2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de aynı fikirdeyim ☺benim oğluşun adı da Asil Pamir olacak inşallah. Ayy artık heyecanlıyım gün sayıyorum sanırım son 32 gün :)
Merhaba aldınız mı oğlunuzu kucağınıza?
Bende hep Pamir düşünüyordum bekarlık zamanlarımda. Şimdi oğlum olacak inşallah eşim ve arkadaşlarım hep laf ediyorlar bu isme. Siz nasıl tepkiler aldınız? Kararınız değişti mi koydunuz mu?

valla su işini bilmiyorum ama 6 aydan önce süt ve devam sütünden başka bir şey tüketmemeli diye biliyorum

sağlık ocağından rutin kontroller için çağırmıyorlar mı?
Cagrdılar canım bır haftalıkken. Sonra iki haftalıkken yıne gittik sağlık ocağına. Çocuk doktoruna yırmı günlükken göbek deliğnde hafif kanama oldugu için gitmiştik oradaki doktor çok buldu kilosunu. Kesinlikle mama vermeyın dedı de. Zaten 40 ya da en fazla 50 cc veriyoruz bir kez çünkü zombi olurum vermezsek dedim. On ile ıkı arası uyuyorum çok iyi geliyor. Suyu sorucam ayın üçünde bakalım. Su vermemiştim kızımda zaten 600 gram filan alıyodu ayda.

Canım yırmı günde 1100 gramdan fazla almıs hatta. Doktor bıraz telaşlandırdı. İri doğdu desem de cok fazla dedi. Haklısın diş fiilan cıkınca aynı kalmaz

Su mu aman diyim sakin. Ilk 6ay sadece anne sutu. Sen almasindan muzdaripsin ben alamamasindan

Merhaba aldım çok şükür neredeyse bir ay olacak doğalı tüm hamileliğim boyunca oğluma Pamir dedik. Bazı yerlerde 'güçlü' yazıyordu anlamına. Sonra doğmadan önce biraz daha araştırdık net olmadığını gördük anlamını. Sadece "dünyanın çatısı" anlamında olduğu için (dağın anlamı) doğduktan sonra sadece Asil'e karar verdik. Ama inanın Pamir kaçtı ağzımdan kaç kez ve hala çok beğeniyorum. Gercekten güçlü olsaydı anlamı koymuştum Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ismiyle gelsin kuzucuk.

Hmm anladım canım maşallah iyi almış canım doktorunuz sürekli götüreceğin Bi doktor mu yoksa araştırıp başka doktora götğr kontrollere

Canım yırmı günde 1100 gramdan fazla almıs hatta. Doktor bıraz telaşlandırdı. İri doğdu desem de cok fazla dedi. Haklısın diş fiilan cıkınca aynı kalmaz

Su mu aman diyim sakin. Ilk 6ay sadece anne sutu. Sen almasindan muzdaripsin ben alamamasindan
Canım işte sürekli kucakta bazen fazlasını cıkarıyor bile. Susadıgı için mi acaba dedim. Emzık nıyetıne de kullanıyor beni. Emzıık verdm kızıma yedı aylıkken bıraktı o yuzden vermek istemiyorum oğluma. Ama doğdu doğalı daha üç saat uyuduğu olmadı ben uyarmadım hiç sağ olsun cok dakik

Kizlar dogum yapali 3 gun oldu..dunden beri kaka yapamadi oglum,emziriyorumda bol bol,varmi boyle bise yasayan..ne yapmak lazim acaba

Ay o alma işini bana da yaptı ilk etapta.pazara gidiyor bana da alıyor.neden alıyorsjn zaten benim dolabımda da var diye diyeee vazgeçirdiğimi zannederken geçen gün 3 tane maydonoz almış.sana da aldım dedi ki ben maydonozu ağzıma bile sürmem dolabımda var ve ben yemiyorum biliyorsjn dedim almadım ondan o maydonozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…