim esimide önceden uyardım depresyona girmemi istemiyorsan arkamda dur intihar eden bile oluyor lohusa depresyonuna diyip korkuttum hamileyken hep gerçi şimdi 3 günde bir evimde sabahtan akşama kadar oda delirtiyor beni en sonda eşime ya uyaracak yada bu şehirden gitmek için elimden geleni yapicam valla

Daha ilk çocuğum eşim babalığını hissetsin istiyorum 3 umuz bağ oluşturalım istiyorum ama bu kadın basimdayken eşim yanima bile oturmuyor
Kesinlikle sıkıntı yaa ben sürekli babasına teslim ediyorum sende et diyicem ama her yerden fırlar kv ben alırım ben yaparım oğlum der kesin eşin i elinden geldiğince ailesinin seninle kurduğu aile olduğu ve sizin huzurunuz daha önemli olduğunu anlmasini sağla ailesi artık 2 . Planda olmali

Aynen canim bende bunu birde damla var onu kullaniyorum baya etkisi oluyor

Kızlar birde birşey sorcam biz 1 aylık olcak bir iki gün sonra sizde hala 2 saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz zaten bizim bir beslenme saatimiz 1 saat sürüyor en az mama takviyesi de aldığımız için altını değiştir et derken uyuyamıyorum ben sonra

Kızlar ben inanılmaz sinirli oldum. Eşim çalışıyor akşam geliyor, mutfağı düzgün yapmazsa filan uyarıyorum. İş buyuruyosun sürekli, kaba davranıyosun surat yapıyosun diyo. Farkındayım ama elimde değil. Arkamı toprlasın hemen istiyorum. Ev temiz olmayınca sinirli oluyorum. Sürekli söylenen iş buyuran kadın oldum. Ama kendi düşünmesi gerekmiyor mu aslında sizce de? Bu saatte bebek 1 saat uyurken ben de uyumalıydım aslında ama tartıştık ve o uyudu. Benim de yatağı tekmeleyesim var

çok sağ ol canım benim setini aldım bi büyük bi küçük. uçlar bebeğin ayına göre mi değişiyor yaşına göre mi?
Ne demek canım Ayına göre ilk 0-6 ay zaten küçük olanda o takılı geliyor sonra 6-12 bildiğim kadarıyla akış hızı değişiyormuş uçlarında Bebek büyüdükçe daha çok akışkan oluyor

Biberonla besleme yapan anneler bazen boğazına kaçıyormu sizinde aklım çıkıyor ya
Tabi ki, emzirirken bile boğazına kaçıyor hemen yüzüstü gelecek şekilde yatırıyorum kucağımda ve sırtına vuruyorum hızlıca

Benimki 25 günlük, 2-3 saat aralıklarla emziriyorum ve dolayısıyla uykusuz ve ruh gibi dolaşıyorum evde. Sabah bebek her uyuduğunda sen de uyu yoksa başa çıkamazsın.

Bir de geçen gün bir yazı okumuştum ona uygun hareket ediyorum, 2 haftadan uygun bebeklerde kilo alımı normalse beslenme için uyandırmayın onun uyanmasını bekleyin diyordu.

Bir daha bebeğim olursa 3-4 badiden fazlasını almayacağım aynı ay grubuna ait dünyanın badisi var, çocuk büyüdü daha hiç giymediği badiler var

Bir daha bebeğim olursa 3-4 badiden fazlasını almayacağım aynı ay grubuna ait dünyanın badisi var, çocuk büyüdü daha hiç giymediği badiler var
BEnde yenidoğan setleri almak yerine hep 0-3 ay almışım. ilk hafta çocuğum kıyfetlerinin içinde yüzüyordu YEni doğan setlerim yetersiz kalınca doğduktan sonra eşimi gönderdim e-bebeke alması için. Allahtan satış görevlisi arkadal yardımcı olmuşta alabilmiş

Benimki de öyleydi.hatta öncesinde hiç işimi gücümü yapmaya yeltenmeyen kadın sırf gitmemek için işimi bile yapmaya yeltendi.eşimle ben önünde durduk.okadar da uzun boylu değil.evimin işini başkasına yaptırırım ama ona birgün laf edeceği bir şey yaptırmam.biliyorum çünkü kesin laf eder.ona dedim ki defalafca kez sen sadece torununu sevmeye gel,bana iş yapma!!
Pazar günğ sınavım vardı,koştur koştur yemek yapmış sınav çıkışı yemek yedik geldik ki hiçbir zaman bir yerden geldiğimizde onun kapısına yemek yemekkkkkkkk diye ağlaya ağlaya gitmedik neden kendine bunu görev edindi anlayamadım.ee ben yemeği ne yapacam şimdi diyince tutamadım kendimi.biz ne zaman bir yerden gelince yemek yemek diye sana geldik ki dedim?suratı kireç gibi oldı.ben ne yapacsm okadar yemeği dedi ben de dedim ki artık oturup 3 gün yersin bu kayınvalide modelleri hep aynı yanii.hiç kafayı takmayın bence

tamam canım sağol alayım bende humana içiyorum ama çok bi faydası olmadı sanırım

Canım kadın izin vermiyor ki izin verse belki yapacak eşim bana bile altını degistirmeme gazını almama izin vermiyor ne zaman yapma ya kalksam bebeği önümden çekiyor
Benim kv de de ilk günlerde sürekli ama sürekli bizdeydi.bebeğimi elime vermiyordu.sonra bir gün çocuk aşırı huysuzdu.çocuk annesini istiyor belli.ne yaptım ne ettim inat etti çocuğı vermedi elime.en son dedim ki o çocuk annesini istiyor ver bakim dedim.kucağıma alır almaz oğluşum meme arandı verdim sustu.neyse emmesi bitti,bana diyoki ver çocuk bugün bende kalsın.ağladığında ne olacsk peki dedim ? Hayır böylr bir soruyu kim hangi mantıkla sorar yaa ee diyo ağladıkça seni çağırırım emzirirsin sonra inersin.sabaha kadar inip inip çıkacam yani dedim !! Böyle birşeye neden ihtiyaç duydun dedim? Ben onun annesiyim ve o çocuğun yeri benim yanım,babaannesinin yanı değil dedim.ee diyo ben de bakabilirim.en son çıldırdım.senin memende süt var mı dedim ??? Belki de vardır bilemem demez mi bir bebeğin yeri annesinin yanıdır dedim.neyse ki artık bebeğe çok iyi bakabildiğimi itiraf etti de artık günde bir kez bir saat kadar torununu sevip gidiyor.bu hale gelinceye kadar çok fazla mücadele ettim ama

Tabi ki, emzirirken bile boğazına kaçıyor hemen yüzüstü gelecek şekilde yatırıyorum kucağımda ve sırtına vuruyorum hızlıca
Çok kötü oluyorum ben canım ya psikolojim gidiyor valla bazende uyurken öksürüyor birden boğazına bişey kaçmış gibi hemen alıp sırtına vuruyorum ama tabi bende gidiyorum o sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…