- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.281
Canım internetten videolari izle öyle durumlarda napilir nasıl sakin kalınır diye faydası olur sanaÇok kötü oluyorum ben canım ya psikolojim gidiyor valla bazende uyurken öksürüyor birden boğazına bişey kaçmış gibi hemen alıp sırtına vuruyorum ama tabi bende gidiyorum o sıra
Kızlar sizler gündüz, bebekler uyurken uyuyabiliyor musunuz? Ben beceremiyorum bi türlü ve gece olunca uyumadığım tüm saatler için kendime kızıyorum
[/QUOTE ben de öyleyim. Gündüz bari uyusam diyorum ama daha hiç uyumadım
Benimki uysa keskede uyandırma gereği duysamBenimki 25 günlük, 2-3 saat aralıklarla emziriyorum ve dolayısıyla uykusuz ve ruh gibi dolaşıyorum evde. Sabah bebek her uyuduğunda sen de uyu yoksa başa çıkamazsın.
Bir de geçen gün bir yazı okumuştum ona uygun hareket ediyorum, 2 haftadan uygun bebeklerde kilo alımı normalse beslenme için uyandırmayın onun uyanmasını bekleyin diyordu.
Evime biseyler almakta görev ediyor aldıklarını bir kez olsun kullanmadimhep çöpe attım açık açık alma derim dinlemez valla baydı yaa eski devirdeyiz sanki gelin kaynanaya yaransin gözünün içine baksın diye bekliyorlar çok beklerlerBenimki de öyleydi.hatta öncesinde hiç işimi gücümü yapmaya yeltenmeyen kadın sırf gitmemek için işimi bile yapmaya yeltendi.eşimle ben önünde durduk.okadar da uzun boylu değil.evimin işini başkasına yaptırırım ama ona birgün laf edeceği bir şey yaptırmam.biliyorum çünkü kesin laf eder.ona dedim ki defalafca kez sen sadece torununu sevmeye gel,bana iş yapma!!
Pazar günğ sınavım vardı,koştur koştur yemek yapmışsınav çıkışı yemek yedik geldik ki hiçbir zaman bir yerden geldiğimizde onun kapısına yemek yemekkkkkkkk diye ağlaya ağlaya gitmedik neden kendine bunu görev edindi anlayamadım.ee ben yemeği ne yapacam şimdi diyince tutamadım kendimi.biz ne zaman bir yerden gelince yemek yemek diye sana geldik ki dedim?suratı kireç gibi oldı.ben ne yapacsm okadar yemeği dedi ben de dedim ki artık oturup 3 gün yersin bu kayınvalide modelleri hep aynı yanii.hiç kafayı takmayın bence
Ayy nasıl dayandin canım resmen çocuğuna göz dikmiş ay bizimkide ayağı taşa takilsada çocuğu elinden alsam gibi bakıyor kucağına bile verirken o yıllarda zden tereddüt ediyorum ben sakin olamiyorum ver gazını çıkarayım diyor veremiyorum yaaBenim kv de de ilk günlerde sürekli ama sürekli bizdeydi.bebeğimi elime vermiyordu.sonra bir gün çocuk aşırı huysuzdu.çocuk annesini istiyor belli.ne yaptım ne ettim inat etti çocuğı vermedi elime.en son dedim ki o çocuk annesini istiyor ver bakim dedim.kucağıma alır almaz oğluşum meme arandı verdim sustu.neyse emmesi bitti,bana diyoki ver çocuk bugün bende kalsın.ağladığında ne olacsk peki dedim ? Hayır böylr bir soruyu kim hangi mantıkla sorar yaaee diyo ağladıkça seni çağırırım emzirirsin sonra inersin.sabaha kadar inip inip çıkacam yani dedim !! Böyle birşeye neden ihtiyaç duydun dedim? Ben onun annesiyim ve o çocuğun yeri benim yanım,babaannesinin yanı değil dedim.ee diyo ben de bakabilirim.en son çıldırdım.senin memende süt var mı dedim ??? Belki de vardır bilemem demez mi bir bebeğin yeri annesinin yanıdır dedim.neyse ki artık bebeğe çok iyi bakabildiğimi itiraf etti de artık günde bir kez bir saat kadar torununu sevip gidiyor.bu hale gelinceye kadar çok fazla mücadele ettim ama
Bende mesafemiz belli ettiğimden içinde tutamasada diyor ama ben umursamıyorumBana yapamaz valla. Bizi nasil buyuttuler acaba, biberonumuza mi onem verdiler, en ozel mamalarla mi buyuttuler, gazimiz var diye damlalar mi arastirdilar. Ben boyle dusunuyorum acikcasi
