2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şaşırdım kaldım valla yalan yok şakasını bile kaldırmam ben açıkçası evime almam korkudan şuan o moddayim

Günah yaa neler neler çöpe attım boş yere aliyor valla canım bizimki hayır anlamıyor yüzsüz gururda yok açık açık söylüyor kovssnda gelirim bı kerede olurda siknti yasarsak ailene söylerim dedi şaka gibi bende çok takarım ya üzerine ailem sana kızar dedim yok anam neler yapıyorum yok eve geliyor doğru düzgün yüzüne bakmıyorum odaya kapanıp uyuyorum konuşmuyorum ne dese sususuo cevap vermiyorum en az 7 saat duruyor evimde

Uyumuyor bebeğim fazla ayy bana çekti bende sevmem uykuyu dedi bebek o bu huyu çekmesin bı zahmet dedim gülüyor yaa gıcık oluyorum içimden inşallah hiçbir huyu cekmemistir diyorum kadın soğuttu soğuttu iyi huyları bile gözümde sıfır

Şaşırdım kaldım valla yalan yok şakasını bile kaldırmam ben açıkçası evime almam korkudan şuan o moddayim
Altlı üstlü olunca evimize zırt pırt giriyor işte bir de durmadan dilinde şu var.Allah nasip eder de atandığında nasıl bırakacaksın oğlunu.ben de diğer öğretmenler nasıl bırakıyorsa ben de öyle bırakacam diyorum.ee nasıl kıyacan diyo çalışan kadınların bebeklerini bakıcıları ya da kreştekiler baltayla doğruyormuş gibi düşünüyor galiba tövbe tövbe

Gel de sen bakıver annecim, demeni istiyor bence

Sen ver ben bakarım demeye getiriyor sen anlamıyorsun

Sen ver ben bakarım demeye getiriyor sen anlamıyorsun
Allah’a büyük konuşmayayım da sanırım böyle bir teklifte bile bulunmam
Çünkü aşırı derecede enteresan bir kadın.hem temizlik hastası hem de eşiyle oğlunu arka arkaya kaybettiğinden psikolojik sorunlarj da var Bir insan kimsenin girip çıkmadığı evin duvarlarını siler mi? Ya da kimsenin girip çıkmadığı evin perdelerini yılda 2 kez yıkar mı? Evde sadece kendisi yaşıyor

Yalnizktan psikolojik sıkıntıdan yapar valla Allah yardımcısı olsun üzüldüm evlat acısı cekmesine

maşallah seninki de tombiş doğmuş ne güzel olmuştur şimdi

gerçekten mi? yorumları çok iyiydi ben de setini aldım. çok mu sıkmak gerekiyor ağzını acaba
Valla sıksakta akıtıyor süt sağma makinasınıda aldık onunda içinde plastik biberonu çıktı camın aynısı o bi tık daha iyi ona göre cam hem çocuk çektikçe kenardan da akıtıyor ucu geniş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…