2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay evet az önce de göz diktiğini belli etti.Kpssye girdim Allah nasip ederse atanacağım inşAllahhhh bana diyoki sen ikimciyi yap torunumu sana vermem şakayla karışık söylüyoo güyaa ama her şakanın altjnda bir ciddiyet yatar.ölürüm de oğlumsuz bir yere gitmem dedim.sana çocuk esirgemeden alalım istersen dedim.torunum dururken çocuk esirgemedeki çocuğu ne yapim diyo onlar da çocuk ve onları alacak insanları bekliyorlar dedim.oralı olmadı

kendi annem söylese tilt olurum şu muhabbete. çok çocuk bakmak istiyolarsa onlar da yapsın bi tane. başları göğe mi eriyo şunu söylediklerinde anlamıyorum

Kizlar dogum yapali 3 gun oldu..dunden beri kaka yapamadi oglum,emziriyorumda bol bol,varmi boyle bise yasayan..ne yapmak lazim acaba
Sütün gelse de mama verdin mi? İlk başlarda çok az geldiği için mama desteği yapmadıysan hem kaka yapmaz hem de sarılık olabilir dikkat et canım.

Canm bebeğin karnı doyuyor mu. Karnına masaj yap saat yönünde bacaklarinida spor yaptır. Nasıl desem comeliyor gibi yaptır. Gaz çıkması lazim.beraberinde büyük tuvaleti ide yapar.gecmis olsun
Kizlar dogum yapali 3 gun oldu..dunden beri kaka yapamadi oglum,emziriyorumda bol bol,varmi boyle bise yasayan..ne yapmak lazim acaba

Bebeğin göğsünden aşağı kasıklarına doğru çeker gibi masaj yap bağırsaklar çalışmaya başlayacak bir de karnına saat yönünde masaj yap. Allahın izniyle yapar kakasını olmadı makattan ateş ölçen ateş ölçerle ateşine bakar gibi hafif popo deliğini uyar. Ama bir anda fışkırtıp her yeri batırabilir hazırlıklı ol :)

La havle ya böyle espiri mi olurmuş.. Sen uyuyacagım bahanesıyle cok kabul etme yoksa bız sinir olucaz burada bol bol:) Beni de ilk çocuğumda eşimin tarafı çocuğu sürekli eşime benzettikleri için germişlerdi. İki laflarından biri aynı babası idi. Hatta bir gün kayınvalıdem kakasını bile babasına benzetti, yok artık demiştim

kendi annem söylese tilt olurum şu muhabbete. çok çocuk bakmak istiyolarsa onlar da yapsın bi tane. başları göğe mi eriyo şunu söylediklerinde anlamıyorum
Kayınbabam vefat etmeseydi kesin yapardı da işte kısmet sırf laf kalabalığı yapmak için konuşuyorlar bence

bu araya sınır koymuş halim benimki de az önce oğluşumun gazını oğluna benzetti bebeğimin dudakları bana benzio mesela onu bile kabullenemiyo ha ben ha eşim ne var bunda yani anlayamıyorum

Tamamdir cok tesekkurler

Canm bebeğin karnı doyuyor mu. Karnına masaj yap saat yönünde bacaklarinida spor yaptır. Nasıl desem comeliyor gibi yaptır. Gaz çıkması lazim.beraberinde büyük tuvaleti ide yapar.gecmis olsun
Tecrubeli annelerde tavsiyeler super tmm insallah yapar bunlari yapinca stres oldum cunku

bu araya sınır koymuş halim benimki de az önce oğluşumun gazını oğluna benzetti bebeğimin dudakları bana benzio mesela onu bile kabullenemiyo ha ben ha eşim ne var bunda yani anlayamıyorum
Ayy bu benzetme olayları çok komik valla görümcem hamile olduğumu duyduğundan beri dua ediyor bana benzesin die o dua ettikçe ben içimden Allah korusun diyordum neyse asıl güldüğüm kayınvalidem baktı baktı kendine benzetecek birşey bulamadı kulak memesi aynı benimki gibi dedi efendim dedim yanlış mı duydum acaba dedim

cidden b.kuna bakıp da eşine benzetmesi nirvana olmuş

Mama siringayla verdim ama cok az...sariligi artti iste yarin goturucem bakalim daha artmismi diye
eğer sütün şimdilik artmadıysa -tabii ki önce doktora danışarak- mama vermekten çekinme. beslenemedikçe sarılığı artar. sık sık emzir. benim sütüm hemen gelmemişti ve mama da verememiştik hemen sarılık olmuştu.

Kac kilo dogmustu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…