2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki uysa keskede uyandırma gereği duysam bir buçuk saatte bir en geç uyanır sonra zar zor uyuturum

Evime biseyler almakta görev ediyor aldıklarını bir kez olsun kullanmadimhep çöpe attım açık açık alma derim dinlemez valla baydı yaa eski devirdeyiz sanki gelin kaynanaya yaransin gözünün içine baksın diye bekliyorlar çok beklerler

Ayy nasıl dayandin canım resmen çocuğuna göz dikmiş ay bizimkide ayağı taşa takilsada çocuğu elinden alsam gibi bakıyor kucağına bile verirken o yıllarda zden tereddüt ediyorum ben sakin olamiyorum ver gazını çıkarayım diyor veremiyorum yaa

Bana yapamaz valla. Bizi nasil buyuttuler acaba, biberonumuza mi onem verdiler, en ozel mamalarla mi buyuttuler, gazimiz var diye damlalar mi arastirdilar. Ben boyle dusunuyorum acikcasi
Bende mesafemiz belli ettiğimden içinde tutamasada diyor ama ben umursamıyorum
Bizimkilerde ayni boyle, hepsi anlayisli Allahtan. Yakin arkadasimiz dogurdu mesela bende sordum kabul edecekmisin misafir diye. Olmasi gereken bu cunku
Aynenn canım şu zaman çok riskli

Bir daha bebeğim olursa 3-4 badiden fazlasını almayacağım aynı ay grubuna ait dünyanın badisi var, çocuk büyüdü daha hiç giymediği badiler var
İlk çocukta hevesle alınıp giydirilemeyen çok oluyor ve pişmanlık oluyor hep ama olsun sen onları ne hevesle ne mutlulukla aldın

3saati geçmediği sürece uyandırma dedi bizim çocuk doktorumuz uyandırın a uyku düzeni oluşmuyor malesef bebeklerin

Kızlar merhaba. Size ne sorucam en son çocuk doktoruna on gün önce gittik yani yirmi günlüktü oğlum bir kilo almış. Sadece gece bır kez mama veriyor eşim ben uyuyorum o ara çünkü iki bucuk saatte uyanıyo en fazla durduğu o kadar. Zaten iri doğdu. Bir aylık olucaz kaç oldu kim bilir. Mamayı verme diyo doktor da gece 12 gibi hıc sütüm kalmıyo dolayısıyla uykuya dalamıyor bebiş. Mecbur veriyoruz. Agırlaştı iyice kollarım agrıyo inanın. Acaba gün içinde susadığında filan da mı emmek istiyo ki, su versem hem tok tutar hem sürekli kılo almamış olur mu ki. Üç ekimde bır ay olacak doktor söylenecek sanırım yıne.

valla su işini bilmiyorum ama 6 aydan önce süt ve devam sütünden başka bir şey tüketmemeli diye biliyorum

sağlık ocağından rutin kontroller için çağırmıyorlar mı?

Canım bir ayda 500gramla 1200gram arası alması normal bence suya başlama benim doktorum suyu önermedi şimdi kilo alması gelişiminin güzel gittiğini gösterir neden kilo almasın diye çabalıyacaksın zaten diş çıkarmaya başlayınca zayıflıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…