Aynenn canım şu zaman çok riskliBizimkilerde ayni boyle, hepsi anlayisli Allahtan. Yakin arkadasimiz dogurdu mesela bende sordum kabul edecekmisin misafir diye. Olmasi gereken bu cunku
İlk çocukta hevesle alınıp giydirilemeyen çok oluyor ve pişmanlık oluyor hep ama olsun sen onları ne hevesle ne mutlulukla aldınBir daha bebeğim olursa 3-4 badiden fazlasını almayacağım aynı ay grubuna ait dünyanın badisi var, çocuk büyüdü daha hiç giymediği badiler var
3saati geçmediği sürece uyandırma dedi bizim çocuk doktorumuz uyandırın a uyku düzeni oluşmuyor malesef bebeklerinKızlar birde birşey sorcam biz 1 aylık olcak bir iki gün sonra sizde hala 2 saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz zaten bizim bir beslenme saatimiz 1 saat sürüyor en az mama takviyesi de aldığımız için altını değiştir et derken uyuyamıyorum ben sonra
Biogaia aldim denemeye baslicam inslalah faydasi olitKızlar gaz sancısıyla nasıl baş ediyorsunuz
nurse harvey's kullanıyorum çok memnun kaldım. 5 damla kullanıyorum öyle rahatlatıyor ki. tavsiye ederim dene.Kızlar gaz sancısıyla nasıl baş ediyorsunuz
Içinde zeytinyagi varmi benim oglan ishal onu denemeeye korkuyorumnurse harvey's kullanıyorum çok memnun kaldım. 5 damla kullanıyorum öyle rahatlatıyor ki. tavsiye ederim dene.
evet var ama prospektüsünde 20 damla yazıyor ben 5 veriyorum o bile çok rahatlatıyor kızımı.Içinde zeytinyagi varmi benim oglan ishal onu denemeeye korkuyorum
valla su işini bilmiyorum ama 6 aydan önce süt ve devam sütünden başka bir şey tüketmemeli diye biliyorumKızlar merhaba. Size ne sorucam en son çocuk doktoruna on gün önce gittik yani yirmi günlüktü oğlum bir kilo almış. Sadece gece bır kez mama veriyor eşim ben uyuyorum o ara çünkü iki bucuk saatte uyanıyo en fazla durduğu o kadar. Zaten iri doğdu. Bir aylık olucaz kaç oldu kim bilir. Mamayı verme diyo doktor da gece 12 gibi hıc sütüm kalmıyo dolayısıyla uykuya dalamıyor bebiş. Mecbur veriyoruz. Agırlaştı iyice kollarım agrıyo inanın. Acaba gün içinde susadığında filan da mı emmek istiyo ki, su versem hem tok tutar hem sürekli kılo almamış olur mu ki. Üç ekimde bır ay olacak doktor söylenecek sanırım yıne.
Canım bir ayda 500gramla 1200gram arası alması normal bence suya başlama benim doktorum suyu önermedi şimdi kilo alması gelişiminin güzel gittiğini gösterir neden kilo almasın diye çabalıyacaksın zaten diş çıkarmaya başlayınca zayıflıyorlarKızlar merhaba. Size ne sorucam en son çocuk doktoruna on gün önce gittik yani yirmi günlüktü oğlum bir kilo almış. Sadece gece bır kez mama veriyor eşim ben uyuyorum o ara çünkü iki bucuk saatte uyanıyo en fazla durduğu o kadar. Zaten iri doğdu. Bir aylık olucaz kaç oldu kim bilir. Mamayı verme diyo doktor da gece 12 gibi hıc sütüm kalmıyo dolayısıyla uykuya dalamıyor bebiş. Mecbur veriyoruz. Agırlaştı iyice kollarım agrıyo inanın. Acaba gün içinde susadığında filan da mı emmek istiyo ki, su versem hem tok tutar hem sürekli kılo almamış olur mu ki. Üç ekimde bır ay olacak doktor söylenecek sanırım yıne.
Çok hoş canım nekadara yaptırdınLogin • Instagram Cevşen alicaksaniz tafsiye ediyorum yaptırdım bu sayfada
35 TL ye yaptırdım her yerde 45 den assagi yoktu ve kargo ücretiyle 60 falan oluyordu bu kargosu 12 kapıda odersendi havale de 9 lira caninÇok hoş canım nekadara yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?